milupa Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Do zlotu coraz bliżej, a z tego co wiem jest jeszcze jakieś wolne miejsce, warto wykorzystać okazję i spotkać się w doborowym towarzystwie ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jak wiem z doświadczenia to w niedzielę ludziska się pakują i chcą jak najszybciej wyjechać do domu zaraz po zamknięciu zlotu.Nie ograniczał bym giełdy do sprzętu castingowego ... zawsze mamy uczestników z kołowrotkami wiszącymi pod kijem Sygnał do giełdy dał bym już w czwartek bo już będzie sporo uczestników a potem kontynuował w piątek i sobotę. Idealnie jest kupić sprzęt, który można od razu przetestować i wygrać nim zawody ...ale to Dyrektor decyduje Robercie Dzięki za wyróżnienie /dobrze że nie napisałeś Ojciec /Wszystko ułoży się na miejscu Puchary już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Pawełku, wrzucisz listę uczestników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Pawełku, wrzucisz listę uczestników?Raczej nie Parę osób chce zrobić niespodziankę Jedynie listę sponsorów i gości wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zwykle było na odwrót ... musi jakieś VIPy będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jak ja Wam chłopy zazdroszczę ... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Chciałbym tylko przypomnieć dla tych którzy przyjadą wcześniej żeby dali informację Pani Marii/willa Orfa/Ponieważ jest bardzo duże obłożenie w tym roku z miejscami we wcześniejszym terminie może być kłopot.Ja już będę od poniedziałku /24.08/ i już wiem że z wieloma się spotkam Szersze informacje/program imprezy/zapodam w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Też będę od poniedziałku, ale pon-czwartek mam pokój tylko dla siebie po sąsiedzku do Orfy, także nie będzie problemu pogawędzić wieczorami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Też będę od poniedziałku, ale pon-czwartek mam pokój tylko dla siebie po sąsiedzku do Orfy, także nie będzie problemu pogawędzić wieczorami.Będziemy trenować....przy Wojtusiowym kaloryferze stare kawałki No i rybki też będziemy łowić....w wolnym czasie A okonie na świeżo wędzone ...też pośpiewają z nami Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Już za dwa tygodnie spotykamy się w Nadolu w willi Orfa.Rozpoczęcie imprezy przewidziane jest o godz.12.00Na początek konkurs rzutowy który poprowadzi Piotrek Piskorski i Krzysztof Kuryło./12.30-13.30/Łowimy od 13.30 do 20.00Ognicho o godz 20.15/pstrągi wędzone na gorąco,łosoś/od Marka Szymańskiego/i troć w zalewie wg.mojego przepisu,niektórzy znają oraz śledzie po Gawłowemu i grill/Do tego oczywiście Chmiel i coś do dezynfekcji wewnętrznej na mocno 40%+różne wynalazki od uczestników.Kaloryfer Wojtka Dużego i gitara Andrzeja Masztalerza umilą nam chwilę wspomnień.Ognicho będzie do .....rana/jak zwykle.Sobota/29.08/łowimy od świtu do 20.00 z przerwą na.....ale to już na miejscuOgnicho od 20.15-grill/karkówka,kiełbaski,kaszaneczka i inne+ogórasy małosolne+chmiel i inne..Niedziela/30.08/-zakończenie imprezy o godz.12.00to na razie tak w skrócie.Będą Vipy:Piotr Piskorski/Lew's Fox Rage Salmo Poland/Krzysztof Kuryło/Lew's Fox Rage Salmo Poland/Paweł Mirecki/Wędkarski Świat/Marek SzymańskiZew PrzygodyRobert Taszarek/na 50%/Sebastian Rzytki/Savage Gear/Jacek Grzeszczyk/Startbajt/i jeszcz coś dopiszę bo zaraz mecz przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Andrzej Wizner opowie i podpowie/dzisiaj 109 na Salmo Percha 14/jak się dobrać do metrówek .Oczywiście pokazy nowości /multiki Lew's/oraz Fox Rage,Savage Gear +setki kijów i multiplikatorów.Giełda będzie ale to ustalimy na miejscu.Ach jak już blisko do Żarnowieckiego klimatu,przy ognisku muza poleci z odrobiną dekadencji. We wtorek ogarniam koszulki jeśli jeszcze ktoś myśli żeby wziąć udział to miejsca jeszcze są Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Jezu jak bym chciał... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Jezu jak bym chciał...Tu nie trzeba się modlić Się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Już coraz mniej czasu do Imprezy Trocie w zalewie zaczynają nabierać smaku Łosoś w soli się pekluje/od Marka i Szymona Szymańskich/ a śledziki w sobotę zaczną dojrzewać Zew Przygody funduje nagrodę w postaci pakietu/2500pln/do wykorzystania na wyjazd do Skandynawii.I jeszcze coś..ale zajefajne prezenty ,nie mogę napisać Huki i fajery już przygotowane bo tam jeden taki urodziny będzie miał O rybach na bieżąco jestem informowany,Andrzej powie gdzie zgrupowane są,te duże oczywista Jak mi się uda to mapkę z zaznaczonymi miejscówkami uczestnicy dostaną We wtorek jestem na miejscu a przydział spania Pani Maria dostanie ode mnie w sobotę/bo wiem że sporo Was przybywa w poniedziałek / Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez gaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Prezenty brzmią super ale czy one są dla tego jubilata ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Prezenty brzmią super ale czy one są dla tego jubilata Coś tam jest,zapewne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zwykle było na odwrót ... musi jakieś VIPy będą Robert Taszarek będzie,rozmawiałem z nim dzisiaj.Przywiezie swoje obrotówki/pstrągowe/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Rozumiem, że jest to również - a może przede wszystkim - event promocyjny brandu Lew's, jak dotąd prawie nieobecnego na polskim rynku. Będzie jakaś prezentacja oferty albo pokaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Rozumiem, że jest to również - a może przede wszystkim - event promocyjny brandu Lew's, jak dotąd prawie nieobecnego na polskim rynku. Będzie jakaś prezentacja oferty albo pokaz ?Dokładnie wszystkie modele,nawet te jeszcze niedostępne w sprzedaży.Będzie można z nimi zrobić wszystko Nawet konkurs rzutowy do koła ratunkowego na wodzie ze sprzętu Lew's będzie.Przynęty do wyboru udostępnione przez sędziego konkursu i pomysłodawcę-Piotra Piskorskiego Gazetę Wędkarski Świat reprezentować będą-Wojciech Szymański i Wojtek Wiśniewski/Wiśnia,sprawdzi vertical w toni za zębatym a to jest dobry pomysł/ Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Już tylko parę dni dzieli nas od Żarnowieckiej imprezy Będzie Nas 46 osób/4 miejsca jeszcze wolne/ Przydział spania już jest Pierwsi uczestnicy już jutro się zameldują,ja przybędę we wtorek A co do ryb to.....pełnia się zbliża a przed nią Otwarcie Spotkania będzie w Piątek/28.08.2020/o godz.12.00Program przedstawię uczestnikom na miejscu Idzie ochłodzenie ,trochę ciuchów na deszcz i wieczorne Polaków rozmowy trzeba będzie zabrać Oczywiście grzać Nas będzie ognisko i .....wiele innych sytuacji Rybole zapeklowane w słoikach/łosoś,troć i śledzie/a do tego jeszcze... Sprzęt gotowy?Multiplikatory nasmarowane?Ostre kotwice?Plecionki i żyłki sprawdzone?Szpady gotowe?No i wielkie przynęty Bo się będzie działo,na ostro z dużymi szczupakami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Ostatni zakup przed wyjazdem. Piękne piętnastki od @cyprys19.Dzięki Marcinie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zlot rozpoczęty po powitaniu ruszyliśmy w bój Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Dajcie znać jak wyniki Za rok mam nadzieję, że uda mi się ten weekend zorganizować Mille uwielbia Piotra Piskorskiego, może da się namówić ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Na razie jest nieźle 3 metrówki wyjęte 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Imponująca ta 125 . Piekna ryba Gratulacje dla 11latka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi