Slavecky Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 .Port Modlin Moja krypa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Fajny sprzet - gratuluje. Jaka dlugosc ? jaki silnik do niej dales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Pożycz <_< A tak na serio, ile za nią dałeś?Sorki że tak od razu przyziemne sprawy, ale zawsze mnie ciekawiło ile to kosztuje i jakie są opłaty portowe za trzymanie takich cacuszek. Fajna ta Twoja krypa , oj fajna!!! Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zenobiusz Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 pobawię się w ... jasnowidz ... nie nie może być bo widzę fotkę i tak dalej ale niech autor mnie poprawi łajba 7,7 m długości najszersze dno to około 0,8m, burta w najszerszym 1,2 przypięty wietierok 8 kM,brak grodzi w 2/3 długości zrekompensowany dodatkowymi wręgami zajebista pychówkapozdrawiamkoszt używanej 500 -700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Krypka ma 4 lata - jest w świetnym stanie choć zdjęcie trochę przekłamuje - konserwoana najlepszym tradycyjnym środkiem - przepracowanym olejem z czymś tam To ze słynnej pracowni Szymańskiego.Sliniczek to 5KM SeaKing 4- suw PozdrS.ps. ponoć (tfy, tfu) fartowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 A ochrzczona juz? <_< Pamietam, lodki w bylej stanicy w CZarnowie (obok) i w Pogorzelcu (Zalew) mialy taki swój niepowtarzalny zapach. Tych lodek juz nie ma ale co gorsza wraz z nimi zniknelo jeszzce kilka rzeczy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Sławku wyślij tę cenę na priva, jak nie chcesz pisać na forum. Jak Zenobiusz ma rację to potwierdź lub zaprzecz. Zawsze mi się wydawało że to droższa zabawka. Zdradź chociaż jakie są roczne koszty portowe. Czy na zimę trzeba ją slipować na brzeg, czy zostaje w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To ja Ci odpowiem : od maja do końca października 750pln (łódź na wodzie) od listopada do końca kwietnia 300 pln łódź na brzegu. Slipujesz sam, 5 kolegów i Ty, na wodzie w 5 min. Wyciągasz tak samo lub auto 4x4 i lina. Ja za roczną pychówkę zapłaciłem 1200 pln. (drewniak). W cenie masz pilnowanie łodzi (tak jest u mnie)i silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jest jeszzce 1na rzecz, jezeli chcesz miec naprawde spokoj to lodz + silnik trzeba ubezpieczyc a wczesniej spelnic wymagania tow.ubezpieczeniowego co do zabezpieczen przeciwkradziezowych. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzięki ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 No! Gumofilc opisał to dokładnie W Silurusie chyba 700 za cały rok o ile się nie mylę S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 mylisz się, od tego roku 750 pln <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Może.. kupiłem z opłaconym portem.. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Slavecky
.Port Modlin
Moja krypa!
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi