sacha Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 O przepraszam mniej aktywnych członków opłacających składki.Aktywność członka zależy od wieku i od potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldn Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) W PZW ńie wiem czy od wieku? Przecież tam wielu wiekowych a jakże aktywnych :-) Edytowane 2 Lutego 2014 przez witoldn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 czytam i sie zalamalem ...jakie ludzie maja teorie ...jestem w kole ZNP elblag ... kolo to jest na liscie ponad 220 zawodow ...i co z tego />? place skladki jak wszyscy a zawody sa platne oddzielnie ... nagrody sa albo nie ma ... zalezy czy ktos cos da ... ( zawody o puchar prezydenta miasta elblag - nagroda pucharek i 2 koszulki ( wartos pewnie okolo 40 zl , ufundowal prezydent miasta )nie widzialem zadnych mega nagrod ani niewiadomo czego ...mysle ze akurat w elblagu jest tyle miejsc na ryby ze wszystkim starczy - nawet jak sa zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nie wiem czemu grosz z mojej składki ma iść na czyjeś ściganie się. Tak , zawody powinny być w pełni finansowane przez startujących. Nagrody , sponsorzy to nie mój problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 i tak dokladnie jest - przynajmniej w znp elblag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi