Tousen666 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam mam pytanie dotyczące echosondy Lowrance Reveal 7 lub 9 cali. Obie sondy posiadają slot kart pamięci, czy będzie działała na nich maximapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Koledzy mam problem z wyświeniem socjal map na echosondzie.Kupiłem kartę Samsung micro sdhc 32gb, załadowałem rozpakowaną mapę i zainstalowałem na echo.Pyta się o mapę, akceptuje i...nic.Jak wchodzę w ustawienia to mapa jest uruchomiona.Poprawnie wpisałeś cyferki serialu echa i ID podłaczenia na genesis.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter v Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Dzięki,już jest oki;)Jaki człowiek jest...ech. Edytowane 13 Lutego 2021 przez piter v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zMazur Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 tak dla informacji wszystkie echa z przetwornikiem tripelschot padaja po przeplywaniu ok 100 h blednie pokazuje odczyt dna głębokość itd, taka informacje otrzymalem od Parkera jak odawalem do reklamacji właśnie z tego powodu.właśnie przymierzałem się do nabycia 7 z bocznymi widokami ale po powyższej informacji zwątpiłem. Szkoda że Maxi Mapa nie współgra z Garminem - wtedy skusiłbym sie pewnie na 7 garmina z bocznymi rzutami - jest tańsza - ciekawe czy tez ma takie same problemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 właśnie przymierzałem się do nabycia 7 z bocznymi widokami ale po powyższej informacji zwątpiłem. Szkoda że Maxi Mapa nie współgra z Garminem - wtedy skusiłbym sie pewnie na 7 garmina z bocznymi rzutami - jest tańsza - ciekawe czy tez ma takie same problemyProblemy wystąpiły w Hooku pierwszego wypustu, reklamacje na ogół zakończone powodzeniem- wymianą sprzętu. Co do map - akweny maximapy są dostępne w Navionisc, więc możesz sobie wykupić dostęp na smartfon i mieć ją przy sobie na wodzie jeśli QD nie jest tym, co szukasz w garminowskich mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zMazur Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 co to jest to QD o którym piszesz? Maxi Mapa jako gotowiec jest chyba praktyczniejsza niż jakieś dodatkowe płatne dostępy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) ... Edytowane 18 Lutego 2021 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) co to jest to QD o którym piszesz? Maxi Mapa jako gotowiec jest chyba praktyczniejsza niż jakieś dodatkowe płatne dostępy itdQuickdraw - garminowskie mapy socjalne- bezpłatne. Edytowane 18 Lutego 2021 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiplo Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 kupował ktoś na Vaveinn? Cena zarąbista. Długo idzie kurierem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 kupował ktoś na Vaveinn? Cena zarąbista. Długo idzie kurierem?Chciałeś wypróbować póki lód jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 kupował ktoś na Vaveinn? Cena zarąbista. Długo idzie kurierem?Za 3000 kupisz 9 w Polsce, to żadna wielka promocja, a z gwarancja nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 A na Vaveinn są kłopoty z gwarancją? Jakieś przykłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Wielkich nie ma, ale tu masz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiplo Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Za 3000 kupisz 9 w Polsce, to żadna wielka promocja, a z gwarancja nie ma problemu Wrzuć proszę linka z ceną 3 tys za reveal 9 z tripleshot. Z tego co szukałem najtaniej za 3550 vs 2678 z Vavein.https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-hook-reveal-9-tripleshot-row/137394688/p Jak dla mnie różnica prawie 900 PLN robi już różnicę. Ja akurat zamówiłem reveal 7 z tripleshot za 2280zł. W PL za tę samą echosondę chcą 2860. 600 zostało mi w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Wrzuć proszę linka z ceną 3 tys za reveal 9 z tripleshot. Z tego co szukałem najtaniej za 3550 vs 2678 z Vavein.https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-hook-reveal-9-tripleshot-row/137394688/p Jak dla mnie różnica prawie 900 PLN robi już różnicę. Ja akurat zamówiłem reveal 7 z tripleshot za 2280zł. W PL za tę samą echosondę chcą 2860. 600 zostało mi w kieszeni.Ciśnij im o kod serwisowy do menu pl, bo w standardzie go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Wrzuć proszę linka z ceną 3 tys za reveal 9 z tripleshot. Z tego co szukałem najtaniej za 3550 vs 2678 z Vavein.https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-hook-reveal-9-tripleshot-row/137394688/p Jak dla mnie różnica prawie 900 PLN robi już różnicę. Ja akurat zamówiłem reveal 7 z tripleshot za 2280zł. W PL za tę samą echosondę chcą 2860. 600 zostało mi w kieszeni.Troszkę cenę za 9 z waveinn pomyliłes cyferki Ci sie przestawiły 2868 jest cena, jeżeli chcesz kupić echo daj znac na priv. Edytowane 26 Lutego 2021 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiplo Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Troszkę cenę za 9 z waveinn pomyliłes cyferki Ci sie przestawiły 2868 jest cena, jeżeli chcesz kupić echo daj znac na priv. Ceny się zmieniają razem z kursem euro i teraz reveal 9 jest za 2793. Jeżeli masz lepszą cenę to pisz oficjalnie na forum. Nie interesują mnie oferty na priv.Jesteś sprzedawcą to pochwal się swoją ceną, a nie oczerniasz konkurencję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ale nie może dać oficjalnie lepszej ceny niż na priv , bo konkurencja zaraz podpi....la do dystrybutora a ten niepokornych ( czytaj sprzedających taniej) w mig skreśla z grona kontrahentów. Ot wielka tajemnica Pl handlu z grupy navico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ceny się zmieniają razem z kursem euro i teraz reveal 9 jest za 2793. Jeżeli masz lepszą cenę to pisz oficjalnie na forum. Nie interesują mnie oferty na priv.Jesteś sprzedawcą to pochwal się swoją ceną, a nie oczerniasz konkurencję.Siarq ci odpowiedział to po pierwsze, po drugie, jeżeli w Polsce mogę kupić obecnie za 2900 ten model to po ch...ja kupować u hiszpana. Rozumiem jeszcze duże różnice. Świat k...wa internetu każdy mi tłumaczy. Ja kupuję w sklepach w Polsce i nie jestem polityczny, uważam, że tak wypada. Nie jestem dystrybutorem sprzętu żadnej marki, i w d..pie mam gdzie kupisz swój sprzęt, jak założysz jednak działalność sam zobaczysz jak to jest walczyć o każdą sprzedaż. Tak jak pisałem, wolę zapłacić 100 czy 200zł wiecej za tego typu sprzęt u Polaka mając kontakt personalny ze sklepem i z człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiplo Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Siarq ci odpowiedział to po pierwsze, po drugie, jeżeli w Polsce mogę kupić obecnie za 2900 ten model to po ch...ja kupować u hiszpana. Rozumiem jeszcze duże różnice. Świat k...wa internetu każdy mi tłumaczy. Ja kupuję w sklepach w Polsce i nie jestem polityczny, uważam, że tak wypada. Nie jestem dystrybutorem sprzętu żadnej marki, i w d..pie mam gdzie kupisz swój sprzęt, jak założysz jednak działalność sam zobaczysz jak to jest walczyć o każdą sprzedaż. Tak jak pisałem, wolę zapłacić 100 czy 200zł wiecej za tego typu sprzęt u Polaka mając kontakt personalny ze sklepem i z człowiekiem.Jeżeli stać cię na dokładanie każdemu 100-200zł to gratuluję.Ja mam głęboko czy kupię u Ciebie czy Hiszpana. Ważne że te 200zł zostaje w MOJEJ kieszeni bo mi ich nikt za darmo nie dał, tylko musiałem ciężko na nie zapracować. Dziwi mnie jedynie że Hiszpan może sprzedawać sprzęt dużo taniej niż Polak, a i tak mu się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 To przelicz to sobie. Obecna cena na waveinn to 2875.49, w Polsce 2890 na dziś. Dodatkowo w hiszpanii jest 21% vat a w Polsce 23% to kurcze który sprzedawca więcej zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiplo Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 To przelicz to sobie. Obecna cena na waveinn to 2875.49, w Polsce 2890 na dziś. Dodatkowo w hiszpanii jest 21% vat a w Polsce 23% to kurcze który sprzedawca więcej zarabia? Gdzie w Polsce masz cenę 2890???? Wklej choć jednego linka do sklepu.Wszędzie gdzie szukam są po 3580 zł - np. tutaj: https://pleciona.pl/pl/p/Echosonda-LOWRANCE-HOOK-Reveal-9-TripleShot-ROW/41926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Zadzwoń do duzego sklepu wędkarskiego w swojej okolicy, który handluje lowrancem i kupuje u dystrybutora a dostaniesz jeszcze lepszą cene. Ja kupiłem swój za 2900, ale mój kolega już za 2850. Nie podam tu linku do sklepu, bo mnie do tego nie upoważnili, a jak pisze siarq, nie zamierzam ich podpieprzać u dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 @adiplo użyj email i napisz kilka zapytań do sklepów..., badz podzwoń. Polityka i klimat w tym pięknym kraju jest taka a nie inna. Kto szuka ten znajdzie, tylko trochę własnej inicjatywy trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zMazur Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Zna ktoś może sprzedawcę bodajże z Niemiec COMPAS24? https://www.compass24.pl/nawigacja/urzadzenia-gps/urzadzenia-gps/196255/echosonda-hook2-gps-5-z-przetwornikiem-lowrance?number=362631_10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zMazur Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Zna ktoś może sprzedawcę bodajże z Niemiec COMPAS24? https://www.compass24.pl/nawigacja/urzadzenia-gps/urzadzenia-gps/196255/echosonda-hook2-gps-5-z-przetwornikiem-lowrance?number=362631_10https://www.compass24.pl/nawigacja/urzadzenia-gps/urzadzenia-gps/199625/echosonda-3w1-lowrance-elite-ti2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tousen666
Witam mam pytanie dotyczące echosondy Lowrance Reveal 7 lub 9 cali.
Obie sondy posiadają slot kart pamięci, czy będzie działała na nich maximapa?
Top użytkownicy dla tego pytania
41
22
12
11
Popularne dni
30 Cze
20
20 Lip
16
29 Lis
11
23 Sty
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 41 odpowiedzi
Sailfish 22 odpowiedzi
manonegra13 12 odpowiedzi
Matteoo 11 odpowiedzi
Popularne dni
30 Cze 2020
20 odpowiedzi
20 Lip 2020
16 odpowiedzi
29 Lis 2020
11 odpowiedzi
23 Sty 2021
9 odpowiedzi
Popularne posty
mirkor
Też testowałem to echo w ostatnią sobotę. Kupując takie echo trzeba pogodzić się z pewnymi jej ograniczeniami. Zawsze mnie zastanawia jak można wybrzydzać kupując echo z niższej półki i pisać że nie p
trex
Po raz nasty powtórzę to samo - zróbcie sobie test z zatopionymi piłeczkami/butelkami.....I wyregulujcie echo, aż te piłki na ekranie zobaczycie. Nie można oceniać urządzenia na podstawie......NIEWI
Koza11
Jakość polonizacji menu jest bardzo słaba, niezależnie od tieru ech Lowrance. I jeszcze za taki s..t trzeba słono im płacić....
Opublikowane grafiki
222 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi