Dąbek 111 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Wobi fajny badyl ,tonacja kolorów spokojna i wyważona ,teka jak trzeba Kształt fore ,jaki osobiście lubię Kolorek nici to 343 ProWarp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Podoba mi się taka stonowana kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) dzięki,niteczka 343 klasyczna, talonowa... jedyne foto całego gripu jakie mam Edytowane 26 Stycznia 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A czy i tak bardzo szybki blank na minimamch nie oszalał do końca? Jak z lżejszymi przelotkami na szycie obniżył się dolny CW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 10MLXF2 na dzisiejsze czasy to już kozacko mega szybki nie jest... komplet przelotek minima4 które założyłem ważył 7,8 g (+ fuji sic 5,5 ok 0,3g) ,ten blank ma bardzo cienki czuły szczyt ok.1,6mm i przy szóstkach alconite już troszkę sie buja,na minimach piątkach (które mają śr.wewnętrzną fuji 6) stoi jak goły blank co do cw. dolny poszedł do góry o ok.1g,ale nie mozna mieć wszystkiego... nie mogłem go niestety porządnie przetestować ze względu na warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Co do użyteczności 10(9)MLXFów podzielam Twoje zdanie. Najlepsze (najbardziej mi pasujące) 10lb jakie miałem, a przeszło ich sporo. Teraz Chcę sprawdzić 6+ 9MF2, bo praca zupełnie inna, a ma nisko dolne CW jak na taka moc (tak go "promuje" jeden z użytkowników j.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Właśnie,praca pod obciążeniem podobna do batsonów,tzn.power dużo nizej niż w MLXF i MXF.nie ma też tak wysublimowanej szczytówki,ale jak działa powiedzmy od 4-5 do 20g i ma te 15lb.to napewno grzechu wart... choć mi MLXF i MXF obsługuja wszystko i trzeciego kija raczej między nie nie planuję,tym bardziej że wolę moc wyżej osadzoną na blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A w MXF 9' dużo szybciej moc "nastaje" w porównaniu do 10'? Jest podobnie i w MLXF. Bo będę czegoś takiego szukał, z tym że nie wiem, czy mocniejszych kijów nie chce trochę niżej łapiących "moc". Może któryś z Lamiglasa CP MT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Pewnie to kwestia upodobań,ja lubie moc wysoko,przynajmniej jeszcze w kiju 15-17lb (do tej kategori zaliczam MXFy,nawet jeśli mają tej mocy troszkę więcej...).,bo w mocniejszym 20-25lb.to też bym wolał trochę niżej.Mi w MXFie podoba się to że przy odpowiedniej mocy lince kijek pięknie płynnie pracuje pod rybą,a spady zdarzaja się bardzo rzadko. co CP MT to tylko raz go miałem w łapach kijek zacny ale tak na moje oko do dół ma podobnie jak MXF a górą chyba troszeczkę mniej... no chyba że dołem działa od 4-5g,to by idealni pasował pomiędzy MLXF a MXF z 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ostatni projekt lami XMG 114L zrobiony jednemu koledze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kijek zrojony na minimach math 25-16-10-v8- L 7-6-3x5+tip sic 5,5. super szybki,mega czuły(mialem takiego w wersi CP i ten jest o wiele czulszy) ,a pod obciążeniem (rybą ) klasyczna guma lamiego foty robione z ręki więc perspektywa na pewno trochę przełamana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Lakier na raz, czy na dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 I tak i nie... Ja robię to tak,najpierw przesączam omotki zaczynając od opisu,porządnie wygrzewam żeby lakier ładnie wsiąkł. następnie wracam robię krawędzie i wypełniam,później w razie potrzeby modeluję i ewe. zbieram nadmiar lakieru z szczytowych Lek (jeżeli robią się babole). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ładny badyl Super lakierek i fajna rękojeść,zdecydowanie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zajebiaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dżenx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Brawka WOBI , bardzo ładnie "wyszedł" ten kijaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Solidna firma Wojtku czapki z głów Pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kijek jak ta lala, ja jestem zauroczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zapomniałe dodać że calość waży 132g (dalo by się jeszcze z 5g zgubić na upartego),a mocy jak na 10lb. mu nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 kijek kijkiem..... a moje wobki gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dżenx lami xmg 114l (5).jpg Ten pędrak i stonka wyglądają...odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 kijek kijkiem..... a moje wobki gdzie Ten pędrak i stonka wyglądają...odpowiednio Już wkrótce w kinach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie ma wobków , Wojtek był zajęty upierdliwym klientem haha czyli mną Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A to temu mój się ukręci w połowie lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi