Guzu Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Może następca TP XD też wyewoluuje w model o własnej nazwie. Możesz im coś podszepnąć. A Stellone jako następca Stelli SW? Mnie by tam pasowało... :-) Dzisiaj jak bede szedl spac poszeptam troche.Moze wlasciwy dzial w Shimano JP akurat uslyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 przy szeptaniu mimochodem wspomnij właściwy numer konta :-) a JCVD jeszcze dycha, pewnie jego menago się upomni też o swoją dolę. Przy okazji, przestaję się dziwić, że Shimano Fishing nasz kraj traktuje z lekka podejrzliwie, nawet przedstawicielstwa z prawdziwego zdarzenia przez tyle lat u nas nie zorganizowali... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 No jak to nie? Przecież jest Shimano Pl. Podpytaj w sklepach że wreszcie to działa a w dodatku jasno i przejrzyście. Za Normarku bywało różnie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Jakiś czas temu, może z rok, było to w każdym razie po zmianie, próbowałem zamówić tą drogą trochę części. Mimo wielu maili nie doczekałem się żadnej odpowiedzi ani próby kontaktu. Dałem sobie spokój z polskim Shimano. Być może teraz rzeczywiście jest inaczej. Miło to słyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Nie jest inaczej, serwis w Polsce jest tylko na potrzeby reklamacji składanych w sklepach detalicznych i na tym kończy się całe shimano Polska...Także w zasadzie serwisu nie ma bo nie można wysłać kołowrotka do serwisu w celu np naprawy czy smarowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Także w zasadzie serwisu nie ma bo nie można wysłać kołowrotka do serwisu w celu np naprawy czy smarowania.A pan Grobelny nie jest akredytowany jakoś? Wydaje mi się, że specjalizuje się w shimano, ale nie wiem jak jest z gwarancją po jego interwencjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 A pan Grobelny nie jest akredytowany jakoś? Wydaje mi się, że specjalizuje się w shimano, ale nie wiem jak jest z gwarancją po jego interwencjachOj nie sądzę...chyba niewiele ma wspólnego z jakimkolwiek firmowym serwisem sądząc po jego robocie. TP XD na pierwszym wyjeździe po serwisie zatrzymał mi się na środku Bugu będąc na belly bez zapasu. Zapamiętałem ten wyjazd na długo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Grobelny czyli pan podkładka. Dla wroga bym nie polecił. Normalnie można odesłać kołowrotek przez sklep partnerski na smarowanie itd. Żaden problem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Grobelny czyli pan podkładka. Dla wroga bym nie polecił. Normalnie można odesłać kołowrotek przez sklep partnerski na smarowanie itd. Żaden problem.O kurde. Nie wiedziałem. Poznałem go na grupie FB i wydał mi się kumaty. Jako, że dopiero wchodzę w sprzęt, który opłaca się serwisować, a nie kupować nowy, to mizerne mam pojęcie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 O kurde. Nie wiedziałem. Poznałem go na grupie FB i wydał mi się kumaty. Jako, że dopiero wchodzę w sprzęt, który opłaca się serwisować, a nie kupować nowy, to mizerne mam pojęcie :/ Też tak myślałem, na FB urasta do miana guru wszelkiej maści serwisantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Nie jest inaczej, serwis w Polsce jest tylko na potrzeby reklamacji składanych w sklepach detalicznych i na tym kończy się całe shimano Polska...Także w zasadzie serwisu nie ma bo nie można wysłać kołowrotka do serwisu w celu np naprawy czy smarowania.<...>Jest jasno określone.Wszystko załatwiasz przez sklep który współpracuje w Shimano Pl.Czy to serwis gwarancyjny czy pogwarancyjny. Części zamienne -tak samo.Czego nie rozumiesz?Nawet Dragony czy inne Yorki i Mikadówki już dawno tak samo działają.Ps. Niedawno na jb pojawił się wpis że sprzęt ze sklepu zabiera handlowiec z Shimano . Uwierz mi że wywołał niezłą bekę u tych którzy z Shimano handlują :-)A wszystko przez to że Daiwa nadal tak robi he he he :-) Edytowane 15 Lipca 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Przemek Grobelny już tylko karpiowe serwisuje.Spinnigowe przejął Rafał Malinowski "Spigot". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Współczuję karpiarzom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Już główną nagrodę na ICAST 2020 zgarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Już główną nagrodę na ICAST 2020 zgarnął. Nie to ze nie jest fajny ale nagrod ICAST raczej nikt nie powienine brac na serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 https://bialaryba.pl/kolowrotek-shimano-vanford-2500-p-14168.htmlPrawie 1000zł to trochę przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Poczekajcie z emocjami ceny nowości zawsze wyższe, ale z drugiej strony płacą minimalna w górę, poszedł spory dodruk pieniądza,no nie spodziewałbym się ze towary będą tanieć. Za szynkę wędziną na miejscu w pewnym sklepie płaciłem 24.99 rok temu obecnie 32.99... Także tego, dobrze że lubię chleb że smalcem i szczypiorkiem ???? Edytowane 28 Lipca 2020 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Poczekajcie z emocjami ceny nowości zawsze wyższe, ale z drugiej strony płacą minimalna w górę, poszedł spory dodruk pieniądza,no nie spodziewałbym się ze towary będą tanieć. Za szynkę wędziną na miejscu w pewnym sklepie płaciłem 24.99 rok temu obecnie 32.99... Także tego, dobrze że lubię chleb że smalcem i szczypiorkiem Przecie lepi sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 O cenie nie ma co z bardzo dyskutować, bo i po co. Kto będzie chciał, to kupi, kto uważa że nie warto - nie musi. Tak po przyjrzeniu się z bliska dizajn szału nie robi. O ile nowy twinek naprawdę ładny, to vanford (ciekawe czy nazwa się u wędkarzy przyjmie i jak to będzie po polskiemu, obstawiam, że skojarzenia z fordem i tym, ile jest wort nieuniknione) nawiązuje bardziej do sienny fg niż modeli topowych. Ale o gustach też niby się nie dyskutuje... Czekamy zatem na pierwsze relacje z pola boju i raporty tych, którzy poznali już jego bogate (ponoć) wnętrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Znalezione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Jeżdżę jeepem, miałem dwa fordy i uwielbiałem je. Co do Vanforda mam mieszane uczucia. Z jednej strony dizajn: jak dla mnie szpetny, plastikowy. Z drugiej strony praca na sucho: aksamitna i pewna. Czas pokaże, co to warte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Witam. Miał ktoś styczność z nowością od Shimano a konkretnie Shimano VANFORD 2500SHG F ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Odważył się już ktoś kupić? Jak wrażenie w porównaniu do Stradica Ci4+ FB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 kolega kupil gadalem z nim przez tel nie krecilem mowil ze z trojki tzn 2 stradiki i van najlepiej kreci fl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Czyli wstrzymam się z zakupem do wiosny. Poczekamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi