chris541 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Zachęcam wszystkich znudzonych do obejrzenia tego filmiku. Można od razu odpuścic mniej więcej 1/3 wypocin (pasek postępu)i przejśc do szokującego etapu smarowania. Uśmiech murowany! http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-naprawic-kolowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 A ja głupi sam się męczę serwisując swoje kołowrotki. Może kolega ma jakiś namiar na mistrza? Talent w rękach, a co za warsztat, nie mówiąc już o profesjonalnym podejściu do sprzętu i zastosowanych materiałach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 W przypadku braku masełka można by zaproponowac dżemik, ale nie jeżynowy bo pesteczki będą chrupac w trybikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 tym maslem powinien sobie jajca wysmarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Powstaje pytanie masło czy margaryna? a i jaka oliwa, a może olej rzepakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ale tak poważnie to myślę że tacy ignoranci co to za wszelką cenę chcą się wylansowac są po prostu niebezpieczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ten człowiek o nicku Żuczek-coś tam to przepraszam za wyrażenie baran kompletny. Nie rozumiem jak można coś takiego w necie zamieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ale teraz to już będzie sławny, No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Benecol będzie najlepszy, zapobiega zawałom serca po otwarciu kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Albo nitrogliceryna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Można by rzec,że kołowrotek podczas pracy masełkuje A to Ci maślana praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No jasne! Wiele osób mówi że tylko Stella i kilka podobnych z górnej półki ma maślaną pracę! GENIUSZ - teraz każdy może miec maślaną pracę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Tylko ta maślana praca będzie trwać do pierwszego lepszego wypadu w letni słoneczny i ciepły dzień,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło będzie mógł przynajmniej jajka usmażyć jak mu to wszystko pod wpływem temp zacznie się wylewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Tą wkrętarką to prawie dziurę w obudowie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Autor nie dodał, że to powinno być masło wybijane samodzielnie. Mleko ze sprawdzonego źródła. Jak nie ma dostępu, to niech to będzie sklarowne masło, ale przynajmniej 82 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 O ja je.... ale numer a je tyle kasy wywaliłem na profi smary , z branży jestem i masła mam po pachy chętnie odsprzedam nadwyżkę 100 g za 2zł koperta bąbelkowa i post w cenie wysyłam od listopada do marca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATU Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Kurde a ja wydaję tyle kasy na smary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 no i praca maselko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja tak serwisuje moje Daiwy i praca maślana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi