-PYTOON- Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jest nadzieja. Pogoda i ryby na Przeczycach dopisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Pokaż efekty ja byłem na paprach jakieś 3 - 4 tygodnie temu i tylko taki Proszę o nie usuwanie Zdjęcia Rybka wróciła do wody oczy mega czarne a mocy miał jakby miał metr Co mi Panowie powiecie na temat tego złotego szczupaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Zastanawiam się czy czasem nie zrobiłem byka że go wypuściłem nigdy nie widziałem takiego złotego szczuplego nawet w czyjejś galeriMoże to jakiś gatunek inwazyjny albo jakaś krzyżówka Edytowane 5 Listopada 2016 przez oprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Wygląda jak wędzony pstrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie, to raczej będzie lin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Trzy życzenia do spełnienia się należały za wypuszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 to jest nasz szczupak tylko albinos. też takiego zlowiłem na kanale na dworach . złowilem także suma albinosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Sum albinos, szczupak forma ksantoryczna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Szczupak, jak by był albinosem to miałby czerwone oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Sum albinos, szczupak forma ksantoryczna... Sum z wadą która się nazywa leucyzm - u ryb dość częste. Z leucyzmem wiąże się świetna anegdota :-))) Na Spinningowych Mistrzostwach Polski, bodajże w 2005 - w jednej z tur na zb. Goczałkowickim zawodnik przyniósł do wagi sandacza. Tak bladego - wręcz sinego - jak ten sum powyżej. Tyle że sandacz był w dodatku sztywny jak deska i śmierdział. Zawodnik - spinningowy Mistrz jednego z okręgów z północy Polski i dodatkowo etatowy ichtiolog tegoż okręgu - powołując się na ichtiologiczną wiedzę próbował wmówić sędziom, że ryba nie została podłożona tylko jest właśnie LEUCYSTYCZNĄ forma sandacza:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam i jak efekty u Was Panowie Co Mi powiecie o Zbiorniku "kozłowa góra" przejeżdżalem dziś przez zaporę naliczylem się około 30 lodek.. Chyba trzeba się tam wybrać ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 na Kozłowej zawsze jest dużo łódek 30 łódek to i tak nie wszystkie czasami na 1-go czerwca łódek już nie ma mimo że stoją zacumowane :So tej porze roku z sandaczem walczą trupkarze, na spina jest go trudniej złowić jesienią bo nie bytuje na swoich miejscówkachczasami się trafiają szczupaczki ale obszar jest wieeeeelkiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Apropo Kozłowej Góry. Nigdy tam nie byłem i nie zanosi się, że będę, ale czytając artykuł W.Krzyszczyka w najnowszym Wędkarskim Świecie wynika, że Kozłowa Góra to najlepszy zbiornik sandaczowy w Polsce. Dobrze, że nie natchnęło go do opisania innych zbiorników jako tych naj.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 To może Pan Krzyszczyk zabrał by tu głos odnośnie KG zamiast reklamować SG w wątku filmowym...wszak zacny to zawodnik,reprezentant kadry i w ogóle...tak więc panie Wojciechu serdecznie zapraszamy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Jak ktoś lubi łowić na wodzie 2-3m i na kilkanaście wypadów mieć kontakt z rybą to woda dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianG Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Witam na forum. Samwieszkto, byłeś na tym łowisku Eko-Tech Szachta? Edytowane 13 Listopada 2016 przez DamianG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 No to czad! Podzielisz się wrażeniami ? Podobno w tym tygodniu nie wolno łowić na eko-szachcie, może w przyszłym się uda wyskoczyć tam na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Apropo Kozłowej Góry. Nigdy tam nie byłem i nie zanosi się, że będę, ale czytając artykuł W.Krzyszczyka w najnowszym Wędkarskim Świecie wynika, że Kozłowa Góra to najlepszy zbiornik sandaczowy w Polsce. Dobrze, że nie natchnęło go do opisania innych zbiorników jako tych naj....artykuł pewnie prawdę mówi, ale nikt nie wspomina że to BYŁ najlepszy zbiornik hahahaha no bo Turawa to nie zbiornik (to morze).Inne wody już załatwił (Biała Przemsza i Kanał Szczakowski i Sztoła - też były kiedyś naj, po artykule już nie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Smutne, ale prawdziwe. Niestety u nas na śląsku krycie się z dobrymi metami- obowiązkowe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dzisiaj Małe Pławniowice zero nawet nie skubnęło. Cały asortyment gum i pomysłów przetrzepałem i zero. Był plan na duże ale przy tej pogodzie dzisiaj tam regularny sztorm i wiało we wszystkie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Byłem na szachcie, fajne bajorko, zaczepów od groma. Niestety ryb nie stwierdzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Znowu Pławniowice. Tym razem duże. Wody przybyło w jeziorze. Ryb nie namierzyłem. Sam nie wiem czego one się tak chowają przecież od kilkunastu lat je wszystkie i tak wypuszczam. Pewnie przegrupowały się już na zimę na kilkanaście metrów. Wiec bez echo i z brzegu mogę im co najwyżej życzyć wesołych świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi