kubaS 1 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wiatm.Przewinął mi się ostatnio przed oczami Nowy kołowrotek od japońc?łw. Shimano Nasci . Do czego mo?źna by go por?łwnać ? Jakiego kołowrotka ? (Technium, Stradic, Twin Power). Jak z jego pracą? Miał w og?łle choć starszą wersję ? Proszę o opinie bo bardzo zaciekawił mnie ten kręciek, a widział bym go przy moim zestawie kleniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Sa dwie generacje 07 i 10.Nie wiem ktora ogladales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Coś takiego tylko 2500 Panie Danielu http://www.youtube.com/watch?v=3inPnrP0md8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Coś takiego tylko 2500 Panie Danielu http://www.youtube.com/watch?v=3inPnrP0md8 Troche ich widac na ebay: 4 lozyska + oporowe.ok 120 USD cena. Na klenia/jazia czemu nie.Jak na zylke to moze przeszkadzac troche srednica szpuli (bo to Shimano 2500). Przy plecionce nie ma tematu. To na pewno nie Stradic czy TP. To nizszy model. http://www.ebay.com/itm/Shimano-Nasci-C3000-Reel-/1207785962 29?pt=UK_SportingGoods_Fishing_FishingRods_EH&hash=item1 c1ef71f85#ht_1662wt_1272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Czyli lepiej nie rezygnować ze Stradica Fh na jego rzecz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Tak na 1 rzut oka wygląda i brzmi jak przybajerowany Exage, do Stradica czy Twina pewnie mu trochę brakuje tak jak Stradicowi do stelki Dzwięk brzdękającej blaszki hamulca doprowadziłby mnie do szału ale nie neguję, ja to zboczony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A co byście chłopaki polecili w kwocie do 600zł ? Bo szczerze m?łwiąc Stradic mi się ju?ź trochę znudził , a tak poza tym jest git Nasci nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tym kołowrotkiem, kiedyś słyszałem o nim ale to tak przelotnie. Je?źeli faktycznie to taki ,,cienias'' to trza odpuścić. Przyznam szerze, ?źe ja te?ź mam jakąś obsesje na punkcie tych kręćk?łw. U mnie musi wszystko grać, ?źadnej ryski, praca masło, nic nie ma szumieć i nie stukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Moim zdaniem cię?źko Ci będzie do 600zł coś przyzwoitego, nowego... obejrzałbym sobie dokładnie Penn'a Battle 2000 lub szukał okazji na u?źywkę Twina 2500FA w przyzwoitym stanie mo?źna za te 600zł dostać, trzeba jednak pamiętać, ?źe 5-6 letni kołowrotek mo?źe być nieco styrany i szału nie będzie, aczkolwiek to zale?źy czego oczekujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Czego oczekuje to edytowałem wy?źej Nie musi być to nowy kołowrotek. Ostatnio troche myślałem nad TP 2500Mg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A co byście chłopaki polecili w kwocie do 600zł ? Bo szczerze m?łwiąc Stradic mi się ju?ź trochę znudził a i to ?źe często przy rzucie kabłąk się sam zamyka, a tak poza tym jest git W FH kabłąk się zamyka? M?łj 4000 ma blokadę przed przypadkowym zamknięciem (takie klick ), dlatego zastąpił Daiwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Tak ale to chyba od energicznosci rzutu zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Przyznam szerze, ?źe ja te?ź mam jakąś obsesje na punkcie tych kręćk?łw. U mnie musi wszystko grać, ?źadnej ryski, praca masło, nic nie ma szumieć i nie stukać. Only Stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 http://www.daily-fishing.ru/snasti/reels/shimano_10_nasci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Bartolo fajnego Twinka 2000 XT sprzedał a teraz jest 3000 jeszcze do zgolenia z 98r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ale ten Twin Power 3000 to ju?ź solidny kawał kołowrotka. Całe 325 gram.Trzeba się zastanowić czy nie ciut za du?źy. Ale to ju?ź zale?źy do czego ma posłu?źyć. Bo posłu?źy na pewno jeszcze długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nie no trochę za cię?źki ten 3000. Ten 2000 co miałeś baardzo mnie zaciekawił a i cenka była niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 No to jak jesteś zainteresowany to mam coś jeszcze ciekawszego.To ostatni z moich rodzynk?łw:Twin Power 2500 SDHModel SC 69E028 z 1998 roku.10 ło?źysk + oporowe. 300 g wagi. Przeło?źenie 5,2:1.Tym razem bez pudełka i papier?łw, ale stan cud mi?łd.Zresztą zaraz go wstawię do działu sprzedam. W tym akurat przypadku tych 300 gram tak się nie czuje. W ręku jest delikatniejszy ni?ź na to wskazuje jego waga, ale niech Cię to nie zmyli jeśli chodzi o wytrzymałość. To chyba najmocniejszy TP 2500 jaki zrobiło Shimano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 To chyba o to chodzi; http://allegro.pl/shimano-nasci-2500-jdm-tylko-na-rynek-japo nski-i2361187959.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Żeby nie zakładać drugiego tematu to zapytam tu o tego?ź właśnie mościa TP 2500SDH 98. Czy warto ? Miał ktoś z nim do czynienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Panowie pom?ł?źcie bo musze podjąć szybką decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Kuba, ja w tych nowościach nie jestem oblatany, ale na all... jest coś takiego; http://allegro.pl/shimano-aero-gt-3010-legenda-nowy-od-1zl-b cm-i2355257509.htmlJa bym brał, ale mam takiego, choć n?łwka sztuka w dzisiejszych czasach to rarytas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ten Aero odpada, nie znoszę kołowrotk?łw z tylnim hamulcem. Dostałem foty tego TP i wygląda SUUUper. Zaywa?źyłem tylko 1 ryske na ,,dupce'' Nie wiem, mo?źe wypowie się jeszcze ktoś kto ma lub miał TP ? W ka?źdym bądź razie dziękuje Panie Januszu za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Zaraz go kupie i będzie po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 W rezerwacji jest A Ty Tomku co o nim pomyślasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja myślę ?źe jest lepszy ni?ź te wsp?łłczesne Twinki i bym brał bo za taką kwotę nic konkretnego normalnie ze sklepu nie kupisz.Zawaliłeś i to solidnie ju?ź tym XT bo to była mega okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi