Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Witam Kieruje zapytanie do zorientowanych.Czy ktoś zna / wie gdzie jest / może polecić / pomóc znaleźć Wypożyczalnie łodzi wraz z silnikiem zaburtowym na Wiśle ?Chodzi o odcinek ponizej tamy we Włocławku a powyżej Kiezmarka.Więc jakies tam pole manewru jest Dziękuję za pomoc i wskazówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Witam Kieruje zapytanie do zorientowanych.Czy ktoś zna / wie gdzie jest / może polecić / pomóc znaleźćWypożyczalnie łodzi wraz z silnikiem zaburtowym na Wiśle ?Chodzi o odcinek ponizej tamy we Włocławku a powyżej Kiezmarka.Więc jakies tam pole manewru jest Dziękuję za pomoc i wskazówkiJa nic nie wiem. Nie ma za co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 W Toruniu gdzies mi mignelo info ze ktos wypozyczal lodke. Ale czy nadal aktualne to nie wiem bo to ze 2 lata temu bylo. A co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 W Toruniu gdzies mi mignelo info ze ktos wypozyczal lodke. Ale czy nadal aktualne to nie wiem bo to ze 2 lata temu bylo. A co potrzebujesz?Łódź na rzekę wraz z silnikiem zaburtowymNa dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Chcesz plywac sam czy rozwazasz zapeoszenie? Jakie rybki celem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi