Tousen666 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam mam pytanie dotyczące echosondy Lowrance Reveal 7 lub 9 cali. Obie sondy posiadają slot kart pamięci, czy będzie działała na nich maximapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KolegaKolegi Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Cześć. Czy gdzieś będzie jakaś promocja na Hooka 9 TS? Póki co tylko zagranica ok 2700. Może ma ktoś chody w Polsce? Liczyłem na BlackFriday, ale chyba nie w tym roku:(Pozdrawiam,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo__20 Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 (edytowane) Napiszę ponownie bo, albo mam dużego pecha,albo czegoś nie potrafię, albo te echosondy to jakaś porażka. Pisałem wcześniej, że dostałem nową ramach gwarancji. Było to jesienią. Z racji tego, że już nie pływałem podłączyłem w domu echo bez przetwornika i ustawiłem sobie wszystkie parametry pod swoje łowienia, żeby nie robić tego później nad wodą. Dziś pływałem pierwszy raz i pierwszy raz też podłączyłem echo i przetwornik nad wodą. Niestety mimo różnych prób podłączania, włączania, wyłączania przetwornik ani cyknie. Nie słychać jego pracy i nie widać na echo. Wtykałem, wyciągałem itp. Ręce rozkładam. Może robię coś nie tak( ale miałem wczesniej 3 lowrance). Czy to możliwe, żeby nowy przetwornik był uszkodzony? Chyba,że jest jakaś możliwość, o której nie wiem? Edytowane 19 Marca 2022 przez pablo__20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Musisz włączyć przetwornik w menu. Z tego co pamiętam klikasz raz lub dłużej przytrzymujesz klawisz power i tam jest ikonka włączania przetwornika. Też tak kiedyś miałem nad wodą i myślałem że coś padło ale po 50 minutach błądzenia po omacku udało mi się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Możesz to podłączyć w domu i sprawdzisz czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Masz wyłączony sonar w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomuś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Panowie czy taki uchwyt nie będzie za mały?Mocowanie do skrzynki. https://allegro.pl/oferta/uchwyt-echosondy-ram-111u-ram-mount-1-5-c-11042754431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomuś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Reveal 9 cali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 RAM-111U Będzie odpowiedni a nawet z lekkim zapasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Sprubujcie kupic Scoty nie gorsze jak ram a 40% tansze mam na nich 7,9,12 i robia dobrze nie odkrecam ekranow w czasie jazdy a hds sa ciezsze jak inne Lawrence Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) Koledzy, podpowiecie co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?Echo nie pokazuje dna na większych głębokościach. Wyświetla parametry z kosmosu i dodatkowo pojawiają się takie "krzaczki" na bocznym. Czy to kwestia konfiguracji ustawień, czy może hook reveal 9 triple shot umarł? Edytowane 13 Października 2022 przez UTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) Zrobić dokumentację filmową, zrzuty ekranowe i do serwisu z tym. Wada fabryczna, wymieniają na nowy sprzęt- jak mają to od ręki. Problem jeśli jest - uwidacznia się właśnie poniżej 10m głębokości. Edytowane 13 Października 2022 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Zrobić dokumentację filmową, zrzuty ekranowe i do serwisu z tym. Wada fabryczna, wymieniają na nowy sprzęt- jak mają to od ręki. Problem jeśli jest - uwidacznia się właśnie poniżej 10m głębokości. Dziękuje za odpowiedź Macieju. Najgorsze jest to, że sezon w pełni, a sprzęt już po okresie gwarancyjnym. Obawiam sie, że sławetny parker może stwierdzić, że skoro gwarancja sie skończyła to radź pan sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dziękuje za odpowiedź Macieju. Najgorsze jest to, że sezon w pełni, a sprzęt już po okresie gwarancyjnym. Obawiam sie, że sławetny parker może stwierdzić, że skoro gwarancja sie skończyła to radź pan sobie sam.Póki nie spytasz, póty nie będziesz wiedział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Póki nie spytasz, póty nie będziesz wiedział. Ależ to oczywista oczywistość Trochę z innej beczki. Parker przestał być oficjalnym dystrybutorem navico w Polsce, bo nie wiem do kogo mam uderzyć w mojej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Ależ to oczywista oczywistość Trochę z innej beczki. Parker przestał być oficjalnym dystrybutorem navico w Polsce, bo nie wiem do kogo mam uderzyć w mojej sprawie?Jest firma Lowrance Polska i do niej podbijaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dzięki za informacje. Jutro ich zaatakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sbaig Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Dzięki za informacje. Jutro ich zaatakuje.Jakie efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UTi Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Echo po gwarancji, więc przysłowiowa d**a blada.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sbaig Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Idzie w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Oby tylko doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JeepH Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Witam . Mam takie pytanie. Echo nie pokazuje temp. wody. Zamiast temp. są myślniki .Głebokość i napięcie pokazuje dobrze . Tylko ta temperatura . Nie wiem czy problem jest w ustawieniach czy w przetworniku. Echo to Hook Reveal 9ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skrzyp Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Ktoś podpowie gdzie dokupić tanio przetwornik Tripleshot? Jeden chcę mieć przenośny, a jeden zamontować na stałe na łodzi... Widzialem dobre ceny w USA, ale stamtąd ktoś będzie mógł mi przywieźć dopiero zimą, a wysyłka to cło pewne jak amen w pacierzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tousen666
Witam mam pytanie dotyczące echosondy Lowrance Reveal 7 lub 9 cali.
Obie sondy posiadają slot kart pamięci, czy będzie działała na nich maximapa?
Top użytkownicy dla tego pytania
41
22
12
11
Popularne dni
30 Cze
20
20 Lip
16
29 Lis
11
23 Sty
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 41 odpowiedzi
Sailfish 22 odpowiedzi
manonegra13 12 odpowiedzi
Matteoo 11 odpowiedzi
Popularne dni
30 Cze 2020
20 odpowiedzi
20 Lip 2020
16 odpowiedzi
29 Lis 2020
11 odpowiedzi
23 Sty 2021
9 odpowiedzi
Popularne posty
mirkor
Też testowałem to echo w ostatnią sobotę. Kupując takie echo trzeba pogodzić się z pewnymi jej ograniczeniami. Zawsze mnie zastanawia jak można wybrzydzać kupując echo z niższej półki i pisać że nie p
trex
Po raz nasty powtórzę to samo - zróbcie sobie test z zatopionymi piłeczkami/butelkami.....I wyregulujcie echo, aż te piłki na ekranie zobaczycie. Nie można oceniać urządzenia na podstawie......NIEWI
Koza11
Jakość polonizacji menu jest bardzo słaba, niezależnie od tieru ech Lowrance. I jeszcze za taki s..t trzeba słono im płacić....
Opublikowane grafiki
222 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi