mathkaczy Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Hejnie do końca wiedziałem gdzie ten post powinien wylądować ale ten dział wydał się najodpowiedniejszy i najbezpieczniejszy. Proszę o przeniesienie jeśli nie trafiłem Poszukuję kołowrotka do zastosowań morskich- wytrzymały , hol ryb do 20kg- mało awaryjny- nawój ponad 200m 0.35mm polecacie jakąś stronkę do wyszukiwania ?Wg wstępnych oględzin rozglądam się za Penn Spinfisher VI 5500 ale może jest coś równie wartego uwagi i niezawodnego ? Na chwilę obecną męczę Abu Revo Toro 61 ale nawój ~ 100m przy 0.35mm mocno ogranicza mnie :/ co do wielu łowisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Ryobi applause 6000. I koniec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Tica Taurus 5000. I koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathkaczy Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 "I koniec" w sensie że takie dobre i koniec tematu xD ? cenowo są na plus , poczytam po robocie o nich trochę, porównam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Na Taurusa nawiniesz 275 m 0,35mm lub 300m 17lb.Może być już trudno dostępny ale jest nowsza wersja Talisman, też bardzo dobra. Użytkuje obydwa podczas wyjazdów do Norwegii. Edytowane 13 Lipca 2020 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 turek exi 1000 - chyba jedna z najtrwalszych konstrukcji daiwy, w dobrym+ stanie(ryski i otarcia), z zapasową szpulą... ale nawój 190m 0,35... w razie czego napisz na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Applause 6000 to sprzęt który przez 9 lat zajechałem 2szt. Jeżeli coś mam 2 lata to jest super. Jak 3 to jest rewelka. I tak dalej. ..tylko rączkę sklejam super glue. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Daiwa Catalina 4500 H. 0,37mm. 300 m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 mam Pennajak coś - proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathkaczy Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dziękuje za komentarze , teraz mam za dużo modeli do sprawdzenia ;p wszystkie osoby które wstawiały propozycje swoich używek , dzięki , może bym przemyślal ale jak wam za cieżko cene wstawić to mi za cieżko priv pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Ale tak na prawdę chcesz kołowrotek? nie lepiej poszukać trochę większy multiplikator? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathkaczy Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Ale tak na prawdę chcesz kołowrotek? nie lepiej poszukać trochę większy multiplikator sam nie wiem ;p ale mutlika juz mam , fajnie sie pracuje mimo to dużo osób z którymi łowię przy dużych głebokościach też jadą kręciołami i jakoś to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathkaczy Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 odkopuję jestem na miejscu w PL przez 2 tyg trzeba cos ogarnąć szukam jakiegos multika z 250-300 m nawoju 0.32 minimum , prosta konstrukcja jako zapasowy pod łodź i głebokie łowiska. mysle ze z 250 pln max mój revo toro przy 70m już się kończy przez dryf jakiś ambasadeur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) 250 PLN ?! Albo zero zgubiłeś, albo pomyliłeś waluty ????No dobra, pierwsza myśl taka była. Będzie trudno w tej kasie.Starego ('95) C3 kupiłem rok temu za 3 stówki, co nie było najdrożej zważywszy na dobry stan, ale głowy nie dam, że weszłoby tam tyle linki ile potrzebujesz. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathkaczy Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 W tym rzecz ;p szukam czegoś jako tzw pudełkowca. Uzyje z raz , dwa razy w roku resztę mam swojego toro Jakiś niezajezdzony abu za 250 - 300 jak mówisz moze sie sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zdecydowanie multik HD lub okraglak weź.Korby są ciężkie przy takich rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Kastking Rover? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathkaczy Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 padlo na Penn squall,temat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi