Friko Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 No to juz masz odpowiedz skad ta cena <_< G.Loomis za 60 euro... zbyt piekne zeby moglo byc prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ale teraz zaluje bo tamte spinningi co sprzedalem to w 100% to byly G.Loomisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Miałem takiego kija z serii GL3. Fajnie się tym holowało co pokazuje na zdjęciu. Z rzucaniem było gorzej bo to nie było extra fast po polsku. Można to zobaczyć na którymś z moich clipów. Mój strzałowy sposób rzucania szybko wykończył złącze. Po tym (drogim )doświadczeniu przerzuciłem się na tańsze Lamiglasy z których jestem bardzo zadowolony. Dowodzę tylko, że trzeba sobie poszukać odpowiedni kij a nie sugerować się marką lub zasłyszanymi opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Robert na ukleje to z bacikiem sie chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Wyglądam na bat mana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Odebralem to jednoznacznie, ze Loomis be a Lamiglas cacy. Mam aktualnie wedki jedengo i drugiego wytwowrcy i jak na razie nie spostrzeglem specjalnych roznic.Wszystkie wedki sprawuja sie dobrze. Oczywiscie nie wykonalem nimi kilkunastu tys rzutow...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam wędkarska brać chciał bym zasięgnąć informacji na temat powyższych wędek czy jest w Polsce tylko jeden dystrybutor tz. Normarkt czy można jeszcze gdzieś nabyć te kije przeglądam internet na okrągło i nic nie mogę znaleźć z góry przepraszam także za założenie nowego wątku jeżeli jest coś na temat tych wędek na jerku .szukałem i nie mogłem znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 G.Loomis sprzedal marke Shimano,a teraz kreci blanki pod szyldem NFC. Wiec chyba trzeba szukac w Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dziękuje serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Daj ogłoszenie szukam danego modelu G.Loomis w dziale giełda- kupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi