Krzysiek184 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Czy ktoś orientuje się ile kosztuje roczne zezwolenie w okręgu Krosno? Jestem z okręgu Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 http://www.pzwkrosno.pzw.org.pl/wiadomosci/200101/63/uchwala_nr_4122019__skladki_i_zasady_wedkowania_na_2020_rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Wybieram się właśnie w Bieszczady, pomóżcie Koledzy. Czy wykupując składkę tygodniową na wody górskie (180pln) mogę łowić na Solinie? Czy w grę wchodzą tylko wody krainy pstrąga i lipienia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 No przecież masz wyżej link do okregu. Tak, mozesz. Wszystko dej na tacy..http://www.pzwkrosno.pzw.org.pl/cms/1312/wykaz_wod_nizinnych_okregu_krosno_2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 No przecież masz wyżej link do okregu. Tak, mozesz. Wszystko dej na tacy..http://www.pzwkrosno.pzw.org.pl/cms/1312/wykaz_wod_nizinnych_okregu_krosno_2020Przesympatyczny Krzysztofie dziękuje za pochylenie się nad głupcem.Z obu linków nie wynika jasno, że opłacając składkę na wody górskie mogę wędkować na wodach nizinnych. Dziękuje za pomoc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Widziałeś gdzieś w PZW gdzie są opłaty tylko na wody górskie? Ja nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Pyrzy wykupieniu opłaty na gorskie możesz spokojnie łowic na Solinie.Ps.Ani tu ani tu ryb nie ma wiec te 180 zl wydaj na gofry albo na browara Lepiej na tym wyjdziesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Ja w tym roku połowiłem pstrągów/tęczaków ale skoro nie ma to nie ma. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Widziałeś gdzieś w PZW gdzie są opłaty tylko na wody górskie? Ja nie widziałem.Nie podróżuje jakoś specjalnie po kraju z wędką. Nie wiem jak to wyglada w poszczególnych okręgach.PZW Krosno ma sporo odstępstw od ogólnego regulaminu w stosunku do okręgu Wrocław gdzie zwykle łowię.Swoją drogą restrykcje, które spotkałem w regulaminie z Bieszczad wydają się bardzo rozsądną drogą w gospodarowaniu łowiskami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Ja w tym roku połowiłem pstrągów/tęczaków ale skoro nie ma to nie ma. Ja też Przed powodzią... Później juz nie Chyba ze pstarazki 18-25 cm zadowalaja to mozna płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Właśnie miałem się pytać czy powódź zabrała. A Myczkowskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Właśnie miałem się pytać czy powódź zabrała. A Myczkowskie?Nie mam pojecia co sie dzieje na Myczkowcach.Tam byl bardzo duzy zrzut wody w trakcie powodzi.Czy cos tam zostalo ciezko powiedziec.Nie bylem tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nie mam pojecia co sie dzieje na Myczkowcach.Tam byl bardzo duzy zrzut wody w trakcie powodzi.Czy cos tam zostalo ciezko powiedziec.Nie bylem tam ...Byłem wczoraj ,ryb nie brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 https://m.facebook.com/groups/1659434744380142?view=permalink&id=2767958556861083&fs=1&focus_composer=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 https://m.facebook.com/groups/1659434744380142?view=permalink&id=2767958556861083&fs=1&focus_composer=0 Tak apropo de facto ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi