Woytec Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Dzisiaj krótki zwiad nad Odrą powyżej KK. Woda na moich rewirach jeszcze za wysoka na brzany, ale kleniki coś tam skubały. Pojawiały się pojedyncze ataki bolenia.Piotrek, nie połowimy w tym roku za dużo na ulubionych rewirach, poziom wody jest wyjątkowo niestabilny i jeżeli prognozy się sprawdzą to od wtorku znowu metr do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ja byłem wczoraj w okolicach Raciborza. Rybki nie były zbyt aktywne. Wszystkie poprzyklejane do opaskowych kamieni. Miałem wizualny kontakt z dwoma kleniami 40+ - pływały jakby nigdy nic tuż pod moim woblerem. Patrząc na pogodę za oknem boję się, że rzeka będzie znów wyłączona na jakiś czas. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Czyli te widoczne klenie bardziej na spokojnej wodzie? Ja efekty nam tylko w nurcie, ale widać po ostatnich stanach alarmowych rybki muszę odpocząć od nurtu???? Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Tak. Przyklejone do kamieni. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wie ktoś może jak wygląda w tej chwili sytuacja z drapieżnikiem na Przeczycach ? Zbliżają mi się zawody a ostatnio nie miałem czasu tam łowić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Wie ktoś może jak wygląda w tej chwili sytuacja z drapieżnikiem na Przeczycach ? Zbliżają mi się zawody a ostatnio nie miałem czasu tam łowić .Według mnie i moich kolegów to jest dobrze. Dużo okonia i szczupaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Wie ktoś może jak wygląda w tej chwili sytuacja z drapieżnikiem na Przeczycach ? Zbliżają mi się zawody a ostatnio nie miałem czasu tam łowić .Jakie były wyniki zawodów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Marne. Jeden szczupaczek i około 15 okoni na 19 osób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 a ten szczupak i okonie to przyzwoite były ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Szczupak mały a okoń największy 33,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Jak co roku jeden ze zbiorników zasilamy ze sporą grupą wędkarzy w narybek mętnookiego aby nie czytać o tak marnych wynikach. Kasy z roku na rok coraz więcej która w 100% przeznaczana jest na rybę. Jeśli jest ktoś zainteresowany odsyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Jak co roku jeden ze zbiorników zasilamy ze sporą grupą wędkarzy w narybek mętnookiego aby nie czytać o tak marnych wynikach. Kasy z roku na rok coraz więcej która w 100% przeznaczana jest na rybę. Jeśli jest ktoś zainteresowany odsyłam na priv.nic nie rozumiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Jak co roku jeden ze zbiorników zasilamy ze sporą grupą wędkarzy w narybek mętnookiego aby nie czytać o tak marnych wynikach. Kasy z roku na rok coraz więcej która w 100% przeznaczana jest na rybę. Jeśli jest ktoś zainteresowany odsyłam na priv.A tak na forum można się dowiedzieć o jaką wodę chodzi? Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Nestety nie ponieważ nie zależy nam na szumie. 7 lat temu było 12 osób i tylko 3400 zł. Dzisiaj już jest 116 osób i ta liczba ciągle rośnie. Na forum z pewnych względów o tym za dużo nie powinno się pisać. Ale dodam krótko, że nawet z Wielkopolski się chłopaki dorzucają i innych województw. Edytowane 31 Października 2020 przez francisco scaramanga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Nestety nie ponieważ nie zależy nam na szumie. 7 lat temu było 12 osób i tylko 3400 zł. Dzisiaj już jest 116 osób i ta liczba ciągle rośnie. Na forum z pewnych względów o tym za dużo nie powinno się pisać. Ale dodam krótko, że nawet z Wielkopolski się chłopaki dorzucają i innych województw.Jakbyś napisał co to za zbiornik pewnie znalazło by się więcej chętnych osób do dołożenia - sam jestem ze Śląska i chętnie bym się dołożył. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Jakby napisał co to za zbiornik to dzis by już tam nie było miejsca zeby wędkę wcisnąć. Ludzie wiecej logiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Dla zainteresowanych zapraszam na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 A tutaj kilka fotek z lat ubiegłych W przypadku pytań zapraszam na priv. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juniper Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 witam, to jest jesienny narybek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Dzieje się coś na Kozłowej? Są jeszcze łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nic się nie dzieje. Łódki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 W niedzielę na Kozłowej trafiłem 1 ładnego szczupaka (79cm) i parę skubniec sandaczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Temat trochę umarł, jeśli ktoś będzie zainteresowany to są 2 miejsca wolne na wyjazd na trocie. Wyjazd 3 lub 4 styczeń na kilka dni (4-7) w zależności od pogody itp. Mamy wynajęty dom blisko Parsęty. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) 31 stycznia wypada w niedzielę, skraca to okres ochronny pstrąga, czy brać urlop na poniedziałek? Częstochowa dała komunikat, Katowice walczą z wirusem olewając ludzi. http://www.pzw.org.pl/19/wiadomosci/214947/61/komunikat__dotyczy_wedkowania_w_dniu_31012021_niedziela Edytowane 25 Stycznia 2021 przez R0BERT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi