WOBI Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jakiś czs temu postanowiłem że złożę sobie jakieś kijaszki...na pierwszy ogień wrzucam lamiego ISS 102 2M 2,6m 7-21g z przeznaczeniem na pstrągi i lekkie łowienie z pontonu.kijek uzbrojony w gotową rękojeśc st.croix(kupiona od kolegi z forum),nić pro wrap ciemny grafit,czarny DPS18 fuji,forecasty+tip fuji sic.lubię skromne stonowane wędki,bez fajerwerków i ozdobników,co prawda daleko jej do dzieł sztuki prezentowanych przez niektórych kolegów z forum,ale swoją podstawową powinność spełnia dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 świetnie się nim łowi pstrągi,fajnie się ładuje wirem dwujką i wobkami 4-6cm,celnie rzuca i swietnie trzyma rybę po zacięciu,nada się też na lekkie łowienie szczupaków i sandałów na wodzie stojącej główkami 5-15g i pod wobki 3-7cm pod białe drapieżniki na rzece z łódki(między innymi pod to go złożyłem). foty z ugięcia Chciałbym też podziękwać wszystkim kolegom z forum który mi pomogli w tym temacie(friko,krycek i wielu innych). Pozdro.wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Na razie co prawda mialem na niego tylko kilka czterdziestaków,ale kijek spokojnie sobie poradzi z rybką w kropki 60+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Mi też się podobają proste niekombinowane dolniki, ale z czasem pewnie coś zaczniesz udziwniać, przecież w tej zabawie o to chodzi. Zanim sam zacznę coś tworzyć to chyba u ciebie zamówię jakiś patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Mam nadzieje ze sie 'zaraziles' i na jednym sie nie skonczy - powidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 paweł może zimą coś poudziwniam, czasu brakuje(teraz rodzina,ryby i robota) krystian w sumie ukrecilem już cztery, jutro wrzuce mhxa ST 1025 i juz powoli zabieram się za sumowkę też na blanku mhx DR1086.rodbuilding to napewno zaje... uzupelnienie pasji wędkarskiej i ostro wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Czekam z niecierpliwością Swoja droga dziś po raz kolejny uświadomiłem sobie ze MHX to świetny blank w stosunku do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 MHX ST1025 złożony pod gumy od 15g w górę i woblery 7-12cm rzeka i woda stojąca ,głównie z pontonu(z brzegu wolę kije 2,9-3m).ryby to głównie szczupak/sandacz i dość często przyłowowy sum,dlatego zdecydowalem się na 20 lb.kijek jeszcze nie przetestowany na porządnym zwierzu,ale testy na sucho potwierdzają jego potężną moc... pierwszy samodzielnie sklecony grip z portugalskich ringow pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Hej Wobi, super że zdecydowałeś się pokazać swoje kije - czekam na następne i dodaję wątek do galerii użytkowników Pozostaje życzyć żeby takie ugięcia jak na zdjęciach kije zaprezentowały teraz pod rybami ale własne kije są fartowne więc to masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dzięki Friko,ale żeby tak zagiąć tego MHXa to potrzebny pan wąsaty min.1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Widziałem , macałem i jestem pod wrażeniem.Moją uwagę przykuł oczywiście ISS 1022 M .Powiem tak:prosto,ładnie,rzeczowo.Bez zbędnych bajerów.Myślę,że będą plany co do wykręcenia jakiegoś patysia pod kropaski. WOBI-jestes wielki!!! PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Toficzku,daj pokój kije jak kije...(a talona na pstrągale jak bedzie trza to ci ukręcę).pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie wiem jak kije ale kilka dni temu dostałem od kumpla dwa woblery WOBI na klenie i jeśli patyki są tak samo dobre to nie dziwi mnie post Tofixa. Ostatni kleksik zanim straciłem tego killera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Kuba już się kręcą na suszarce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nie masz pojęcia jak się cieszę a bolenie z traw już czekają żeby je pogłaskać. Wyglądają bardzo smacznie...(wobki oczywiście). I jeszcze jedno zwykle na woblery tego typu mam sporo niezaciętych brań a ten model był zawsze tak głęboko, że zacinanie było zbędne. No i te różne przyłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kolejny składacz wędzisk, super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Kończę pracę o 19stej, mknę na pocztę bo awizo mam już w łapie. Szybko rozrywam kopertę i już wiem, że jest dobrze. Wracam do domu, ogarniam obowiązki i jest 21.30, pytam żony czy mam jechać na ryby? - jedź bo widzę, że cię rozrywa już . Jadę mam niedaleko...Rzut w prawo i kleń, potem w lewo i znowu kleń ale jak zapodałem na wprost... Dzięki, Wojtek o to dokładnie mi chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Cieszę się że łowią,mi też o to chodzi:) buźka na ostatniej focie to rapiszonek?Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak dla mnie to klamot ale niech będzie rapiszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak dla mnie to klamot ale niech będzie rapiszonek Co kraj to obyczaj (tzn.fajny ryb i jak zwał tak zwał) a wracając do tematu powoli składa się sumówka na MHX DR 1086,głównie do trola z łódki,ale myślę że spina też powinna ogarnąć.kompzytowy blank z zapasem mocy i głęboką amortyzacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczyl83 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 widze ze lansujesz sie slammerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 DR1086 MHX już gotowy,przeznaczenie- trol za sumem.juz czekam z niecierpliwością na pierwszego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ładny ogródek, kijek też ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 To kombinuj wolny dzien na pierwszego lub drugiego i wyskoczymy go pomoczyc na siemionkę Powoli składam talonika 86MLXF2 koledze Tofixowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Robactwo dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi