ORION99 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam.Czy ktoś z Was wędkował lub wędkuje na wodach górskich Roztocza ?Gdzie warto, a gdzie nie warto uderzać za Potokowcem ? Interesuje mnie też data majowych zawodów Pstrąg Roztocza. pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 http://www.pzw.org.pl/sport/mod.php?dir=wiadomosci&file= cascade&id_wiadomosci=4685&id_kategorii=33&opcja =wiadomosc&pozycja=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No są tam naprawdę ładne pstrągi...Nie wiem czy znam drugie miejsce z takimi stworami, słyszałem że Pasłęka?? Niestety miejscówka nie moja, więc dokładnego namiaru dac nie mogę ale warto spędzić wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Żeby podziałać na Twoją wyobraźnię przesyłam Ci fotkę Tanwi z pozdrowieniami od tamtejszych kropków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 @explorator piękne te szumy Tanwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seeb Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam.Czy ktoś z Was wędkował lub wędkuje na wodach górskich Roztocza ?Gdzie warto, a gdzie nie warto uderzać za Potokowcem ? Interesuje mnie też data majowych zawodów Pstrąg Roztocza. pozdrawiamRafał Witaj.W piątek wybieram się z koleszką na Roztocze właśnie na Tanew.(okres ochronny na tanwi trwa do 31.01,niestety pierwszego nie mogę)Jedziemy do miejscowości Borowiec i chyba jest to jedno z lepszych miejsc na tej rzece(moje ulubione).Przepiękna sceneria,po obu stronach rzeki sosnowy las ,a w dole(wąwozem)wije się Tanew.Nie słynie ona jednak z dużych ryb(w przeciwieństwie do Wieprza)lecz urok i spora liczba kropków(takich do 35cm) sprawiają,że dzień nad tTanwią kończy się za szybko .Co do zawodów nie znam dokładnej daty ale po powrocie na pewno ją podam. Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Panowie data zawodów pokazuje się po kliknięciu linku , który zamieściłem, jest tam cała tabela.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Dzięki za info Pozdrawiamorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Orion,moi przyjaciele ze Świdwina łowili na tych zawodach w ubiegłym roku,jesli jesteś dalej zainteresowany, to mogę cię z nimi skontaktowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Jasne, że chcę.Poważnie się zastanawiam nad wypadem nad roztocze wraz z kaszubskimi pstrągarzami. Te szumy na Tanwi chciałbym zobaczyc na żywo. pozdrorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ORION99
Witam.
Czy ktoś z Was wędkował lub wędkuje na wodach górskich Roztocza ?
Gdzie warto, a gdzie nie warto uderzać za Potokowcem ?
Interesuje mnie też data majowych zawodów Pstrąg Roztocza.
pozdrawiam
Rafał
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi