kubaS 1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Czy?źby profesor Miodek na forum zaglądał? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 warto, a jeszcze lepiej będzie jak trafisz na stellkę f - 98r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Twinek jest ju?ź u mnie. I faaaajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Twinek jest ju?ź u mnie. Ale stwierdziłem, ?źe przydało by mu się smarowanko. . Po czym to stwierdziłeś Panie Jakubie?Rozkręcałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No co ty Ja nie mam zielonego pojęcia o0 rozkręcaniu młynk?łw. Zresztą to ju?ź nie aktualne. Dowiedziałem się wszystkiego od Bartka i git. To jest bardzo miły i uczciwy człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 My tutaj wszyscy mili <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ty poperku oczywiście te?ź, ale sam wiesz, ?źe są te?ź na tym forum osoby nieuczciwe i niezbyt miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ty poperku oczywiście te?ź, ale sam wiesz, ?źe są te?ź na tym forum osoby nieuczciwe i niezbyt miłe Kuba, być mo?źe masz rację, ale zanim zaczniesz ferować tego typu wyroki pomyśl trochę (jak ju?ź pisałem, więcej słuchaj, mniej m?łw/pisz) jak przemyślisz to pisz. Pozdrawiam i gratuluję nabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rozumiem. Tak po za tym, tu a?ź tak się nie przejmuj i nie piszę tu o kołowrotku. Jednak zawsze lepiej swoje przemyślenia zachować dla siebie, jeśli chcesz się nimi podzielić to lepiej to zrobić na priv, jeśli uznasz, ?źe sytuacja tego wymaga. Na og?łlnym staraj się o stonowane wypowiedzi, bez niepotrzebnych emocji. A i jeszcze jedno, gratuluję ostatnich kleks?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riverhunter Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Witam! poszukuje informacji na temat Shimano 98 twin power 2500sdh z przeznaczeniem na pstrąga z góry thx !+ porównanie Shimano 98 twin power 2500sdh vs Shimano 95 Stella 3000 Edytowane 23 Listopada 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeli Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Stelka jest większa i cięższa,bo to body 4000 ze szpulką 3000,TP 2500 sdhDoskonały pod pstrągi...od stelki chyba tylko materiał koła ew jakieś łożyska worma ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi