Kraken Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Cześć,Szukam hotelu bezpośrednio nad jeziorem w Wielkopolsce (lub max 100-150 km od Poznania), gdzie będę w stanie pojechać z Żoną i dwumiesięczną córeczką. Zależy mi na wędkowaniu, nie zależy mi na łódce, zależy mi na wysokim komforcie, przystępnej cenie, dobrym jedzeniu oraz żeby można było bezpośrednio z hotelu pójść na długie spacery z wózkiem. Jeśli ktoś zna takie miejsce, będzie wdzięczny za polecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 MORAN - Powidz Piękne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Poszukał bym czegoś w Lubniewicach lub Łagowie. Jest tam parę nadajacych sie obiektow tyle ze wysoki komfort i przystępna cena raczej sie wykluczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 http://www.bialokosz.pl/ - pałac nad samym jeziorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 http://www.bialokosz.pl/ - pałac nad samym jeziorkiemJeziorko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) Jeziorko super Też myślałem czy nie polecic Białokosza. Jezioro OK, warunki noclegowe i żywieniowe OK. Gorzej z tymi spacerami z wózkiem, dawno (10 - 15 Lat ?) nie byłem ale o ile pamietam nie bardzo tam z odpowiednimi drózkami, jeśli się mylę sprostujcie. Edytowane 6 Lipca 2020 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi