Skocz do zawartości

Shimano Vanford

przemow

Rekomendowane odpowiedzi

Łowię 2500 od kilku miesięcy. Szum zdecydowanie ustaje nad wodą, zwłaszcza po wyholowaniu kilku pstrągów i kilkunastu kleni ;)

Łowisz? Używasz młynka do łowienia? Jak tak możesz?

Powinieneś jak inni uprawiać fotelową masturbację młynkiem ze stetoskopem w uszach a Ty bezczelnie go używasz nad wodą i jeszcze nie narzekasz.

• Like 6

• 2 miesiące temu...

Podobno Shimano ma absolutne braki magazynowe (taką informację uzyskałem w sklepie wędkarskim). Najbliższe dostawy Vanfordów w najpopularniejszych rozmiarach mają pojawić się w sklepach dopiero za kilkanaście tygodni. W wyniku braku możliwości pomacania Vanforda na miejscu, zamówiłem Vanquisha. A miało być rozsądnie :( Uroki Covidowej paniki... 

Edytowane przez radeqs
  • Like 1

Podobno Shimano ma absolutne braki magazynowe (taką informację uzyskałem w sklepie wędkarskim). Najbliższe dostawy Vanfordów w najpopularniejszych rozmiarach mają pojawić się w sklepach dopiero za kilkanaście tygodni. W wyniku braku możliwości pomacania Vanforda na miejscu, zamówiłem Vanquisha. A miało być rozsądnie :( Uroki Covidowej paniki... 

W sumie skróciłeś sobie tylko drogę.

Prędzej czy później każdy w UL kończy na Vankiszu :)

• Like 4

Czy jest ktoś w stanie i ma takie możliwości i przyłoży do siebie Vanforda 2500 z Vanfordem c2000 lub Vańkiem c2000 Vańkiem 2500 lub Stradci Ci4 2500

Potrzebne mi to do jednego projektu wędki, bo tylko Vanford kolorystycznie będzie tutaj robił robotę, i chcę zobaczyć jak z wielkością tegoż w rozmiarze 2500 w porównaniu z wyżej wymienionymi, które mam/miałem i dobrze znam.

Edytowane przez nyny

Mam stradica FL i wańka, ale stradic ze szpulą od wańka obydwa w rozmiarze 2500. Taki zestaw mogę zrobić.

Nie dziękuję.

Może źle i niejasno się wyraziłem.

Nie miałem w łapach Vanforda 2500 ani nigdzie nie mogę namierzyć by zobaczyć.

Pozostałe młynki mam lub miałem (jak choćby Vanford c2000), więc mogę sobie wyobrazić i zwizualizować :)

Dlatego też potrzebuję by ktoś kto ma Vanforda 2500 przyłożył go z któryms z młynków, może też być Stella c3000 czy Certata 2500lt bo też je mam i mogę sobie wyobrazić.

Sam młynek nic mi nie powie, dlatego to porównanie.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...