zdzichurybak Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 na katowickiej po staremu.. w kwietniu pod jazami ciągną bolki a tak ogólnie to większa bryndza niż rok temu .. też się łamie żeby odpuścić ale jutro jeszcze się szurne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 To napisz co i jak może się w Przyszłym tygodniu skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 zeszłoroczne miejscówki świecą pustkami...nic grubszego z wody nie wyjechało. niestety nie jest to już ta rzeka co parę lat temu i z roku na rok gorzej . chyba trzeba kupić jakiś ultra lajt i poszukać agresywnych płotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dzieje się coś na Siewierzu? Podobno woda śmierdzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Byłem dziś 3h z ponton na dwa badyle nic Panowie obok na łódce sandacza za grzbiet A potem stacjonarnie za reszte dnia 2 leszczyki Dużo wędkarzy, woda zapach hmm jakoś tak dziwnie pachnie fakt ale zeby zapach z nóg powołał to nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dzieje się coś na Siewierzu? Podobno woda śmierdzi??? Możliwe, widocznie tylko g... można tam złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dziś ponad 6 godzin na Przeczycach z łodzi. Efekt to 2 okonie : 27 i 22 cm. Masakra , oprócz mnie jeszcze z 10 łodzi . Nie widziałem żeby ktoś coś złapał . A namiotów i kempingów wokół jeziora kilkadziesiąt . To jest niemożliwe aby przy takiej presji były tam jeszcze jakieś ryby . Może w sporadyczych przypadkach uda się tam komuś coś złowić . Jedno wiem, ja tam szybko na ryby nie pojadę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeryk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 U mnie na zielonej od 1 do 3, 10-sandaczy złapałem ,dwie 60-tki jeden 55cm ,jeden szczupły i Okonek 22cm, ,reszta małe.Dwa wypięte przy łódce ,brały tylko na jednej miejscówce,na jeden kolor przynęty.W sobotę już był koniec !dwa brania ,gumy zdjęte z główki bez wyjęcia sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Panowie jak wyniki na Dziećkowicach ? Dzisiaj i wczoraj podobno były eliminacje do Mistrzostw Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 W drugiej turze podobno 2 okonie dawały 2 miejsce w sektorze.... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 W drugiej turze podobno 2 okonie dawały 2 miejsce w sektorze.... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaMasakra [emoji20] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To tylko świadczy o zasobności tej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Był ktoś może na Goczałach lub Wiśle w Strumieniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 A jak tam pogoria IV a raczej kuźnica W. ? Jeździ ktoś tam? Tak się zastanawiam czy tam uderzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 A jak tam pogoria IV a raczej kuźnica W. ? Jeździ ktoś tam? Tak się zastanawiam czy tam uderzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Próbuj ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki za motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki za motywacjęWeź ze sobą mydło bo jest więcej niż pewne, że złowisz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 No już nie Bądź tak nastawiony w zeszłym roku jak nurkowalem no nawet nawet to wyglądało jeżeli chodzi o ryby Pytam tylko z tego względu ze można z łóżeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Na Kuźnicy Warężyńskiej z tego co wiem to nie ma możliwości łowienia ze środków pływających... jeśli to miałeś na myśli. Wczoraj rekonesans na Dziećkowicach bez wędki. Przy brzegu pływał karp i amur. Poza tym parę dwa okonki palczaków.Rozwalił mnie napis białą farbą na rurze która wchodzi do zbiornika: "Złów i wypuść", a lekko zasłonięte trawą dopisane obok na niebiesko: "I tak ch**a złowicie" Woda fajna, czyściutka... szkoda że nie można ze środków pływających, niestety według relacji grunciarzy też się nic nie dzieje od początku sezonu. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Na Kuźnicy Warężyńskiej z tego co wiem to nie ma możliwości łowienia ze środków pływających... jeśli to miałeś na myśli. Wczoraj rekonesans na Dziećkowicach bez wędki. Przy brzegu pływał karp i amur. Poza tym parę dwa okonki palczaków.Rozwalił mnie napis białą farbą na rurze która wchodzi do zbiornika: "Złów i wypuść", a lekko zasłonięte trawą dopisane obok na niebiesko: "I tak ch**a złowicie" Woda fajna, czyściutka... szkoda że nie można ze środków pływających, niestety według relacji grunciarzy też się nic nie dzieje od początku sezonu. Dawno nie byłem na Dziećkach ale czytam i nie wiem czy dobrze rozumiem: coś zmieniło? Nie można tam łowić ze środków pływających? Nie przypominam sobie żadnych zmian w tegorocznym regulaminie, choć przyznam, że tak tylko rzuciłem okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Faktycznie, teraz sprawdziłem i mea culpa http://www.pzw.org.pl/katowice/cms/9081/_zbiornik_dzieckowice łowienie ze środków pływających jest ograniczone ale nie zabronione, sorki Tak sobie zapamiętałem bo nie można łowić z pontonu co mnie akurat interesowało. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 I.Na wodach nizinnych dopuszcza się wędkowanie ze środków pływających na niżejwymienionych zbiornikach i rzekach:1.Pogoria I nr 001, Pogoria III nr 002, Przeczyce nr 004, Łąka nr 005, Dzierżnonr 006,Odra I, III w polderze nr 007, Buków I nr 670 , Buków II nr 008, Dziećkowicenr 009, Chechło k/Chrzanowa nr 012, Kużnica Warężyńska nr 050, Roszków Bobrowynr 607, Roszków nr 627, rzeka Odra nr 033–na odcinku od ujścia kanału Ulgi w Raciborzu do ujścia kanału Gliwickiego z wyłączeniem miejsc (sektorów), na którychodbywają się zawody.2.Brzezie nr 642 i Nieboczowy nr 601 w granicach własności Okręgu PZWKatowicach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Kolego Oprych nie słuchaj tych wszystkich marud ryba wszędzie slabo bierze, ale jest. Zawsze byla i nikt nie jest w stanie na wedke ja wylowic ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Oprych, podaj linka do tego co wkleiłeś. W wykazie łowisk nie ma gwiazdki oznaczającej możliwość łowienia z pływadeł przy KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi