pablom Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Czy ktoś miał styczność z tymi blankami/kijami. Dostałem na maila małą oferte tych balanków w wersji glass i jestem ich ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marycha Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Czesc Posiadam taka wedke yozuri hybryd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Czesc Posiadam taka wedke yozuri hybryd Witaj na forum, i napisz co o niej, może jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Cześć Marycha,Witam na naszym jerkbaitowym forum! Przyjemności. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marycha Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Sorry ze tak dlugo sie nie meldowalem , Praca ; Praca wedki jeszcze nie uzywalem ,wydaje sie byc ok .jak zacznie sie sezon sandaczowy napisze cos wiecej . Wedka byla robiona pod rzecznego sandacza .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 przynajmniej jakieś info od ciebie, mnie japońcy odesłali do swojej filii w italii, a ci chyba mają sjeste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marycha Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jak szukasz tych blankow to kowalec dysponuje www.wedki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 To wiem, ale producent mi obiecał jakieś info. Niestety z Japoni odesłali mnie do słonecznej Italii a tam mają sjeste i na maile z polski nie odpowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 iatakas zawsze maja sjeste tam jest zawsze maniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 mówisz że warto pomyśleć o nowym miejscu do zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Panowie, Przy studiach nad blankami polecam mape Europy, moze byc samochodowa Hiszpania i manana to nie Wlochy i domani(czyli manana). Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no to oprócz przeprowadzi musze pomyśleć o nauce kolejnego języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pablom
Czy ktoś miał styczność z tymi blankami/kijami. Dostałem na maila małą oferte tych balanków w wersji glass i jestem ich ciekaw.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi