leslaw Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Czy znana jest Komus ta cykada ?. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez leslaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Bass wielkogębowy, skuteczna antyreklama każdej przynęty ????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Bass wielkogębowy, skuteczna antyreklama każdej przynęty [emoji14].Heh skąd takie przeswiadczenie ?? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Bałbym się wejść bez majtek do wody, w której te ryby pływają Dla mnie ta przynęta wygląda atrakcyjnie dla oka wędkarza, jakiś filmik z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) https://youtu.be/Rpm78gMEfdU/ Edytowane 23 Czerwca 2020 przez leslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Przynęta pewnie łowna, dla mnie nic szczególnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Cykada jak cykada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zwroca uwage od innych cykad tym chwostem z kristal flach'a.Nie wiem czy to zwieksza skutecznosc ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jeżeli macie możliwość wyboru lub samodzielnie dodać chwost do innych, to polecam.Z pewnością ten dodatkowy element działa na mnie. Częściej po takie sięgam. Czy zwiększa skuteczność? Cóż, jak częściej takie w wodzie, to teoretycznie większe szanse:)Dyna Response nie mam, ale coś podobnego i konkretnie na taką więcej się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Chwosty napewno uatrakcyjniaja cykade ale mysle, ze tlumia drgania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 A niech tłumią. Cykada ma w osi lusterkować a nie rzucać dupą jak wsza na grzebieniu. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi