ximus Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ciekawe co zrobili z odłowioną rybą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ktoś sie orientuje czy na czarnej przemszy po zarybieniu jest jakis zakaz połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 To trzeba się będzie w weekend wybrać.Mam nadzieję, że nie wpuscili takich 5-10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Koledzy, wiosna powoli nabiera rozpędu i chciałbym zaproponować jakąś wspólną akcję sprzątania brzegów. Może byłby ktoś chętny żeby spotkać się nad śląska Odrą i posprzątać śmieci z kilku fajnych miejscówek? Proponuję Odrę np. w ok. od Przewozu / Dziergowic do Lubieszowa albo ok. mostu w ok. Utrata / Bełk. Są to miejsca z dobrym dojazdem, brzegi są łagodne i można by je szybko ogarnąć z zalegającego tam syfu. Na zakończenie ognisko i pogaduchy, ja zorganizuję dla wszystkich kiełbasę plus dodatki. Termin i miejsce do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Woytec bardzo słuszna inicjatywa????Osobiście wolę dywersyfikację w takich tematach- zabranie ze sobą przy okazji pobytu na nad wodą paru zalegających śmieci nie jest bardzo spektakularne, ale ważna jest systematyczność. Do zobaczenia nad wodą???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Witajcie,jutro pierwszy raz od lat mam odwiedzić na parę godzinek Dziećkowice - prośba o krótkie info czy coś można trafić teraz? okoń? szczupak? Mniej więcej w jakie okolice się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Witajcie,jutro pierwszy raz od lat mam odwiedzić na parę godzinek Dziećkowice - prośba o krótkie info czy coś można trafić teraz? okoń? szczupak? Mniej więcej w jakie okolice się udać?W maju na Dźećkach od 20 lat nie udało mi złowić nic większego niż 20 cm okoń. Późniejsze miesiące są zdecydowanie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 no to super????????a ja musze jutro Szefa na pierwsze ryby zabrać tam????????nie będzie premii...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 no to supera ja musze jutro Szefa na pierwsze ryby zabrać tamnie będzie premii...Pochwal się jak było ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 jedna wieksza ryba spięta po paru sekundach. nie mam pojęcia co i pojedyncze delikatne brania. wyjęty okonek ok 20cm???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 To oby ten okonek na koncie szefa. [emoji28] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 jedna wieksza ryba spięta po paru sekundach. nie mam pojęcia co i pojedyncze delikatne brania. wyjęty okonek ok 20cmWszystko zgodnie z przewidywaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Bardzo dobrze, kontakt był ???? ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommoss Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Przejazdem Będę na Dziećkowicach warto w ogóle wychodzić z samochodu ze spiningiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Przejazdem Będę na Dziećkowicach warto w ogóle wychodzić z samochodu ze spiningiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 WIELKIE SPRZĄTANIE ZBIORNIKA DZIERŻNO DUŻE Drodzy wędkarze, pragniemy przekazać informację iż obecność na akcji sprzątania zbiornika zadeklarowali Prezes Zarządu Głównego PZW Kol. Teodor Rudnik Jr. oraz delegacja Zarządu Okręgu PZW w Katowicach wraz z fotografem. Akcja sprzątania startuje o godzinie 08:00 z miejsca wyznaczonego jako zbiórka PZW. Po porannym sprzątaniu śmieci zapraszamy wszystkich na Dziką Plażę w miejscowości Rzeczyce gdzie odbędzie się wspólny piknik wraz z atrakcjami dla najmłodszych. Szykuje się naprawdę gruba akcja [emoji123][emoji123] [emoji779]️Zróbmy to razem 19 czerwca[emoji779]️ Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Serdecznie zapraszamy na pierwszą edycję teamowych zawodów DD Spin MasterZawody z łodzi odbędą się w dwóch siedmiogodzinnych turach 11 i 12 września 2021r na zbiorniku Dzierżno Duże. Limit drużyn: 40Liczba osób w drużynie: 2Koszt startu drużyny to 280zł Prawo do udziału w zawodach mają prawo członkowie PZW (o dopuszczeniu do zawodów decyduje kolejność zgłoszeń) Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres mailowy zgloszeniazawodydd@wp.pl Zgłoszenia przyjmowane są do dnia 3.09 do godziny 18:00 Jeżeli maksymalna liczba drużyn zostanie zgłoszona przed tym terminem poinformujemy o tym fakcie na grupie C&R Dzierżno Duże ZGŁOSZENIA PRZYJMOWANE TYLKO I WYŁĄCZNIE W FORMIE MAILOWEJ. W tytule Maila prosimy o wpisanie: DD Spin Master 2021 i Nazwę TeamuW treści maila prosimy o podanie:1. Nazwy Drużyny2. Imiona i nazwiska osób startujących, numery legitymacji PZW Plan zawodów: 11 Września 2021do godz 6.30 Wodowanie łodzigodz. 6.30 Odprawagodz. 7:00 – 7:15 Wypłynięcie na łowiskogodz. 7:30 – 14:30 Łowieniegodz 14.00-14.30 czas na spłynięciegodz 15:00 Obiad 12 Września 2021godz. 6.30 Odprawagodz. 7:00 – 7:15 Wypłynięcie na łowiskogodz. 7:30 – 14:30 Łowieniegodz 14.00-14.30 czas na spłynięciegodz 15:00 Obiadgodz 16:00 Ogłoszenie wyników Szczegółowy Regulamin zawodów oraz nr konta zostaną podane w osobnym komunikacie. Organizator zapewnia:1. Obsługę sędziowską (aplikacja)2. Obiady dnia pierwszego i drugiego zawodów3. Pamiątkowe puchary dla pierwszych trzech drużyn4. Ochronę łodzi od godziny 15:00 dnia 11.09 do godziny 7:00 dnia 12.09 Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) Bywa ktoś na Paprocanach z łódki? W ostatnią niedzielę ekipa z rybaczówki, jeden z nich to ponoć prezes koła, spławiła nas, twierdząc, że nie ma kto skasować od nas za wypożyczenie. Tymczasem na wodzie była większość łodzi. Czyżby już tylko swoim wypożyczali? Edytowane 18 Października 2022 przez R0BERT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Raz tam byłem. Także przez niezbyt miłą obsługę postanowiłem już tam więcej nie jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Cześć, Panowie, może jest ktoś kto chciałby powędkować wspólnie na Dzierżnie Dużym? Może jacyś castomaniacy? [emoji1308] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_PABLO_ Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Witam witam Niedawno przeprowadziłem się na Śląsk. Ogólnie średnio znam tutaj wody.Kilka razy pływałem po Chechle i może z 3 razy po plawniowicach i przeczycach.Chętnie poznam jakiegoś "przewodnika" po okolicznych wodach, także jakbyś był chętny na jakiś wspólny wypad to dawaj znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Czołem , nie będę zakładał nowego wątku. Rzeka Warta w okolicach Częstochowy , target kleń/jaź na spinning.Poleci ktoś jakiś ciekawy odcinek. Przeszedłem ostatnio odcinek , w okolicach mostu w Mirowie i bida , wody jak na lekarstwo, jedno branie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Czołem , nie będę zakładał nowego wątku. Rzeka Warta w okolicach Częstochowy , target kleń/jaź na spinning.Poleci ktoś jakiś ciekawy odcinek. Przeszedłem ostatnio odcinek , w okolicach mostu w Mirowie i bida , wody jak na lekarstwo, jedno branie tylko.Efekt kormoranów się kłania. Poza tym aktualnie trwa tarło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi