Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Reveal 7 / 9

Tousen666

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Koledzy mam problem z wyświeniem socjal map na echosondzie.Kupiłem kartę Samsung micro sdhc 32gb, załadowałem rozpakowaną mapę i zainstalowałem na echo.Pyta się o mapę, akceptuje i...nic.Jak wchodzę w ustawienia to mapa jest uruchomiona.

Poprawnie wpisałeś cyferki serialu echa i ID podłaczenia na genesis.com?

• 0

tak dla informacji wszystkie echa z przetwornikiem tripelschot padaja po przeplywaniu ok 100 h blednie pokazuje odczyt dna głębokość itd, taka informacje otrzymalem od Parkera jak odawalem do reklamacji właśnie z tego powodu.

właśnie przymierzałem się do nabycia 7 z bocznymi widokami ale po powyższej informacji zwątpiłem. Szkoda że Maxi Mapa nie współgra z Garminem - wtedy skusiłbym sie pewnie na 7 garmina z bocznymi rzutami - jest tańsza - ciekawe czy tez ma takie same problemy

• Like 1

• 0

właśnie przymierzałem się do nabycia 7 z bocznymi widokami ale po powyższej informacji zwątpiłem. Szkoda że Maxi Mapa nie współgra z Garminem - wtedy skusiłbym sie pewnie na 7 garmina z bocznymi rzutami - jest tańsza - ciekawe czy tez ma takie same problemy

Problemy wystąpiły w Hooku pierwszego wypustu, reklamacje na ogół zakończone powodzeniem- wymianą sprzętu. Co do map - akweny maximapy są dostępne w Navionisc, więc możesz sobie wykupić dostęp na smartfon i mieć ją przy sobie na wodzie jeśli QD nie jest tym, co szukasz w garminowskich mapach. 

• 0

Za 3000 kupisz 9 w Polsce, to żadna wielka promocja, a z gwarancja nie ma problemu

Wrzuć proszę linka z ceną 3 tys za reveal 9 z tripleshot.

Z tego co szukałem najtaniej za 3550 vs 2678 z Vavein.

https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-hook-reveal-9-tripleshot-row/137394688/p

Jak dla mnie różnica prawie 900 PLN robi już różnicę.

Ja akurat zamówiłem reveal 7 z tripleshot za 2280zł. W PL za tę samą echosondę chcą 2860. 

600 zostało mi w kieszeni.

• 0

https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-hook-reveal-9-tripleshot-row/137394688/p

Ja akurat zamówiłem reveal 7 z tripleshot za 2280zł. W PL za tę samą echosondę chcą 2860. 

Ciśnij im o kod serwisowy do menu pl, bo w standardzie go nie ma.

• 0

Troszkę cenę za 9 z waveinn pomyliłes cyferki Ci sie przestawiły 2868 jest cena, jeżeli chcesz kupić echo daj znac na priv. Edytowane przez Matteoo

• 0

Troszkę cenę za 9 z waveinn pomyliłes cyferki Ci sie przestawiły 2868 jest cena, jeżeli chcesz kupić echo daj znac na priv.

Ceny się zmieniają razem z kursem euro i teraz reveal 9 jest za 2793. Jeżeli masz lepszą cenę to pisz oficjalnie na forum. Nie interesują mnie oferty na priv.

Jesteś sprzedawcą to pochwal się swoją ceną, a nie oczerniasz konkurencję.

• Like 2

• 0

Ceny się zmieniają razem z kursem euro i teraz reveal 9 jest za 2793. Jeżeli masz lepszą cenę to pisz oficjalnie na forum. Nie interesują mnie oferty na priv.

Jesteś sprzedawcą to pochwal się swoją ceną, a nie oczerniasz konkurencję.

Siarq ci odpowiedział to po pierwsze, po drugie, jeżeli w Polsce mogę kupić obecnie za 2900 ten model to po ch...ja kupować u hiszpana. Rozumiem jeszcze duże różnice. Świat k...wa internetu każdy mi tłumaczy. Ja kupuję w sklepach w Polsce i nie jestem polityczny, uważam, że tak wypada. Nie jestem dystrybutorem sprzętu żadnej marki, i w d..pie mam gdzie kupisz swój sprzęt, jak założysz jednak działalność sam zobaczysz jak to jest walczyć o każdą sprzedaż. Tak jak pisałem, wolę zapłacić 100 czy 200zł wiecej za tego typu sprzęt u Polaka mając kontakt personalny ze sklepem i z człowiekiem.

• 0

Siarq ci odpowiedział to po pierwsze, po drugie, jeżeli w Polsce mogę kupić obecnie za 2900 ten model to po ch...ja kupować u hiszpana. Rozumiem jeszcze duże różnice. Świat k...wa internetu każdy mi tłumaczy. Ja kupuję w sklepach w Polsce i nie jestem polityczny, uważam, że tak wypada. Nie jestem dystrybutorem sprzętu żadnej marki, i w d..pie mam gdzie kupisz swój sprzęt, jak założysz jednak działalność sam zobaczysz jak to jest walczyć o każdą sprzedaż. Tak jak pisałem, wolę zapłacić 100 czy 200zł wiecej za tego typu sprzęt u Polaka mając kontakt personalny ze sklepem i z człowiekiem.

Jeżeli stać cię na dokładanie każdemu 100-200zł to gratuluję.

Ja mam głęboko czy kupię u Ciebie czy Hiszpana. Ważne że te 200zł zostaje w MOJEJ kieszeni bo mi ich nikt za darmo nie dał, tylko musiałem ciężko na nie zapracować. Dziwi mnie jedynie że Hiszpan może sprzedawać sprzęt dużo taniej niż Polak, a i tak mu się opłaca.

• 0

To przelicz to sobie. Obecna cena na waveinn to 2875.49, w Polsce 2890 na dziś. Dodatkowo w hiszpanii jest 21% vat a w Polsce 23% to kurcze który sprzedawca więcej zarabia?

Gdzie w Polsce masz cenę 2890???? Wklej choć jednego linka do sklepu.

Wszędzie gdzie szukam są po 3580 zł - np. tutaj:  https://pleciona.pl/pl/p/Echosonda-LOWRANCE-HOOK-Reveal-9-TripleShot-ROW/41926

• 0

Zadzwoń do duzego sklepu wędkarskiego w swojej okolicy, który handluje lowrancem i kupuje u dystrybutora a dostaniesz jeszcze lepszą cene. Ja kupiłem swój za 2900, ale mój kolega już za 2850. Nie podam tu linku do sklepu, bo mnie do tego nie upoważnili, a jak pisze siarq, nie zamierzam ich podpieprzać u dystrybutora.

• 0