Silesian Dream Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Też będę musiał przenieść papiery do tego koła, miałem to już zrobić w tamtym roku. Zwlekałem, zwlekałem i nie przeniosłem, w tym roku też jakoś nie było po drodze. Ale w przyszłym roku na pewno już się za to wezmę. Panowie, tak z innej beczki, z góry przepraszam, że pytam tutaj. Zna ktoś jakiegoś rodbuildera ze Śląska, okolice Katowic? Jak znajdzie się troszkę dalej, to też nie będzie problemu. Chodzi mi o wymianę przelotki szczytowej w moim pierwszym cast’cie. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Podgrzewasz zapalniczką i ściągasz starą, nową na klej termiczny i masz z głowy ???? Ale jak byś miał kłopot to mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Panowie jakieś dobre miejscówki na Bolka, Klenia na Odrze (PZW Katowice)Polecicie coś? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Od Raciborza aż po kanał Gliwicki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dlaczego dpoiero od Raciborza- łowić można od Chałupek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Podgrzewasz zapalniczką i ściągasz starą, nową na klej termiczny i masz z głowy [emoji6] Ale jak byś miał kłopot to mogę pomóc.@Pavko posłałem Ci wiadomość. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Panowie orientuje się ktoś jak stan wody w Kędzierzynie Koźlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 http://www.pogodynka.pl/hydro/odra/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 największa woda właśnie dotarła do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Stan na pogodynce jest ze wczoraj. Mam informacje z Grzegorzowic (przeprawa promowa) że podniosło się o 3m. Pytałem bo chciałem jutro się wybrać ale w takim wypadku zmiana planów Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Lipca 2018 przez matts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Stan na pogodynce jest ze wczoraj. Mam informacje z Grzegorzowic (przeprawa promowa) że podniosło się o 3m. Pytałem bo chciałem jutro się wybrać ale w takim wypadku zmiana planów Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaJa sprawdzam tu: http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/149180020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Dobre zawody się zapowiadają, na najlepszym zbiorniku na Śląsku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dzisiaj do południa na śląskim odcinku Odry dużo brań, ale same maluchy- okonie i sandaczyki-dobrze rokuje na przyszłość. Do tego branie sumka zakończone rozgiętą agrafką... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Pogoda zrobiła swoje, wczoraj bolki były dość aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Koledzy polecacie coś w okolicach Rybnika jestem na urlopie i chciałbym coś połowić planuje Odra przed Raciborzem i chciałbym obok zalewu Rybnickiego oraz rzeka przed zaporą Rybnicką. A może ktoś chciałby się wybrać na rybki będę prawdopodobnie do piatku lub soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Odra potrafi mile zaskonczyc, choć częściej jest kapryśna. Obczaj na mapie Google miejscówki z główkami i walcz. Edytowane 8 Października 2018 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Genialne główki na Odrze są w Ligocie Tworkowskiej, kilkanaście główek, w większości głębokości w granicach 4-5m, klatki o rozmiarach 40-50m x 15-20m, na razie byłem tylko raz totalnie bez brania, ale szykuje się na weekend, tam muszą być mętnookie, rapy i esoxy, typowe rzeczne bankówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Genialne główki na Odrze są w Ligocie Tworkowskiej, kilkanaście główek, w większości głębokości w granicach 4-5m, klatki o rozmiarach 40-50m x 15-20m, na razie byłem tylko raz totalnie bez brania, ale szykuje się na weekend, tam muszą być mętnookie, rapy i esoxy, typowe rzeczne bankówki. Fajne miejscówki, bardzo popularne wśród miłośników głębokiego oleju ... mimo tego warto spróbować z uwagą na wąsaty przyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Fajne miejscówki, bardzo popularne wśród miłośników głębokiego oleju ...Czytałem o tym w odmętach internetu Może dopiero jak beton ukształtowany w PRL powymiera jak mamuty to coś się zmieni. Kiedyś chcieli nas zlinczować w rybaczówce na Dziećkach, jak spłynęliśmy i ktoś przez lornetkę widział jak wypuszczamy spowrotem kilka szczupaków przy bulgocie. A szczupłe okazy wspaniałe...na patelnię, od 50 do 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Może dopiero jak beton ukształtowany w PRL powymiera jak mamuty to coś się zmieni... Nie zmieni się. Beton nowy, młody wzmocniony stalą, rośnie w żelbet jeszcze twardszy niż ten z PRL. Jak powiedziała kiedyś pewna noblistka - "Ludzie głupieją hurtowo, a mądrzeją detalicznie". Teraz jest jeszcze dodatkowa promocja na hurt - internety, facebooki... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Panowie jakies wieści z Dziećkowic Przeczyc Chechła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefBTM Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Na chechle bida z nędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Na łowiska Mistrzów zawsze warto jechać, pod warunkiem, że jesteś mistrzem. W innym przypadku będzie jak na Chechle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Panowie jakies wieści z Dziećkowic Przeczyc Chechła ?Dziećki byłem w niedzielę rano i na zachód słońca od rur z brzegu, rano były zawody z łodzi, mgła utrzymywała się do 9, lipa totalna, jeden ze spinningistów wyjął o 6 dwa ledwo miarowe, my bez brania, na wieczór to samo, na rurach z brzegu nic, na łodziach też nawet pobicia nie mieli w okolicach rur, za to z brzegu gość na spławik łowił okonie, piękne ok 30-40cm, na malutkie żywczyki, rzucał ok 30m od brzegu, ok 1m gruntu, każdy okoń lądował w siacie, brania co kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 .... za to z brzegu gość na spławik łowił okonie, piękne ok 30-40cm, na malutkie żywczyki, rzucał ok 30m od brzegu, ok 1m gruntu, każdy okoń lądował w siacie, brania co kilka minut. Tak się skończyła historia wielu dobrych łowisk ... Za to z pozytywnych informacji, od stycznia 2019 kanał Ulgi w Raciborzu będzie na całej długości odcinkiem NO-KILL ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi