Forest-Natura Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam.Dawca ... Tata zapamiętał może numer łodzi ? W rybaczówce były by wszelkie dane wypożyczającego ... nie trzeba się wcale z takimi użerać ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Problem w tym, że była to łódź prywatna, gość zawodował się gdzieś na prawo od rybaczówki, za klubem żeglarskim. Nie było mnie tam, mój ojciec jest już w takim wieku, że nie chce się mieszać w takie akcje. Jeszcze kilka lat temu zrobiłby z nimi porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek4101 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Witam - ma ktoś jakieś informacje na temat drapieżnika na zbiorniku PŁAWNIOWICE. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Wybrałem się wczoraj na Kozlowa górę. I tu moje zdziwienie 10 chłopa może 12 rozwijają sieć i na lodeczke i do wody i po 3 moze 4 h ich lopem padło parę sandaczy chyba sum bo dość duży bydle leżało na trawie. I jak ma być dobrze. A ja 4 godziny biczowania wody jeden pistolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 A czy to nie byly przypadkiem odłowy kontrolne? Moj kolega ze studiów jest ichtiologiem w katowicach i wiem, że ostatnio cos gdzieś odławiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Witam.Odłowy - chłopaki z ekipy wykonującej odłowy kontrolne lecą po kolei z rzekami i zbiornikami w naszym Okręgu.Miałem przyjemność towarzyszyć im w czmś takim na rzece Białej. Robią to naprawdę sprawnie i z dbałością o ryby, które wszystkie szybko wracają do wody.Bardzo ciekawe przeżycie, które polecam każdemu wędkarzowi, jeżeli chce się przekonać co tak naprawdę w wodzie jak go interesuje, siedzi. Przy okazji jakaś minimalna (ale zawsze) pomoc może być dla ekipy odławiajacej.Pozdrawiam. Edytowane 27 Września 2017 przez Forest-Natura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Raczej nie. rybki skrobane na miejscu raczej do badań nie były przeznaczone. zero krepacji z ich strony. I hasło jednego z panów "chcecie leszcza bo my leszczy nie jemy".Całego połowu nie widziałem ale auta się non stop zmieniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Rozumiem wyłowić zbadać oznaczyć itd. Ale sum na trawie nie wyglądał aby był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zawsze jeśli jesteś nie pewny możesz przedzwonić na policję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Witam.Cza było zagadać kim panowie są i co robią.Jak by była odpowiedź w stylu "co to pana interesuje" to już wiadomo że coś nie teges i po bezpiecznym oddaleniu się można śmiało dzwonić po mundurowych.Chyba że to były odłowy sieciowe organizowane przez PZW ... ?Gospodarz wody powinien wiedzieć - też można spytać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaniel Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Wybrałem się wczoraj na Kozlowa górę. I tu moje zdziwienie 10 chłopa może 12 rozwijają sieć i na lodeczke i do wody i po 3 moze 4 h ich lopem padło parę sandaczy chyba sum bo dość duży bydle leżało na trawie. I jak ma być dobrze. A ja 4 godziny biczowania wody jeden pistolet. Też wczoraj byłem na kozłowej i widziałem ta akcje najpierw wzdłóż brzegów jechali a potem na środku zbiormika w trójke targali na spalinówce.( Oni wyszli ze stanicy) A odnośnie brań na kozłowej to za caly dzień padło 8 zanderów na żywca/trupka i 3 szczupłe na wszystkich z kijami. Ja na spinningu nic nawet puknięcia nie miałem. A jak Oprych u Ciebie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Na dwa patyki jeden pistolet na 4h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaniel Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Byliście może w wdziankach moro i na koniec na górnych karczach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Nie nie. czarna kurtka nike i dresyA na koniec rzucalismy koło stanicy Edytowane 27 Września 2017 przez oprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaniel Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 No to nie kojarze Was. Ja byłem jednym nielicznych samotników Może w piątek uda się znów wyskoczyć jak kumpel urlop dostanie bo samemu ani gęby do kogo otworzyć a może kiedyś się spikniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Może się kiedyś trafimy. zapamiętaj czarna kurtka nike albo szara bluza i czapka z daszkiem chyba że zimno to czapka ala smerf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaniel Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) No i byliśmy na kozłowej efekt? jeden pistolecik i nikt nic nie zapiął do godziny 13 kompletne zero żerowania. Wczoraj podobno na wszystkich wędkarzy dwa sandacze na żywca czyli z dnia na dzień coraz gorzej. Edytowane 29 Września 2017 przez slaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Ktoś może podzieli się informacją czy jest jakaś szansa na drapieżnika w kanale Gliwickim? Jeśli tak to na co można liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Okonia i szczupaka widziałem opowieści o sandaczach tylko słyszałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Zedy są w kanale.ale toczą wojnę wieloletnią z miesiąrzami trupiarzami.Jak nie ma styropianu w powietrzu ,zedy nie biorą ehahha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jak panowie efekty? Na Kozłowej jakieś 3 tygodnie temu został złapany szczupak 98 cm i niestety został zberetowany. Podobno fajne rybki pływają na Hehle - usłyszałem od pewnego Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benji1985 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Na chechle wyjechał w tym roku szczupak 120cm. Niestety nikt inny juz go nie złowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie widziałem, ale w sklepie wędkarskim w Tarnowskich Górach słyszałem, że na Zielonej kilka 90 + też zjedzone w tym roku. Ręce opadają. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wydawało mi się, ze mamy w KAT górne wymiary dla drapieżników...Smutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zielona to akurat okręg Częstochowa, ale i tak szkoda. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi