Skocz do zawartości

Shimano Twin Power 2500SDH JDM 98

kubaS 1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Tomy No tak ale to było w dziale sprzedam i nie mogłem zareagować tak szybko i jak chciałem. Tu z Bartkiem się nieźle dogadałem i fajną opcje ustaliliśmy. Czyli wszystkie znaki na niebie i ziemi m?łwią ?źeby brać. CZYŻBYŻ ? :unsure: :mellow:

Sp?łjrz sobie tu, ot tak dla przykładu:

http://allegro.pl/shimano-twin-power-3000f-i2242386153.html

A jak się bedziesz tak kocił i kocił, to w końcu na rynku zostaną same Dragony fiszmejkery... <_<

Ten Aero odpada, nie znoszę kołowrotk?łw z tylnim hamulcem. Dostałem foty tego TP i wygląda SUUUper. Zaywa?źyłem tylko 1 ryske na ,,dupce'' Nie wiem, mo?źe wypowie się jeszcze ktoś kto ma lub miał TP ?

W ka?źdym bądź razie dziękuje Panie Januszu za pomoc

Na co TY jeszcze czekasz?Jak masz 2500TP 98r. w dobrym stanie to nawet nie czekaj, on nie ustępuje stelce w tym roczniku :mellow:.

Mam i polecam!!!!!

No to wychodzi na to ze bedzie moj, jezeli wszystko dobrze pojdzie :mellow:

...ja w Twoim wieku to łowiłem na ruskiego Delfina w dupach się poprzewracało tej dzisiejszej młodzie?źy. <_<

Ło Jezu, ja te?ź :lol: A jaki fajny miał przełącznik blokady biegu wstecznego (nie mylić z ło?źyskiem oporowym) :lol: :lol:

...ja w Twoim wieku to łowiłem na ruskiego Delfina w dupach się poprzewracało tej dzisiejszej młodzie?źy. <_<

Ło Jezu, ja te?ź :lol: A jaki fajny miał przełącznik blokady biegu wstecznego (nie mylić z ło?źyskiem oporowym) :lol: :lol:

.....i jeszcze trzeba było mieć skąd dostać cynk gdzie dowiozą.Potem do kolejki 3-4rano i jeest upraqniony delfin 3,Tokoz czy inny Roen,szklak ruski teleskop w kolorze kupy ze szklanymi przelotkami kolor red! i myśmy łowili gł?łwnie na ściekach[nazwa miejc?łwki] kurde ile było ryb!!!

Ja Ci powiem Janusz,Ci młodzi to g?łwno widzieli.Rybostan był szokujący wręcz.

.....i jeszcze trzeba było mieć skąd dostać cynk gdzie dowiozą.Potem do kolejki 3-4rano i jeest upraqniony delfin 3,Tokoz czy inny Roen,szklak ruski teleskop w kolorze kupy ze szklanymi przelotkami kolor red! i myśmy łowili gł?łwnie na ściekach[nazwa miejc?łwki] kurde ile było ryb!!!

Ja Ci powiem Janusz,Ci młodzi to g?łwno widzieli.Rybostan był szokujący wręcz.

Hmmmmm... Niby zaczynałem na innym kawałku wody ale cała reszta się zgadza... :lol:

Uwierz mi ze emerytury nie doczeka :lol: Jeszcze z dwa razy podniosą wiek emerytalny <_< i chłopaczyna nie doczeka. Wiec nie ma sie co dziwić ze szuka kołowrotka na do?źywocie :lol: :lol: :lol:Tak swoją drogą to w tej kasie nic absolutnie lepszego nie znajdzie :D

Powiem Wam, ze masakra z tymi emeryturami, nawet ciezko bedzie robote dostac.

Wierze wam na slowo. Jezeli tylko finanse pozwola to kolowrotek bedzie moj na bank. Jest na prawde w bardzo fajnym stanie, a jak jeszcze kolega pisze, ze techniczny tez super to nic tylko brac

Tak na 1 rzut oka wygląda i brzmi jak przybajerowany Exage, do Stradica czy Twina pewnie mu trochę brakuje tak jak Stradicowi do stelki :D Dzwięk brzdękającej blaszki hamulca doprowadziłby mnie do szału ale nie neguję, ja to zboczony jestem :mellow:

Witam..

Straszna głupota to co Pan napisał...wybajerzony Exage to ju?ź bardziej Elf...no ale jak się tego nie wie...to się piszę herezje ...pozdrawiam

ps.do jakiego stradica brakuje mu? ?źe r?ł?źnica wg Pana między nasci a stradic jest jak stradico do stelli? Ja takiego stradica nie widziałem....kolega za pewne te?ź...

Tak na 1 rzut oka wygląda i brzmi jak przybajerowany Exage, do Stradica czy Twina pewnie mu trochę brakuje tak jak Stradicowi do stelki :D Dzwięk brzdękającej blaszki hamulca doprowadziłby mnie do szału ale nie neguję, ja to zboczony jestem :mellow:

Witam..

Straszna głupota to co Pan napisał...wybajerzony Exage to ju?ź bardziej Elf...no ale jak się tego nie wie...to się piszę herezje ...pozdrawiam

ps.do jakiego stradica brakuje mu? ?źe r?ł?źnica wg Pana między nasci a stradic jest jak stradico do stelli? Ja takiego stradica nie widziałem....kolega za pewne te?ź...

A ja bym Panu Tomi-emu proponował pojeść jeszcze trochę mądrej kaszy... I wzrok się od niej poprawia, i pisownia na tym zyskuje, a i myśli składniej wyrazić idzie.. :D

Witam kolegę:)

Od a zdania nie zaczynamy,więc podziękuje za tą 'mądrą kasze'...I radzę zmienić przepis na nią.

Noo, noooooooooo ale się kolega popisał, wiem, wiem od No te?ź się zdania nie zaczyna. ;) B) [/quote

Gdzie jest tak napisane????

Dajcie spok?łj ! Piszecie tu glupoty,a się oburzacie o pisownie,a sami przykładem nie świecicie...:D

Zakończmy tą dyskusje:)))Pozdrawiam i przepraszam Tych,Kt?łrych uraziłem:)