zwiraz Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Proponuję zacząć przygodę od odc. No Kill w Kędzierzynie. Bardziej dzikie rejony wymagają dobrego rozpoznanie za dniaAż tak daleko nigdy się nie zapuszczałem. Łowię zwykle w okolicach Raciborza i te odcinki jako tako znam. Byłbyś zainteresowany zorganizowaniem wspólnego wypadu nad wodę? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Napiszę co i jak w prywatnej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=452580025584897&id=100024987109728&ref=content_filter Czasem chodzę wzdłuż Wisły, w tym miejscu byłem jakiś miesiąc temu ale po takich akcjach myślę czy nie rzucić tym wszystkim w pizdu...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Pytanie jakie wszelkie służby można powiadomić, bo miasto Bieruń jak czytam w internetach nie widzi problemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Możesz podesłać jakieś linki z informacjami na temat tej sprawy? Moim zdaniem jest na to ciche przyzwolenie, bo kopalnia, bo miejsca pracy itd. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie mam możliwości tego przekopiowac teraz, na fb można wpisać "miasto Bieruń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 normalka w naszych stronach ..dwa miesiące temu rzeczka Chechło co wpada do Wisły w Mętkowie zamieniła się w jedną pianę i smród szamba ... piana gdzieś na 30cm gruba można by nożem ciąć płynęła całą szerokością rzeczki ..no ale powyżej jest oczyszczalnia ścieków .. ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na Śląsku nie ma ryb czy co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A widzisz powód dlaczego miały by być ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Podobno dbamy o łowiska, a z no kill na DD handlują okazami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Podobno dbamy o łowiska, a z no kill na DD handlują okazamiSkąd masz takie informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Skąd masz takie informacje?Też bym chciał wiedzieć [emoji848] Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Podobno dbamy o łowiska, a z no kill na DD handlują okazamiTakie historie działy się grubo ponad 10 lat temu nad tą wodą ..a jeśli w tym momencie zauważyłeś taki proceder i masz pewne info -pisz czym prędzej do ludzi z koła opiekującego się wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Takie historie działy się grubo ponad 10 lat temu nad tą wodą ..a jeśli w tym momencie zauważyłeś taki proceder i masz pewne info -pisz czym prędzej do ludzi z koła opiekującego się wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Podobno ma to związek wyżej ponad kołem opiekującym się zbiornikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Podobno ma to związek wyżej ponad kołem opiekującym się zbiornikiem.Jeśli masz jakieś potwierdzone informacje to pisz konkrety, a takie rozsiewanie plotek niczemu nie służy. W kole Dzierżno Duże nr 29 jest kilkunastu strażników SSR i pewnie DD to najlepiej pilnowany zbiornik w okręgu katowickim. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje o takich naruszeniach, niech powiadomi odpowiednie służby. Jeśli ignoruje takie przestępstwa wędkarskie to jest lamus i tyle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Panowie poszukuje numeru do strażników którzy obsługują rejon katowicki. Może być państwowa czy społeczna. Jest nagła sprawa do rozwiązania ???? Proszę info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ktoś kojarzy gdzie na Śląsku są jeszcze łódki?Paprocany, Kozłowa?Pojechało by się w tym tygodniu jeszcze coś porzucać za sandaczem, ale gdzie??? Z góry dzięki za info, może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Przeczyce,Dziećkowice,Pogoria 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ja polecam pojechać do jastrzębia. Młodzi emeryci właśnie wracają z półrocznych okupacji zbiorników wodnych, pewnie chętnie podzielą się klopsikami w zalewie octowej ze zmielonych dziesiecio centymetromych rybek;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Uchwała nr 21/2019 Zarządu Okręgu PZW w Katowicach z dnia 24.10.2019 r.w sprawie: ustanowienia szczegółowych i ogólnych warunków uprawiania amatorskiego połowu ryb na wodach ogólnodostępnych od 2020 r. 13. Na zbiornikach wodnych w okresie od 01.01. do 30.04. dopuszcza się połów ryb metodą spinningową bez prawa ich zabierania.???????????????????????????????????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Czas odkurzyć okoniówke, fajna zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Super pomysł. Będą ściągać sandacze z gniazd. Może mam małą wiarę w ludzi, ale już widzę jak ktoś wpuszcza z powrotem do wody sandacza w kwietniu. Nie miejmy złudzeń, odsetek wędkarzy honorowych jest znikomy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 O tym samym dokładnie pomyślałem jak tylko to przeczytałem. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 To trzeba pilnować i kontrolować a nie zakazywać .Równie dobrze każdy karpiarz albo inny gruntowiec może w kwietniu zamiast np. robaka założyć rybkę i kłusować sandacze . To może zakażmy łowić do końca kwietnia wszelkimi metodami . Mnie się wydaje że nie tędy droga. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi