WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kuba narazie masz lód i pasiaki Paweł daj znać jak go trochę pomoczysz Rafał już się przymierzam do prototypów a ogulnie to dzieki ,idę się kąpać fajrant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ciekawe co to tam Rafał wymyślił, że prototypy będą strugane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 ja tam monotematyczny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) No i właśnie dotarł do mnie kijaszek robiony przez Wojtka Lami 10lb.... pierwsze wrażenie ? To nie możliwe!!!! ... nie tak powinien wyglądać gotowy kij ... spodziewałem się czegoś innego. Minimalnych nierówności w lakierze omotek .... jakiegos małego detalu do , którego mogę sie czepnąć, a jeśli nie to choć trochę pokręcic nosem . (z natury jestem pedantem ) Możecie mi wierzyć lub nie nie znalazłem nic a nic do czego mogł bym sie przyp....ć . Jak dla mnie wędka wykonana w sposób magiczny Omotki polakierowane co do milimetra , korek wyszlifowany chyba papierem o symbolu milion Spacing perf!!! Naprawdę robota godna mistrza , a on podobno dopiero kilka złożył Na pewno trochę ściemnia , nie da sie tak zrobic kija po kilku razach Reasumując ... Wojtku stokrotne dzięki , robota perfekcyjna.Aha i podziwiam cierpliwość do takich klientów jak ja Kłaniam sie nisko i Pozdrawiam Pablo. Ps. Czekam na info kiedy będą nowe blanki Lamiego u chłopaków będziemy dalej działać Edytowane 1 Lutego 2013 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dzięki Paweł,oby był fartowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Co do fartowności kija to bym stawiał na mój prezent od żony : Pierwsze testy już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Piotrek fartowność Twego już stała się legendą,a jeszcze nawet wody nie widział.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Co do fartowności kija to bym stawiał na mój prezent od żony : TALONIK 002.JPG Taki prezent...od czyjej żony nie wiem czy Tobie zazdrościć czy współczućPiotrek ,proponuję składać ... niespodziewane wizyty w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Taki prezent...od czyjej żony nie wiem czy Tobie zazdrościć czy współczućPiotrek ,proponuję składać ... niespodziewane wizyty w domu Jak Tofik jest w trasie to ja mu Moniki pilnuję żeby się wieczorami po barach nie ciągała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wobi, to miło z Twojej strony A, żeby nie było OT, kijki kręcisz super, tylko ten korek razi w oczy. Podziwiam jak szbko się uczysz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Korek razi w oczy bo jest jeszcze " nówka " .Po paru wypadach będzie jak trzeba [trochę brudny] i wtopi się w otoczenie. Wracając do mojej " M " to nie wiem czy zdajecie sobie sprawę,że z 3 piętra szybko spada się w dół [opcja dowolna-schody lub balkon]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki Maciek,co do korka to na życzenie klienta robię też w klasie flor tylko to trchę drożej wychodzi...Nie lubię szpachli w korku więc raczej nie szpachluję poczciwego A+,no chyba że ktoś bardzo chce Co do Twojej żony Piotrek,to tylko koleżanka i żeby nie było OT,to teraz robię w karpiówkach. kiedyś wyglądały tak a teraz tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jeden z mich ostatnich ST 1022 MHX,robiony na minimach od wysokiego V25 do 6tek+sic fuji. Wyszła fajna pstrągówka. steee (4).jpg steee (6).jpg steee (19).jpg pozdr.wobiNo i sprawdzona. Na razie na małych ale i na większe jeszcze przyjdzie czas. Powiem szczerze naprawdę bardzo dobrze się nią łowi. Ładuje się pod przynętami poprawnie, przy holu ryby idealnie pracuje, estetyka wykonania również bez zastrzeżeń. Dziękuje Wojtek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dzięki Marcin,no to połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Teraz już wiem dla czego musiałem na robale czekać 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 U mnie wszystko według najwyższych standardów customu powstaje tzn.starsze panie na śląsku nie strugają mi korpusów i trzeba niestety trochę poczekać... karp ruten shimano z moimi gripami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ładne ,patriotyczne te kijki z opaskami biało-czerwonymi , wyglądają jak polscy powstańcy śląscy, tylko żeby jeszcze te karpie z niemieckich zarybień łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Wobi patriotą jesteś, nawet kije mają akcent patriotyzmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) To kolega ,ja to nie bardzo (z karpiowaniem i szowinizmem narodowym )... Edytowane 15 Lutego 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 WOBI jakich nici użyłeś do tych opasek ? Czy były już impregnowane czy też normalny nylon , też sobie zrobię taki motyw .Podaj numery nitek o ile to nie sprawi kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To były color fasy biała 807 i czerwona 325,idealne pod flagę PL, Robert z BRC mi je dobrał. Kolega który to zamówił będzie pewnie uczył pokory karpie na obczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To były color fasy biała 807 i czerwona 325,idealne pod flagę PL, Robert z BRC mi je dobrał. Kolega który to zamówił będzie pewnie uczył pokory karpie na obczyźnie Kozacko to wygląda graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Moja młodsza siostra też lubi ukarać karpia ale tylko w polskich jeziorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki ale te flagi to wymyślił właściciel karpiówek. Wigilijny rozmiar tylko pewnie do wanny by się nie zmieścił... PS.Kuba teraz zajmuję się wyłącznie twoim projektem one już czekają... Edytowane 16 Lutego 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Uuuu i to jest właśnie crème de la crème kleniowego menu, odkryte zupełnie przypadkiem ale od razu z furgotem. Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie ciekawie bo popływamy na Belly co oznacza koniec barier związanych z niedostępnością rozległych, rzecznych rozlewisk... No i doceniam, że uległeś w kwestii zanurzenia bo wiadomo, że idea żuka była nieco inna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi