przemow Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Łowię 2500 od kilku miesięcy. Szum zdecydowanie ustaje nad wodą, zwłaszcza po wyholowaniu kilku pstrągów i kilkunastu kleni Łowisz? Używasz młynka do łowienia? Jak tak możesz?Powinieneś jak inni uprawiać fotelową masturbację młynkiem ze stetoskopem w uszach a Ty bezczelnie go używasz nad wodą i jeszcze nie narzekasz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Trzecie?A widzisz, cenna uwaga. Byłem przekonany że jest tam tylko jedno + tulejka.Dziękuje za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Ktoś wie może gdzie jest do kupienia vanford 2500s ( z płytką szpula NIE HG )W DOBREJ CENIE ? (MOZE KTOS WIDZIAL JAKAS PROMOCJE ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Ktoś wie może gdzie jest do kupienia vanford 2500s ( z płytką szpula NIE HG )W DOBREJ CENIE ? (MOZE KTOS WIDZIAL JAKAS PROMOCJE ?? )Przecież jest u Mefiego interesujący Cię młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy900 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Żeby nie było, że opowiadam bajki potok.jpgSzum ustaje na wolnej przestrzeni z prostej przyczyny inna akustyka na wolnej przestrzeni niż w zamkniętym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) Podobno Shimano ma absolutne braki magazynowe (taką informację uzyskałem w sklepie wędkarskim). Najbliższe dostawy Vanfordów w najpopularniejszych rozmiarach mają pojawić się w sklepach dopiero za kilkanaście tygodni. W wyniku braku możliwości pomacania Vanforda na miejscu, zamówiłem Vanquisha. A miało być rozsądnie Uroki Covidowej paniki... Edytowane 11 Lipca 2021 przez radeqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Podobno Shimano ma absolutne braki magazynowe (taką informację uzyskałem w sklepie wędkarskim). Najbliższe dostawy Vanfordów w najpopularniejszych rozmiarach mają pojawić się w sklepach dopiero za kilkanaście tygodni. W wyniku braku możliwości pomacania Vanforda na miejscu, zamówiłem Vanquisha. A miało być rozsądnie Uroki Covidowej paniki... W sumie skróciłeś sobie tylko drogę.Prędzej czy później każdy w UL kończy na Vankiszu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Czytałem Twoją drogę, pomyślałem, że może rzeczywiście należy iść na skróty. Dla spokoju sumienia chciałem pomacać Vanforda, ale nie było mi dane. No i teraz będą dręczyć mnie wyrzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Żadne wyrzuty nie będą Cię dręczyć. Ja jestem absolutnie zauroczony vańkiem c3000hgm i jak tylko coś opuści moją stajnię dokupię sobie kolejnego. To jest naprawdę wyjątkowy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Pokręcimy, zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) Czy jest ktoś w stanie i ma takie możliwości i przyłoży do siebie Vanforda 2500 z Vanfordem c2000 lub Vańkiem c2000 Vańkiem 2500 lub Stradci Ci4 2500 Potrzebne mi to do jednego projektu wędki, bo tylko Vanford kolorystycznie będzie tutaj robił robotę, i chcę zobaczyć jak z wielkością tegoż w rozmiarze 2500 w porównaniu z wyżej wymienionymi, które mam/miałem i dobrze znam. Edytowane 12 Lipca 2021 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) Mam stradica FL i wańka, ale stradic ze szpulą od wańka ???? obydwa w rozmiarze 2500. Taki zestaw mogę zrobić. Edytowane 12 Lipca 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Mam stradica FL i wańka, ale stradic ze szpulą od wańka obydwa w rozmiarze 2500. Taki zestaw mogę zrobić.Nie dziękuję.Może źle i niejasno się wyraziłem.Nie miałem w łapach Vanforda 2500 ani nigdzie nie mogę namierzyć by zobaczyć.Pozostałe młynki mam lub miałem (jak choćby Vanford c2000), więc mogę sobie wyobrazić i zwizualizować Dlatego też potrzebuję by ktoś kto ma Vanforda 2500 przyłożył go z któryms z młynków, może też być Stella c3000 czy Certata 2500lt bo też je mam i mogę sobie wyobrazić.Sam młynek nic mi nie powie, dlatego to porównanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Czy do kijka o wadze 86g lepszy będzie rozmiar C2000S czy zwykłe 2500S?, przynęty które miałby obsługiwać kołowrotek to niewielkie gumki na czeburaszkach 1g/1.5g/2g, wobek 2cm/2.5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 C2000S bym bral, chyba ze wędka dłuższa to wtedy 2500s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 C2000S bym bral, chyba ze wędka dłuższa to wtedy 2500s 229cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 229cmCzyli taka długość pośrednia - to w takim razie młynek C2500SHG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Czyli taka długość pośrednia - to w takim razie młynek C2500SHG szybsze przełożenie będzie lepsze pod takie łowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Głównie chodzi o wielkosc, bo akurat w hybrydzie nie ma wersji z wolnym przełożeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Głównie chodzi o wielkosc, bo akurat w hybrydzie nie ma wersji z wolnym przełożeniem.@Robert: masz może na podoredziu takiego Vanforda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Mam coś lepszego, a mianowicie hybrydę Complex-a z wolnym przełożeniem 5.0:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Mam coś lepszego, a mianowicie hybrydę Complex-a z wolnym przełożeniem 5.0:1.A już myślałem, że mi ktoś pokaże wielkość Vanforda 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Przecież vanford 2500s jest 'gabarytowo' taki sam jak vanquish 2500s TP 20 czy stelka 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Przecież vanford 2500s jest 'gabarytowo' taki sam jak vanquish 2500s TP 20 czy stelka 18No tego właśnie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Jaki jest wg Was optymalny kołowrotek pod Nano Zero? Budżet tak do 1k PLN, więc Vanquish odpada .Vanford c2000s, Cardiff, Soare, a może jeszcze coś innego? Edytowane 13 Września 2021 przez ktm777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi