Tousen666 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam mam pytanie dotyczące echosondy Lowrance Reveal 7 lub 9 cali. Obie sondy posiadają slot kart pamięci, czy będzie działała na nich maximapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrc142 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Własnie zamówiłem lowrance elite 7 ti2 z internetowego sklepu szwedzkiego. Czy próbować do nich pisać o kod na j polski czy raczej do przedstawiciela lowrance na Szwecję jak przyjdzie echo z kodem seryjnym, wiem ze bedzie ciezko ale warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pleban Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 A czy to jest wątek o elitce czy revelu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrc142 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 A czy to jest wątek o elitce czy revelu???masz racje sie zagalopowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Panowie, szperając po fejsie natknąłem się na info, że w niektórych przypadkach sonar przestaje pokazywać na głębszej wodzie, dotyczy to wszystkich trybów obrazowania. Ktoś coś podobnego zauważył u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pleban Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Pływał najgłębiej na 8 m i nie było żadnych problemów. Panowie A jakiej palety używacie żeby najlepiej było rybki widać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Pływał najgłębiej na 8 m i nie było żadnych problemów.Panowie A jakiej palety używacie żeby najlepiej było rybki widać???Tradycyjnie w Lowrance/Simrad- niebieska świeci najlepiej. Nie turkusowa, a niebieska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pleban Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Ok.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Ok.DziękiDo tego mocno obniżony kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexondre Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Panowie, szperając po fejsie natknąłem się na info, że w niektórych przypadkach sonar przestaje pokazywać na głębszej wodzie, dotyczy to wszystkich trybów obrazowania. Ktoś coś podobnego zauważył u siebie? W weekend w końcu udało się wybrać na wodę i przetestować Hooka, nie było żadnych problemów na 8-12m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 W weekend w końcu udało się wybrać na wodę i przetestować Hooka, nie było żadnych problemów na 8-12m.Czyli albo inni użytkownicy mają problemy techniczne na pokładzie, albo istnieje jakaś trefna partia przetworników/ekranów w handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alexondre Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jaka karta MicroSD będzie odpowiednia - 64GB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Dzisiaj testowałem kolejnego Hooka na wodzie. Po korekcie ustawień wszystko działa jak trzeba. Dzięki @kogut. Nawet udało się namierzyć kilka sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Jaka karta MicroSD będzie odpowiednia - 64GB ?Tylko 32. Dokładniej, nie większa niż 32. Edytowane 20 Lipca 2020 przez Sailfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Tylko 32. Dokładniej, nie większa niż 32.Format Fat32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Moi koledzy, którzy zakupili karty 64GB do HDSa i Ti2 przegrali. Urządzenie nie rozpoznaje karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Moi koledzy, którzy zakupili karty 64GB do HDSa i Ti2 przegrali. Urządzenie nie rozpoznaje karty.na 99% nie rozpozna formatu NTFS i w 32gb, kolega kiedyś na wodzie, w smartfonie formatował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Tak wygląda, jak ktoś nie czyta instrukcji obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirkor Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Czy ktoś korzysta z Was z social map na tym urządzeniu, czy te mapy działają? Pobrany plik ma być spakowany na karcie czy rozpakowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Dzisiaj testowałem kolejnego Hooka na wodzie. Po korekcie ustawień wszystko działa jak trzeba. Dzięki @kogut. Nawet udało się namierzyć kilka sandaczy. Spoko ???? Edytowane 20 Lipca 2020 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 im wiecej map i danych na karcie, tym echo bedzie bardziej zmulone. Tyczy sie to chyba wszytskich modeli lowrance od najnizszych po hds... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Czy ktoś korzysta z Was z social map na tym urządzeniu, czy te mapy działają? Pobrany plik ma być spakowany na karcie czy rozpakowany ?Dzisiaj testowałem mapy Social C-MAP Genesis i nakładkę Genesis Live. Niestety brakuje funkcjonalności znanej z wyższych modeli polegającej na możliwości kolorowania map według własnego uznania. Można jedynie wybrać szablon cieniowania mapy z rozwijanej listy. Pliki map umieszczamy na karcie pamięci po rozpakowaniu w osobnych katalogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirkor Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Niestety moje echo nie widzi tych map. Być może coś robię źle. Jako źródło map mam tylko Lowrence i Navionics. Owszem echo widzi zawartość karty ale jej nie wczytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Najczęściej jest to błąd przy rejestracji konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirkor Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Okazało się, że faktycznie był błąd z nr ID połączenia. Po poprawie wszystko jest O.K. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Jak się sprawdza robienie map na 7 bo na 5 i karcie najszybszej jaka znalazłem w necie muli że jak chce waypointa zrobić jestem 100 metrów dalej płynąć 3-4 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tousen666
Witam mam pytanie dotyczące echosondy Lowrance Reveal 7 lub 9 cali.
Obie sondy posiadają slot kart pamięci, czy będzie działała na nich maximapa?
Top użytkownicy dla tego pytania
41
22
12
11
Popularne dni
30 Cze
20
20 Lip
16
29 Lis
11
23 Sty
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 41 odpowiedzi
Sailfish 22 odpowiedzi
manonegra13 12 odpowiedzi
Matteoo 11 odpowiedzi
Popularne dni
30 Cze 2020
20 odpowiedzi
20 Lip 2020
16 odpowiedzi
29 Lis 2020
11 odpowiedzi
23 Sty 2021
9 odpowiedzi
Popularne posty
mirkor
Też testowałem to echo w ostatnią sobotę. Kupując takie echo trzeba pogodzić się z pewnymi jej ograniczeniami. Zawsze mnie zastanawia jak można wybrzydzać kupując echo z niższej półki i pisać że nie p
trex
Po raz nasty powtórzę to samo - zróbcie sobie test z zatopionymi piłeczkami/butelkami.....I wyregulujcie echo, aż te piłki na ekranie zobaczycie. Nie można oceniać urządzenia na podstawie......NIEWI
Koza11
Jakość polonizacji menu jest bardzo słaba, niezależnie od tieru ech Lowrance. I jeszcze za taki s..t trzeba słono im płacić....
Opublikowane grafiki
222 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi