Guzu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam, Otwieram nowy watek. Bo...nie kwalifikuje sie to jako przylow Podczas wizyty na cofce zbiornika, ktory mocno sie wzial i podniosl wypatrzylismy stado karpi, ktore pieczolowicie zerowaly na powierzchni. Zbieraly to co wyplywalo z zalanych krzakow i traw.Czyli regularnie na powierzchni pojawial sie ryjek i cmokajac sprzatal zarelko. Szybki przeglad pudelka i znajduje brombe, w kolorze biedronki.Pierwszy rzut i za wczesnie zacinam, gdy odkurzacz zasysa moj woblerek.Poprawka. Branie - widze je. Czekam az poczuje na kiju. Zaciecie ...odjazd.Hol i duzo smiechu.54 cm karp krolewski na brombe Huntera usmiecha sie do Panstwa z ponizszego zdjecia Do zeszlorocznej zyciowki na hermesa z tej wody zabraklo 4 cm. Potem sie ryby rozpierzchly, na czas jakis. A my poszlismy szukac brzan. Ale gdyby sie przylozyc to mysle ze pare ryb mozna w ten sposob zlowic. Byc moze kiedys pocwicze. Na bezrybiu i karp ryba Pozdrawiam Guzu p.s. dzieki @Baloo za ta brombe, moze kiedys i klenia na nia siegne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Do czego to doszło.... Gratki Daniel, nie odpuszczaj, karp lepszy niż brzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Karpie uwielbiają żółte małe twisterki. Co roku udaje mi się pare złapac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 oj Guzu no skoro z premedytacją to BIG GRATULEJSZYN PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Lata temu udawalo mi sie lowic karpie na mala obrotowke, walka niezapomniana Guzu zazdroszcze pieknej sceneri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Uwielbiam łowic klenie na chrabąszcze,ale trzeba będzie chyba pomyślec też o karpiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Witam, p.s. dzieki @Baloo za ta brombe, moze kiedys i klenia na nia siegne W życiu się nie spodziewałem, że pierwszą rybą jaką złowisz na brombę będzie karp! Super sprawa. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 @tpe Nie grzesz Gdzie Brzana a gdzie karp @zanderix dzieki @darecki72 Dzis juz byly inne widoki...ta sama okolica 24 godziny pozniej. W przerwach miedzy burzami a gradobiciami udalo mi sie wydlubac 4 sandaczyki. Gdy temperatura spadla do 9 st (rano bylo 22) uznalem ze pora wracac... @Baloo Dopracuje te karpie na brombe. Postaram sie rozwijac watek Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Dla poparcia tezy @Guza ! I musze poszukac nastepnego filmiku z braniem na Slidera 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 To chyba moje rekordy zyciowe!!! Pozdro i graty Guzu za nowy watek i piekne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 wszystko ok ...cykadki,boczne troczki,chrząszze małe wobki....,ale slider Claudia i karpszon mnie rozbroił...pozdawiam i gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Karpie bardzo czesto atakuja takie wabiki !Szczegolnie w okresie tarla(SEXU) Sa wtedy bardzo agresywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi