mariuszek91 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Witam czy orientuje się ktoś z kolegów gdzie można kupić takie zaślepki? Stare niestety ale gdzieś zaginęły w akcji zresztą były już trochę zmęczone i dla tego ich nie założyłem. Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) U znajomego tokarza od ręki.Na drugi raz nie próbuj odkręcać,niby na śrubokręt ale są na klej.To nie knob za trzy paki. Edytowane 5 Lipca 2020 przez cast64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 U znajomego tokarza od ręki.Na drugi raz nie próbuj odkręcać,niby na śrubokręt ale są na klei.To nie knob za trzy paki.Tak też myślałem że nie będzie wyboru tylko tokarz... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Glupstwo, panowie ... po co tokarz dla bezložyskowych knobow ? Zwykla poluretanowa pianka wszystko zalatwi... http://imageshack.com/f/plvXgzSDj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Glupstwo, panowie ... po co tokarz dla bezložyskowych knobow ? Zwykla poluretanowa pianka wszystko zalatwi... http://imageshack.com/f/plvXgzSDjI takie rozwiązanie to mi się podoba cyk fuch. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi