hi tower Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) 19;45 najmniej energi, najmniej prądu... i najwięcej dwutlenku węgla?????? Mało logiczne i wcale nieprzekonujące. Akceptuje badanie podstawowe. Dzięki takim badaniom i takim naukowcom powstają wynalazki. Ale badania ot choćby klimatu to jak dziecko we mgle. To trwa miliardy lat. A naukowcy dysponują danymi( w miarę dokładnymi z ok 200) mało dokładnymi z kilkuset, szczątkowymi danymi z kilku tysięcy czy dłużej. Wiec o czym mowa? Jako uczeń szkoły średniej uczyłem się "ekonomii socjalistycznej" - wypisz wymaluj takie same "mądrości" jak dzisiejszych klimatologów czy hydrologówW innym temacie wrzuciłem filmiki, powtórzę je tutaj bo doskonale potwierdzają to co powyżej napisałem. To była dyskusja z Kolegą który jest hydrologiem i uzasadniał potrzebę jakichś tam prac na rzece. Warto obejrzeć. To pokazuje ile tak naprawdę warta jest taka "nauka" Edytowane 1 Lipca 2020 przez eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Jeśli chodzi o przepowiednie klimatologów to wystarczy sobie wygooglować co przepowiadali 20 lat temu i co z tych przepowiedni się ziściło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Polecam kanał 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi