TomCast Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nie wiem czy już było, ale polecam zarówno muzyka jak i klimat nieziemskie http://www.youtube.com/watch?v=DVgArfztvIg&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 łza się w oku kręci na takie klimaty.A u nas w kraju chyba nie ma o czym mówić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Który z nas nie chciał by takiej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Który z nas nie chciał by takiej żony To tylko w marzeniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek M Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Oj tam, oj tam ... Moja jest chyba lepsza Zostaje z dzieckiem w domu a ja mogę jechać na ryby <_< Gdybym to ja musiał zostać w domu a ona targała takie steelheady to chyba ja targnąłbym się na czyjeś życie. Własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi