Kajtelek2 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Roluja nas w konia od lat,płaćmy składki dalej http://www.wedkarskiswiat.pl/wedkarski-swiat/157-ws-062012/1 959-pzw-nie-chce-duzych-ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Akurat WŚ aktywnie walczący w publikowanych, chciałoby się powiedzieć filipikach, z jednym z nielicznych klubów spoza PZW - klubem Głowatka z Krakowa jest dla mnie mało wiarygodny jako pokrzykiwacz na PZW. Jak powstaje alternatywa, ale z trochę innymi pomysłami na działanie to jest okładana bez pardonu, w sposób który jako gentlemański określić bardzo trudno, bez dania możliwości wypowiedzenia się drugiej stronie, bez publikowania odpowiedzi klubu...O ile kilku tworzących poznałem i do Marka Szymańskiego mam duży szacunek, to akcja z klubem Głowatka wykonana przez WŚ była bardzo nieładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi