pitfish Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Na Przeczycach były ryby 30 lat temu.Od tamtej pory czasem komuś udaje się jeszcze coś złowić. O czymś regularnym normalnym nie wiem, nie słyszałem, a pewnie i tak bym nie uwierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 siewierz w tym roku darzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witam.Że niby grzyby są już w okolicznych lasach ? ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Na Zielonej także słabo, nie ma nawet grunciarzy. Poniżej jedyny złowiony okaz[emoji4], zatakowany przez przynętę[emoji16].. Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Odwiedziłem ostatnio z lekkim zestawem Kanał Gliwicki odcinek w Łabędach oraz okolice mostu drogowego za Dzierżnem - brak podbicia. Goście chodzili za szczupakiem z takim samym efektem. Także wszędzie podobnie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wczoraj na łowisku 657 trafiły mi sie 4 wymiarowe szczupłe przy okoniowaniu (za to okoni zero) tak wiec nie jest źle. Chyba zmienię zdanie o swoich wodach w Raciborzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Nie rozpisuj się za wiele bo jeszcze tą wodę najadą smakosze kulek rybnych z octu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 I pulpetów rybnych w sosie pomidorowym???? Smakosze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JędrekGal Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witam.Że niby grzyby są już w okolicznych lasach ? ... Pozdrawiam. grzyby może sa ale ryby się smaza w przyczepach kampingowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Śpieszmy się łowić ryby, tak szybko gdzieś znikają.. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez DominikSy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Odra okazała się całkiem sympatyczna. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Odwiedziłem ostatnio z lekkim zestawem Kanał Gliwicki odcinek w Łabędach oraz okolice mostu drogowego za Dzierżnem - brak podbicia. Goście chodzili za szczupakiem z takim samym efektem. Także wszędzie podobnie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaTo specyficzna woda, jak się trafi to można połapać...ciekawy jestem sandacza na tym odcinku, małe miałem to muszą być duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 To specyficzna woda, jak się trafi to można połapać...ciekawy jestem sandacza na tym odcinku, małe miałem to muszą być duże Pływają też lokomotywy,widziałem parę sztuk na gniazdach w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Sandacze są tylko w kanale ciężko je zlokalizować, mogą być wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 W kanale pływają ryby, czy ktoś się orientuje jak jest z Kłodnicą na odcinku Katowickim. Przecież kanał jest zasilany jej wodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Ludzie łowią ryby w Kłodnicy na wysokości biedronki, politechniki, giełdy . Widziałem też dwóch Panów z poważną zasiadką na wysokości Urzędu Celnego na portowej.To dotyczy Gliwic,w Zabrzu na wysokości KWK Makoszowy jest zatoczka gdzie też ludzie siedzią,woda tam jest ochydna już.Może sama w sobie płynie w miarę czysta ale te osady wszędzie dają popalić. Ryby występują. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez DominikSy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wczoraj na łowisku 657 trafiły mi sie 4 wymiarowe szczupłe przy okoniowaniu (za to okoni zero) tak wiec nie jest źle. Chyba zmienię zdanie o swoich wodach w Raciborzu.nowicjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Panowie, może ktoś się orientuje jak dzisiejsze zawody na Dzierżnie Dużym?Czy woda obdarzyła uczestników sporymi okazami? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Był chyba jeden ponad metr i kilka rownie imponujacych. Zdjecia na stronie okregu katowickiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 W takim razie po meczu poszukam jakichś informacji na stronie okręgu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 O zbiorniku można poczytać tutaj : http://jerkbait.pl/topic/110865-zbiornik-dzierżno-duże/ Strona PZW ok. Katowice : http://www.katowice.pzw.org.pl/wiadomosci/172954/60/rozegrano_zawody_spinningowe_teamow_o_mistrzostwo_okregu Strona koła nr 29, które zarządza zbiornikiem : http://www.pzw.org.pl/dzierzno_duze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Dzięki wielkie, wszystko sprawdzę. Bo relacji z dzisiejszych zawodów chyba jeszcze nie ma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Okoń słabo na Dzierżnie Dużym, trzeba było dłubać. Pojedyncze szczupaki.Na Pławniowicach były zawody, tam połapali ładnych okoni.Nie mniej jednak ja wspieram koło Dzierżno Duże. Jeśli ktoś chce wesprzeć tą wspaniałą inicjatywę No Kill na tym zbiorniku, zapraszam do koła. Sam mogę udzielić wszelkich informacji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 A czy jest szansa na łowienie na Dzierżnie Dużym w przyszłym roku z łodzi? Mam dużą grupę zapaleńców, których by to przekonało.Okoń słabo na Dzierżnie Dużym, trzeba było dłubać. Pojedyncze szczupaki.Na Pławniowicach były zawody, tam połapali ładnych okoni. Nie mniej jednak ja wspieram koło Dzierżno Duże. Jeśli ktoś chce wesprzeć tą wspaniałą inicjatywę No Kill na tym zbiorniku, zapraszam do koła. Sam mogę udzielić wszelkich informacji Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 A czy jest szansa na łowienie na Dzierżnie Dużym w przyszłym roku z łodzi? Mam dużą grupę zapaleńców, których by to przekonało.Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cały czas są starania o to. Przeniosłem się do tego koła bo od 2017 miał być połów z łodzi... niestety tak się nie stało. W 2017 był składany wniosek do okręgu, ale coś poszło nie tak. Teraz jest znowu czas do września, by koło złożyło wniosek o zniesienie zakazu połowu z łodzi. W tym roku przyszło do koła więcej spinningistów, jest więc więcej ludzi którym zależy, żeby połapać z łódki. Więcej zapaleńców to większe szanse by przepchnąć ten temat, więc zapraszam.... zbiornik DD jest warty uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi