Jarek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Hej! Jest to może jakis iOS developer? Do tej pory programowałem pod windowsem, na androida i nie potrzebowałem maca. Od teraz będę musiał utrzymywać również aplikację pod iPhona i potrzebuję Mac'a. Nie będę go używał do niczego innego a jedynymi aplikacjami będą XCODE i przeglądarka Z tego powodu chcę kupić coś przechodzonego / starszego tańszego. Może ktoś mi coś doradzi? Tak żeby można było też łatwo zaktualizować system do najnowszego 10.8 - ewentualnie 10.7.x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Na moim MacBook Pro mid 2009 nie ma problemów z aktualizacją. W tej chwili mam Mac Os X 10.7.4 i śmiga aż miło.Z 10.8.X też problemów być nie powinno.Co do starszych sprzętów może ktoś Ci jeszcze coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Dzięki za odpowiedź Muszę szybko coś kupić, a nie mam za bardzo pojęcia o urządzeniach Apple... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi