CLAUDIO Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witajcie ,mam problem ze silniczkiem Minnkota 30lb.Zaginely biegi do tylu i prawie wszystkie do przodu!Wiem ,ze juz byl podobny temat tylko nie moge znalezc!Pomocy w odnalezieniu(tematu) lub w odpowiedzi co do problemu!Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marviz Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Padł ci przełącznik biegów. zamiennik: http://www.mc-sklep.pl/przelacznik-biegow-minn-kota-53-zamie nnik-p-245.html oryginał: http://www.mc-sklep.pl/przelacznik-biegow-minn-kota-53-p-90. html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dzieki za szybka odpowiedz !Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Padł przełącznik. Można dołożyć maksymizer w Multi-Com w Piotrkowie Trybunalskim lub wymienić przełącznik. Też powinni je tam mieć w przyzwoitych pieniądzach. Jak dużo używasz niższych biegów np. trolując to wtedy maksymizer wskazany - aku dłużej pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Marcin, byłeś szybszy o jakieś 5-10 sekund Widzę , że czuwasz zamiast zejść pod sklep i paru miejscowych poustawiać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Wsadż maximizer, łagodniej pracuje przy przełączaniu biegów , brak szarpania na kolumnie i spokój z przełącznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Kolega (jego silnik) mowil ze maximizer jest wstawiony od nowosci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Multi-Com wstawia maximizery do nowych silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Czy regulacja prędkości jest skokowa czy płynna? Bo jak skokowa to nie ma tam maksymizera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jak masz maximizer to po podpięciu akumulatora słychać wiatraczek chłodzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Nie chciałem być aż tak odkrywczy , ale też potrzebuję tego urządzenia w swoim silniku .Teraz zastanawiam się podwójnie, chyba wchodzę w ten interes .Tylko jak to zaaplikować w silniku? maximizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kolego po zażyciu tego maximizera to nie wiatraczek się włączy ale śmigło. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A bardziej serio to zastanawia mnie czy takie urządzenia sprzedają luzem, może z instrukcją jak to zamontować . Przydałoby się w mojej wiertarce. Głównie ze względu na wysoce podejrzany przełącznik biegów. Co prawda jeszcze nic złego się nie dzieje, ale mam wrażenie, iż wkrótce to nastąpi (mało wyczuwalny jest dystans między 0 a 1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Widziałem na stronie Multi-com urządzenie podpinane pod kable, tylko cena trochę duża, może przekroczyć cenę nowej wiertarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzięki Anpart za info, jednak albo gdzieś to urządzenie nabędę na miejscu albo do kraju pojadę z silnikiem a tego próbowałem uniknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Wygodniej a i trochę taniej wstawić maksymizer do środka.Zewnętrzny mnie by nie skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CLAUDIO
Witajcie ,mam problem ze silniczkiem Minnkota 30lb.Zaginely biegi do tylu i prawie wszystkie do przodu!Wiem ,ze juz byl podobny temat tylko nie moge znalezc!Pomocy w odnalezieniu(tematu) lub w odpowiedzi co do problemu!
Dzieki wielkie.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi