sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Witajcie Jak to u części z was bywa nasze kochane żony planują nam urlop . No i oczywiście jest mały konflikt interesów ,który trzeba pogodzić Oczywiście wiadomo kto chce nad jezioro a kto chce nad morze Dlatego proszę was o pomoc w wytypowaniu miejscówki . Warunki takie : Jezioro rybne w szczupaka/sandacza/okonia przynajmniej dwa z tych gatunków .Domek nad samą wodą najchętniej z własnym pomostem i ze slipem na obiekcie bo sprzęt pływający zabieram .Możliwość zabrania psa .Do morza nie dalej jak 30 min. autem . Na razie żona znalazła następujące miejscówki : DąbkowiceWisełkaSmołdzinoPogorzelica Niestety w ogóle nie znam terenów nadmorskich dlatego proszę Was o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Lubkowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Aaaaa jeszcze żeby tłoczno nie było . Cisza i spokój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Aaaaa jeszcze żeby tłoczno nie było . Cisza i spokój ...To właśnie żarnowiec, sam tam jadę. Masz blisko do morza, helu, Trójmiasta jakby co... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 No to okolice Sandviken, Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 No to okolice Sandviken, SzwecjaNo nie ... Zrobiliście mi smaka tym Żarnowcem . Szybka decyzja jedziemy tam . Możecie dać jakieś konkretne namiary na domki gdzie nie musiałbym codziennie brać gumiaka na przyczepę a miał go na wodzie na widoku ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 W jakim okresie chcesz jechać. Jestem obecnie w Nadolu j.Żarnowieckie i właściciel ma na razie domki wolne...Kryteria wyminione przez Ciebie spełnione w 100 procentach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 W jakim okresie chcesz jechać. Jestem obecnie w Nadolu j.Żarnowieckie i właściciel ma na razie domki wolne...Kryteria wyminione przez Ciebie spełnione w 100 procentach.Dał byś namiar . Mam dwie opcje wyjazdu . Albo od 7 lipca co preferuje żona albo od 2 sierpnia co preferuję ja . Jak uważacie jaki termin jest lepszy na żarnowieckie szczupaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 W sierpniu pewniejsze są blaty a więc łowienie z łapy. Trolling skuteczny jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Robercie łowię tylko z łapy . Jakoś bawi mnie to najbardziej . Swoje już wyłowiłem i wynik nie do końca jest sprawą pierwszorzędną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Potwierdzam Żarnowiec Nadole spokój i cisza a do 5 zatłoczonych miejscowosci nadmorskich bardzo blisko Dębki,Władek ,Jastrzębia i tak dalej ja nawet jeździłem do Łeby do portu bo można było fajnie z Sandałami się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Chłopaki dobrze radzą zarnowieckie atakuj . Na plaże masz 10 minut autem . Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Krzysiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Będę atakował :D. Właśnie przeczytałem wątek o Żarnowcu ,który do tej pory omijałem gdyż wydawał mi się mrzonką i tak naprawdę pozostała kwestia wyboru/dostępności miejsca do noclegu . Jak rozumiem do willi Orfa nie przyjmą mnie z kundlem i o czym zapomniałem wcześniej napisać dwoma śierściuchami zatem gdzie mnie mogą przygarnąć ? Czy szukać czegoś w okolicach Orfy czy też po drugiej stronie w okolicach Lubkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Będę atakował :D. Właśnie przeczytałem wątek o Żarnowcu ,który do tej pory omijałem gdyż wydawał mi się mrzonką i tak naprawdę pozostała kwestia wyboru/dostępności miejsca do noclegu . Jak rozumiem do willi Orfa nie przyjmą mnie z kundlem i o czym zapomniałem wcześniej napisać dwoma śierściuchami zatem gdzie mnie mogą przygarnąć ? Czy szukać czegoś w okolicach Orfy czy też po drugiej stronie w okolicach Lubkowa ?Szukaj w okolicy lubkowa, wg na tym brzegu jest fajniej dla rodziny, dzieciaków, fajne pomosty i płytko przy brzegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Może to Cię zainteresuje: http://threeelements.pl/Domki 3 elements Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Szybko poszło . Pół dnia na JB i olx i jest już domek w normalnej cenie bo rekordziści chcą po 4 stówy + 50 od zwierzaka . a ja chcę zostać na 10 dni .Wprawdzie nie w Lubkowa a w Nadolu ale za to ze slipem i pomostem . Czego mia zatem więcej trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Elegancko jak to mówiła moja pani od chemi „umiesz czy nie męska decyzja”Będziesz pan zadowolony , rodzinka z siersciuchami również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Elegancko jak to mówiła moja pani od chemi „umiesz czy nie męska decyzja”Będziesz pan zadowolony , rodzinka z siersciuchami również .Raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Sero1975 Jak możesz podziel się namiarem , też planuję jechać nad Żarnowiec ale za leszczami , a jak widzę ceny jak na Majorce , a mam łódkę to slip potrzebny . Jak coś to proszę na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Sero1975 Jak możesz podziel się namiarem , też planuję jechać nad Żarnowiec ale za leszczami , a jak widzę ceny jak na Majorce , a mam łódkę to slip potrzebny . Jak coś to proszę na pocztępriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 O to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Może ktoś udostępnić plan batymetryczny Żarnowca ? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Masz w zakładce batymetria na jbKlikasz logo navionics na dole, lądujesz na stronie navionicsa. Wybierasz u góry chart viewer. Przyblizasz na interesujący akwen i oglądasz. Opcjonalnie w lewym dolnym rogu masz ikonę jakby wifi, w niej przełaczasz się między sonar chart a navionics Edytowane 28 Czerwca 2020 przez wuran 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Może ktoś udostępnić plan batymetryczny Żarnowca ? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka https://www.genesismaps.com/SocialMap Otwórz mapę, znajdź jezioro Żarnowieckie i przybliż myszką interesujący Cię obszar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dziękuję [emoji108][emoji16] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi