havy Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ten młynek to legenda a Nasci...Nie miałem tego modelu ale wygląd,ilośc ło?źysk to przecie?ź bli?źniak stellki 95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Tomy No tak ale to było w dziale sprzedam i nie mogłem zareagować tak szybko i jak chciałem. Tu z Bartkiem się nieźle dogadałem i fajną opcje ustaliliśmy. Czyli wszystkie znaki na niebie i ziemi m?łwią ?źeby brać. CZYŻBYŻ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jak bym łowił na spinn to hurtowo bym wziął od Bartka wszystkie te jego perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Eee tam, wszystkich to Wam i tak nie oddam.Taka Milena np. jest nie do wzięcia. Ale Ona ma dopiero 12 lat Poza tym fajne imię, i do tego jeszcze Millennium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Tomy No tak ale to było w dziale sprzedam i nie mogłem zareagować tak szybko i jak chciałem. Tu z Bartkiem się nieźle dogadałem i fajną opcje ustaliliśmy. Czyli wszystkie znaki na niebie i ziemi m?łwią ?źeby brać. CZYŻBYŻ ? Sp?łjrz sobie tu, ot tak dla przykładu:http://allegro.pl/shimano-twin-power-3000f-i2242386153.html A jak się bedziesz tak kocił i kocił, to w końcu na rynku zostaną same Dragony fiszmejkery... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ten Aero odpada, nie znoszę kołowrotk?łw z tylnim hamulcem. Dostałem foty tego TP i wygląda SUUUper. Zaywa?źyłem tylko 1 ryske na ,,dupce'' Nie wiem, mo?źe wypowie się jeszcze ktoś kto ma lub miał TP ? W ka?źdym bądź razie dziękuje Panie Januszu za pomoc Na co TY jeszcze czekasz?Jak masz 2500TP 98r. w dobrym stanie to nawet nie czekaj, on nie ustępuje stelce w tym roczniku .Mam i polecam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No to wychodzi na to ze bedzie moj, jezeli wszystko dobrze pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 No to wychodzi na to ze bedzie moj, jezeli wszystko dobrze pojdzie ...ja w Twoim wieku to łowiłem na ruskiego Delfina w dupach się poprzewracało tej dzisiejszej młodzie?źy. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 No to wychodzi na to ze bedzie moj, jezeli wszystko dobrze pojdzie ...ja w Twoim wieku to łowiłem na ruskiego Delfina w dupach się poprzewracało tej dzisiejszej młodzie?źy. <_< Tylko troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Kuba,dziś odbierałem od Bartka Twinka i pokazał mi co ma dla Ciebie-wygląda jak n?łwka,bierz i nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To przecie?ź nie raz powtarzam. Kitu Kolegom wciskał nie będę.Piotrek: niech Ci sprzęt słu?źy jak najdłu?źej. Miło było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No to wychodzi na to ze bedzie moj, jezeli wszystko dobrze pojdzie ...ja w Twoim wieku to łowiłem na ruskiego Delfina w dupach się poprzewracało tej dzisiejszej młodzie?źy. <_< Ło Jezu, ja te?ź A jaki fajny miał przełącznik blokady biegu wstecznego (nie mylić z ło?źyskiem oporowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Bartku,mi r?łwnie?ź-a te młynki w super stanie,a?ź szkoda brać je na ryby, ?źeby choć trochę bardziej porysowane były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No to wychodzi na to ze bedzie moj, jezeli wszystko dobrze pojdzie ...ja w Twoim wieku to łowiłem na ruskiego Delfina w dupach się poprzewracało tej dzisiejszej młodzie?źy. <_< Ło Jezu, ja te?ź A jaki fajny miał przełącznik blokady biegu wstecznego (nie mylić z ło?źyskiem oporowym) .....i jeszcze trzeba było mieć skąd dostać cynk gdzie dowiozą.Potem do kolejki 3-4rano i jeest upraqniony delfin 3,Tokoz czy inny Roen,szklak ruski teleskop w kolorze kupy ze szklanymi przelotkami kolor red! i myśmy łowili gł?łwnie na ściekach[nazwa miejc?łwki] kurde ile było ryb!!! Ja Ci powiem Janusz,Ci młodzi to g?łwno widzieli.Rybostan był szokujący wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No to wychodzi na to ze bedzie moj, jezeli wszystko dobrze pojdzie ...ja w Twoim wieku to łowiłem na ruskiego Delfina w dupach się poprzewracało tej dzisiejszej młodzie?źy. <_< Ło Jezu, ja te?ź A jaki fajny miał przełącznik blokady biegu wstecznego (nie mylić z ło?źyskiem oporowym) .....i jeszcze trzeba było mieć skąd dostać cynk gdzie dowiozą.Potem do kolejki 3-4rano i jeest upraqniony delfin 3,Tokoz czy inny Roen,szklak ruski teleskop w kolorze kupy ze szklanymi przelotkami kolor red! i myśmy łowili gł?łwnie na ściekach[nazwa miejc?łwki] kurde ile było ryb!!! Ja Ci powiem Janusz,Ci młodzi to g?łwno widzieli.Rybostan był szokujący wręcz. Hmmmmm... Niby zaczynałem na innym kawałku wody ale cała reszta się zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Młody zanim kupi jakiś kołowrotek to prędzej emerytury doczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Uwierz mi ze emerytury nie doczeka Jeszcze z dwa razy podniosą wiek emerytalny <_< i chłopaczyna nie doczeka. Wiec nie ma sie co dziwić ze szuka kołowrotka na do?źywocie :lol:Tak swoją drogą to w tej kasie nic absolutnie lepszego nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Powiem Wam, ze masakra z tymi emeryturami, nawet ciezko bedzie robote dostac. Wierze wam na slowo. Jezeli tylko finanse pozwola to kolowrotek bedzie moj na bank. Jest na prawde w bardzo fajnym stanie, a jak jeszcze kolega pisze, ze techniczny tez super to nic tylko brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi-t81 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak na 1 rzut oka wygląda i brzmi jak przybajerowany Exage, do Stradica czy Twina pewnie mu trochę brakuje tak jak Stradicowi do stelki Dzwięk brzdękającej blaszki hamulca doprowadziłby mnie do szału ale nie neguję, ja to zboczony jestem Witam..Straszna głupota to co Pan napisał...wybajerzony Exage to ju?ź bardziej Elf...no ale jak się tego nie wie...to się piszę herezje ...pozdrawiam ps.do jakiego stradica brakuje mu? ?źe r?ł?źnica wg Pana między nasci a stradic jest jak stradico do stelli? Ja takiego stradica nie widziałem....kolega za pewne te?ź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 W ka?źdym bądź razie temat zakończony. Zakupiłem Twin Powera i teraz tylko czekam na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak na 1 rzut oka wygląda i brzmi jak przybajerowany Exage, do Stradica czy Twina pewnie mu trochę brakuje tak jak Stradicowi do stelki Dzwięk brzdękającej blaszki hamulca doprowadziłby mnie do szału ale nie neguję, ja to zboczony jestem Witam..Straszna głupota to co Pan napisał...wybajerzony Exage to ju?ź bardziej Elf...no ale jak się tego nie wie...to się piszę herezje ...pozdrawiam ps.do jakiego stradica brakuje mu? ?źe r?ł?źnica wg Pana między nasci a stradic jest jak stradico do stelli? Ja takiego stradica nie widziałem....kolega za pewne te?ź... A ja bym Panu Tomi-emu proponował pojeść jeszcze trochę mądrej kaszy... I wzrok się od niej poprawia, i pisownia na tym zyskuje, a i myśli składniej wyrazić idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi-t81 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam kolegęOd a zdania nie zaczynamy,więc podziękuje za tą 'mądrą kasze'...I radzę zmienić przepis na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam kolegęOd a zdania nie zaczynamy,więc podziękuje za tą 'mądrą kasze'...I radzę zmienić przepis na nią. Noo, noooooooooo ale się kolega popisał, wiem, wiem od No te?ź się zdania nie zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi-t81 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam kolegęOd a zdania nie zaczynamy,więc podziękuje za tą 'mądrą kasze'...I radzę zmienić przepis na nią. Noo, noooooooooo ale się kolega popisał, wiem, wiem od No te?ź się zdania nie zaczyna. [/quote Gdzie jest tak napisane????Dajcie spok?łj ! Piszecie tu glupoty,a się oburzacie o pisownie,a sami przykładem nie świecicie...Zakończmy tą dyskusje:)))Pozdrawiam i przepraszam Tych,Kt?łrych uraziłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Czy?źby profesor Miodek na forum zaglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi