skilos Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzisiaj się wybrałem i zonk , Odra zamarznięta .Liczyłem, że na ujściu Kanału Gliwickiego i Odry będzie kawałek wolnej wody . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzisiaj się wybrałem i zonk , Odra zamarznięta .Liczyłem, że na ujściu Kanału Gliwickiego i Odry będzie kawałek wolnej wody .Tam tafle lodu potrafią dlugo pływać na porcie.W górę rzeki są węższe miejsca i woda płynie odkryta miejscami.Dopływy cisną nie zamarznięte ,niektóre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Jutro sie wybieram w górę rzeki .W niedziele zapowiadają 18 C myślałem że popływam, ale chyba jeszcze długo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Panowie Odra skuta lodem? Pytam, bo w niedzielę chciałem poppływać z silnikiem po serwisie . Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Kędzierzyn w dół Odry grubo lodu , nie popływasz .Od mostu w Cisku w górę, bez lodu, za to sporo śmieci i kry na wodzie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jest jednak biologia w Odrze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nie bardzo widać o co chodzi z tym zdjęciem. Czy te jaśniejsze plamy w wodzie to ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Kliknij na zdjęcie .Tak to ryby , tysiące ryb, bo ta ławica ciągnęła się nieprzerwanie na odcinku kilkuset metrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Kliknij na zdjęcie .Tak to ryby , tysiące ryb, bo ta ławica ciągnęła się nieprzerwanie na odcinku kilkuset metrów . Tylko przypadkiem nie pisz gdzie to jest,bo za dwa dni może być pustynia! Edytowane 10 Marca 2018 przez Tom Rob 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 jakby ktoś był chętny na połów z łodzi na największym zbiorniku no kill w Polsce... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jest jednak biologia w Odrze To chyba leszcze.Pięknie Ja dziś na Odrze katowickiej,na zero zszedłem.pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Weekend nam zapowiadają gorący i bezchmurny, może by się gdzieś towarzystwo zintegrowało, np. Kanał Ulgi w Raciborzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Na kanał Ulgi w Raciborzu piszę się w Sobotę.Fajnie byłoby poznać się z kolegami z Jerka i wspólnie powędkować i podyskutować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Na kanał Ulgi w Raciborzu piszę się w Sobotę.Fajnie byłoby poznać się z kolegami z Jerka i wspólnie powędkować i podyskutować. Niestety w sobotę nie dam rady ale niedzielę mam zarezerwowaną na rybki, więc gdyby ktoś, coś to ja chętnie się spotkam nad wodą w miłym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Inna propozycja na sobotę 7 kwietnia. O 9:00 w Sławkowie koło boiska przyjadą pstrągi palczaki w ramach zarybień PZW.Będziemy zarybiać Białą Przemszę i dopływy.Każda para rąk do pomocy się przyda, bo ryby szybciej trafią do wody i damy radę rozwieść/roznieść ryby jak najbardziej równomiernie po rzece. Dlatego zapraszam wszystkich chętnych do pomocy. Zapraszam też tych, którzy chcą porozmawiać, zobaczyć jak to się odbywa, a może sprawdzić czy ryby idą do wody czy tylko na papier. Na pewno przydadzą się gumiaki (wodery, spodniobuty) wiaderka. Gdyby ktoś miał pytania - można dzownić 664169673. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Inna propozycja na sobotę 7 kwietnia. O 9:00 w Sławkowie koło boiska przyjadą pstrągi palczaki w ramach zarybień PZW.Będziemy zarybiać Białą Przemszę i dopływy.Każda para rąk do pomocy się przyda, bo ryby szybciej trafią do wody i damy radę rozwieść/roznieść ryby jak najbardziej równomiernie po rzece. Dlatego zapraszam wszystkich chętnych do pomocy. Zapraszam też tych, którzy chcą porozmawiać, zobaczyć jak to się odbywa, a może sprawdzić czy ryby idą do wody czy tylko na papier. Na pewno przydadzą się gumiaki (wodery, spodniobuty) wiaderka. Gdyby ktoś miał pytania - można dzownić 664169673.I po robocie. Chciałem podziękować, ale nie ma komu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ja dzisiaj do 14 w robocie teraz trzeba odwalić obowiązki domowe i jak starczy sił i chęci to jutro do południa mam czas na rybki. Chyba pojadę przywitac się z Odrą gdzieś na odc. Katowicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negative Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 I po robocie. Chciałem podziękować, ale nie ma komu.Trzeba było z jeden worek podrzucić na Okradzionów,bo podobno kręcili się tam jacyś spiningowi celebryci i kręcili film promujący rzekę i pewno jakieś super łowne przynęty ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Spiningowii celebryci... To trzeba przeglądnąć "Pudelka".???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Panowie, wiecie gdzie się można w miarę zwodować pontonem na kuźnicy waręzyńskiej? gdzie w jakiś sensowny sposób dociągnę przyczepkę do wody i zrzucę w dwie osoby gume. Planuje popływać tam w weekend i dotrzeć silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Od strony piekła jest slip i możliwość dojazdu do niego. W ten weekend będziesz pływał? I pływał czy też łowił? Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez pitfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Panowie, wiecie gdzie się można w miarę zwodować pontonem na kuźnicy waręzyńskiej? gdzie w jakiś sensowny sposób dociągnę przyczepkę do wody i zrzucę w dwie osoby gume. Planuje popływać tam w weekend i dotrzeć silnikgwoli przypomnienia, jak dopytał Pit, jest zakaz połowu na spining, trupa i żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Od strony piekła jest slip i możliwość dojazdu do niego. W ten weekend będziesz pływał? I pływał czy też łowił?Wiadomo, niestety tylko pływanie i grill..Mógłbyś podać gdzie to jest na mapce?Edit: znalazłem Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez mrufa8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Boleń bil jak wściekły , fontanna za fontanną . Ośmiu panów słabo widocznych na zdjęciu (zdjęcie zrobione z drugiego brzegu obrobione, powiększone i dlatego słaba jakość ) po przeciwnej stronie łódka z "dżentelmenami" i koleś na brzegu , kołowrotki aż dymiły z taka prędkością pracowały ..........wstyd . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Boleń bil jak wściekły , fontanna za fontanną . Ośmiu panów słabo widocznych na zdjęciu (zdjęcie zrobione z drugiego brzegu obrobione, powiększone i dlatego słaba jakość ) po przeciwnej stronie łódka z "dżentelmenami" i koleś na brzegu , kołowrotki aż dymiły z taka prędkością pracowały ..........wstyd . Szybkie macie te okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi