tofik Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Czechy?Chyba na knedle.Waldek to jeszcze blisko ma. Ja mam trochę gorzej i dalej. Pokaż mi Pan rzekę w WLKP ze szczupakiem ,boleniem i sandaczem w tle gdzie można wyprzeć się ukochanej legitymacji............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Permanentnie nawiałeś?Jakoś zawsze Ciebie kojarzyłem z boleniami i Wisłą? Choć od jakiegoś czasu widziałem inne gatunki Poniekąd. To byl ostatni dzwonek...Żona tylko wywalila gały - że na Połnoc.!!!Mnie sie juz świeciła lampka w głowie na sama mysl...Wszystkiego nie musi wiedziec ...ważne ze szcześliwa. 16 lat nad Wisłą mineło jak w mgnieniu oka. Wracajac do tematu. Co maja zrobić Ci co są skazani na wody PZW. Moczyc wobki w wannie i oglądać kołowrotki na ,, ścianie ,, - jak napisał Waldek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 .......................Wracajac do tematu. Co maja zrobić Ci co są skazani na wody PZW. Moczyc wobki w wannie i oglądać kołowrotki na ,, ścianie ,, - jak napisał Waldek. Zapomniałeś dodać: mnożyć byty na forach wędkarskich i chociaż podziwiać co niektórzy szczęśliwcy łowią na wodach innych niż PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Wychodzi, ze sie sytuacja nie zmienia...niezaleznie od syt. majatkowej to co trzeba zrobic to wyjechac z tego kraju, zeby sobie polowic.No dobra, w sumie nie moja rzecz czy stac nas na to jako kraj, zeby calkiem spora masa ludzi wyjezdzala za granice (nidaleka), zeby polowic... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi