january Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam!Tak sobie pomyślałem ,że jeśli jerki to wobki bez steru,a prowadzenie polega na podszarpywaniu to ja łowię na jerki kropkowańce od dawna-nawet nie byłem tego świadomy.W załączniku niektóre z nich.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 January,a gdzie wyniki z ważenia zawodników i z tunelu aerodynamicznego ?Pozdrawiam, Zawiedziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 @januaryjak umieszczasz w nich obciazenie? ja w swoich umiescilem po calosci i w wyniku tego tonely grzebietem w dol na szczescie zrobilem tylko dwa robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam!Chyba przedobrzyłeś,po prostu za dużo ołowiu.Moje chodzą dobrze,trzymają się bez problemu silnego nurtu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ile ważą te kluseczki?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 fajne te robale, jaką mają pracę i jak je prowadzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam!To sa prawdziwe jerki,w wersji pływającej jeszcze zamiatają jak wobek,ale tonące już wymagają podszarpywania i no ogólnie finezji. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Też mam takiego robala. Nawet nie wiedziałem, że to jerk. Super. Jednak wyróżnia go jeden szczegół w stosunku do opisanych poprzednio. Posiada masę i wynosi ona 6 gram. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam!Moje sa robione ręcznie i każdy jest inny,więc trudno powiedzieć ,nawet gdybym chciał,ile ważą te ze zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 super pomysł na pstrągową przynętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Tomeczku masz na urodziny http://www.taimentackle.com/pl/pl/product/4.0-cm-rebel-catr-crawler-s75_3223/90760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Józek wole hand made mój wyglądał jak z tyłka wyciagniety ale diabeł w nim siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi