Olo1970 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tak czytam o Waszych przygodach i czuję się zmotywowany. Rano zbieram dupę w troki i jadę pomachać, może Bozia coś da[emoji4] Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 I jak ??? Byliście gdzieś Ja dziś odpuściłem - stan zdrowia mojego dziecka nie pozwala mi na wyjście. ale naprawdę życzę wam takiego końca sezonu jaki ja miałem czyli może nie metr ale każda rybka cieszy a w szczególności na wodzie gdzie nawet pistolet dostaje w łep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wybrałem się na Chechło koło Tarnowskich Gór pierwszy raz w roku i ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że muszę mieć ekstra zezwolenie, wiec pojechałem kawałek dalej do Zielonej w ZO Częstochowa. Pomachałem castem bez rezultatu, ale pies jak widać był zadowolony. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Olo będziesz miał chwile kiedyś na spotkanie ???mam parę pytań o casta - bo zraziłem się ale jednak chciałbym to odbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Olo będziesz miał chwile kiedyś na spotkanie ???mam parę pytań o casta - bo zraziłem się ale jednak chciałbym to odbudowaćSam jestem początkujący, ale chętnie pomogę, jak na razie jestem zadowolony i operowanie multikiem nie sprawia większych problemów. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 szybkie pytanie - gdzie jeszcze można opłacić :wkładkę na Goczałkowice "??? poza rybaczówka w Łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Zadzwoń do sklepu wędkarskiego Labraks w Mikołowie. Na stronie internetowej widzę, że są dostępne ale lepiej się upewnić Edytowane 30 Grudnia 2017 przez dawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzwoniłem w niedzielę maja zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Załatw sobie kartę bezimienną...niektóre koła mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opłacisz w GPW w Katowicach. O ile dobrze pamiętam to roczna opłata obowiązuje od kwietnia do końca marca, chyba że coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dzwoniłem w niedzielę maja zamknięte Czyli chcesz opłacić dziś... nie wiem czy to jest wykonalne gdziekolwiek, wydaje mi się, że nie ... Pewnie dopiero 2 stycznia 2018 r. będzie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 To nie dla mnie. Ale gdzieś czytałem że można na jakiejś stacji z gazem, dlatego chciałem potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Witam Kolegów ! Coś cichutko w wątku. Ja 06.01 z muszką odwiedziłem, wielokrotnie wspominaną tu, rzeczkę Ruda. O dziwo napotkałem ślady życia w wodzie i nawet coś małego się uwiesiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Witam.Microskagitem ciepałeś ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nie chwal się lepiej tak oficjalnie bo jeszcze przyjdą i wszystko wyłapią :/ a jak nie wyłapią to zakażą łowienia do maja niechybnie . A z opolskim okręgiem też dogadają się w sprawie kanału w maju!!! Tylko dlaczego składki płacimy od stycznia??? I pomimo C&R nadal 100%. Kocham ten śląsk!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Karta opłacona, jak się nie mylę o kilka złotych składka zdrożała. Jedyny pozytyw to małe porozumienie z ZO Częstochowa , płacimy 75, a nie całą jak w roku ubiegłym. Niestety z Opolem się jak zwykle nie dogadali. Odnośnie stosunku naszego ZO do C&R polecam obejrzeć na stronie ZO Katowice fotorelację z zawodów spiningowych na Rybniku w listopadzie ubiegłego roku. Włos się jeży na mojej łysej głowie, a ręce opadają. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) .......... Edytowane 13 Stycznia 2018 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam.Microskagitem ciepałeś ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Nie posiadam (jeszcze) tej linki, klasycznym wf5 tam łowię.A chwalić się nie ma za bardzo czym. Kilka lat tam regularnie bywam ale nic wiekszego niż klenie ok 35cm nie siadło Tego drobnego jest tam sporo, nawet kormorany im nie dały rady. Edytowane 13 Stycznia 2018 przez bobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Karta opłacona, jak się nie mylę o kilka złotych składka zdrożała. Jedyny pozytyw to małe porozumienie z ZO Częstochowa , płacimy 75, a nie całą jak w roku ubiegłym. Niestety z Opolem się jak zwykle nie dogadali. Odnośnie stosunku naszego ZO do C&R polecam obejrzeć na stronie ZO Katowice fotorelację z zawodów spiningowych na Rybniku w listopadzie ubiegłego roku. Włos się jeży na mojej łysej głowie, a ręce opadają. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu TapatalkaW zeszłym Roku na Rybniku było lepiej, bo sędziowie pływali dwoma motorówkami i można było rybę zmierzyć na wodzie (poprzednie edycje miały system ważenia ryb na koniec zawodów), chociaż i tak zawody mogłyby być tylko w systemie C&R, Rybnik jeszcze ma potencjał chociaż lepiej to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 W tym roku odbędą się zawody z łodzi na Dzierżnie Dużym.... tam jest 100% C&R.... Największy zbiornik no kill w Polsce, wiec Okręg Katowice jakąś tam cegiełkę dodał....Mi by się widział śląski odcinek kanału gliwickiego w formule no kill... ale w gliwickim kole,które się opiekuje tą wodą, jest za dużo mięsiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Śląsk jest specyficznym okręgiem. Dużo niewielkich zbiorników powyrobiskowych zarybianych głównie karpiem, takie są oczekiwania wędkarzy. Każda inicjatywa "no kill" jest więc godna poparcia. Dobrze by było aby na Dzierżnie Dużym można by było łowić z łodzi na silnikach spalinowych , bo pływać podobno wolno. Duży zbiornik, mógłby stać się Mekką śląskich karpiarzy i spinningistów. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Wniosek o połów z łodzi, był składany we wrześniu, ale nie przeszedł z przyczyn formalnych.Za rok podobno się uda. Zapraszam do koła numer 29 jeśli ktoś chce powalczyć o te łowisko,ja i paru moich znajomych się tam przenieśliśmy. Jeśli chodzi od zawody z łodzi, pod koniec maja prawdopodobnie odbędą się zawody o puchar wójta gminy Rudziniec,na początku czerwca mistrzostwa okręgu teamów... a pod koniec czerwca mistrzostwa koła numer 29 ale to tylko dla członków koła.Na dwóch pierwszych będzie można sprawdzić te rybne jezioro.... a zapewniam że zaskoczy każdego.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Przeczytałem regulamin zbiornika Chechło - Nakło (010) na rok 2018. W rocznym limicie ilościowym wymieniony jest pstrąg potokowy! Czy aby nie zaszła tam jakaś pomyłka pisarska? Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Nie zaszła pomyłka. Limit ryb szczupak sandacz i pstrąg potokowy w ilości 35 sztuk jest liczony łącznie dla Chechła i pozostałych wód w zezwoleniu ogólnym. Czyli jeżeli zabierzesz 34 pstrągi powiedzmy ze Sztoły to z Chechła już tylko jedną z powyższych. W samym Chechle pstrąg się i tak nie utrzyma ze względu na temperaturę wody która w lecie wynosi grubo ponad 20 stopni a do tego jeszcze zielsko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi