mansik Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam.Wczoraj byłem na Wiśle w Zabrzegu.3 godziny i brak kontaktu z rybą.Dziś byłem na Wiśle ale w Strumieniu,kilka okonków się trafiło w okolicach 20 centów i mały szczupaczek.Po 12 coś ucichło i zakończyłem zabawę...Dużo gości siedziało za białą rybą i coś tam łapali.na jakim odcinku byleś w Zabrzegu, daleko od jazu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 na jakim odcinku byleś w Zabrzegu, daleko od jazu ?Od zerwanej kładki do tego kolana ( karta Goczałkowicka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 takie cuda, myślałem ze poniżej, widzę ze woda dość wysoka, przeważnie przy takim stanie albo nie bierze nic albo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Czyli do następnej niedzieli jeśli pogoda sie utrzyma to można na papry jechac ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) ja liczę ze jutro wklejanke odbiorę z naprawy i w tygodniu skocze na chwilkę na zwiad, fajnie jakby do środy lód pościł, choć pewnie noce nie będą sprzyjać Edytowane 23 Lutego 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Z tym sandaczem to może być prawda. Znajomy opowiadał mi jak jego znajomy całkiem niedawno złowił sandacza około 70 cm, spod lodu a, że ów Pan to ryl (emeryt górniczy) sandacz po ogólnym znieczuleniu wylądował w bagażniku. To ponoć miało miejsce na kajakowym. pewnie miał ciężko z wyciągnięciem go przez przerębel ... Spokojnie, choćby miał go przeciągnąć przez dziurkę od klucza, to zesraj się a nie daj się - dałby radę ! Chłop żywemu nie przepuści. Edytowane 23 Lutego 2014 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dziś ponownie odwiedziłem Wisłę w Strumieniu.Okonie trochę bardziej ochoczo współpracowały niż wczoraj ale ogólnie szału nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ważne ze coś tam się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Po ostatniej wizycie na Dolinie postanowiłem się dziś wybrać ponownie i jakie zdziwienie ( moje i rybki ) kiedy moją blaszkę zaatakował taki oto "okaz" 36cm Jednak to nie plotki że zarybiali pstrągiem ) Zanim kolejny raz wkleisz zdjęcie poczytaj regulaminZanderix Regulamin czytałem. Dlatego nie zaśmiecam wątku pstrągi 2014 moim zdjęciem. Pstrąg na tym łowisku jest bardzo bardzo rzadką rybą więc myślałem że zaciekawi innych hanysow. Szkoda. Edytowane 3 Marca 2014 przez pickok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Mi wczoraj marzył się pstrąg będąc na Sole, ale nic się nie ruszało A w tygodniu bylem na paprach zerknac, masę ludzi, najpierw parę okoni 20-25, potem 3 szczupaki z czego ostatni, tak na oko dość spoko i po nim postanowiłem się zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mansik a gdzie na Sole byłeś ?Ja chyba opłacę Bielsko, bo mi też ostatnio pstrągale po głowie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Ten pstrąg to bardziej w sferze marzeń, domyślam się ze jest go tam mało.Poniżej Kęt Edytowane 3 Marca 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie dość że mało, to jeszcze mały Poniżej Kęt z pstrągiem nie jest zbyt kolorowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Panowie jak tam na Paprach, warto się wybrać za okoniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja jutro znowu kajakowy jade obrzucac, moze jakis okon sie wkoncu skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malolateq Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Panowie jak tam na Paprach, warto się wybrać za okoniem ? byłem 1-go i 3-go marca za okoniem. dwugodzinne wyprawy. za każdym razem parę okoni udało się złowić, oraz szczupaczka małego jako przyłów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A jak tam z iloscia ludzi?? Wysoki brzeg mocno oblegany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malolateq Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 w tygodniu na wysokim znajdziesz miejsce spokojnie. w weekend natomiast ja bym osobiście dał sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wieści znad wody - Rybnik: http://rybnik.naszemiasto.pl/artykul/galeria/sum-stefan-w-zalewie-rybnickim-zdjecia-wideo-ryba-wazyla,2193424,8473068,t,id,zid.html#galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 I po co jechac nad Ebro ) jednak ryle nie zjadły wszystkiego ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie szukać okoni na paprach ??w tygodniu byłem na wysokim i szczupaczki atakują wszystko co się wrzuci do wody.Wybieram się jutro z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Byłem w tygodniu i miałem tak samo, postanowiłem nawet łowić na moje woblery, z partii tych mniej udanych, mając nadzieje ze sobie chociaż porzucam bezstresowo, a i tak coś tam się wieszało, po trzecim zebrałem się bo szkoda to męczyć, do maja odpuszczam papry Edit: Choć pewnie i tak się wybiorę.. Edytowane 15 Marca 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 To może sie kiedyś tam spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Pewnie tak, choc rzadko zapuszczam się w rejony wysokiego brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) ja czekam na rybaczówke i łódki a póki co na wysoki jest łatwy parking i dojazd Ps a w sezonie jak zobaczysz kogoś wiekszego od swojej wędki i dużą przyneta tzn że to ja ) Edytowane 15 Marca 2014 przez pickok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi