Skocz do zawartości

Moje patyki (WOBI)

WOBI

Rekomendowane odpowiedzi

No i właśnie dotarł do mnie kijaszek robiony przez Wojtka Lami 10lb.... pierwsze wrażenie ? To nie możliwe!!!! ... nie tak powinien wyglądać gotowy kij ... spodziewałem się czegoś innego.

Minimalnych nierówności w lakierze omotek .... jakiegos małego detalu do , którego mogę sie czepnąć, a jeśli nie to choć trochę pokręcic nosem . (z natury jestem pedantem ) Możecie mi wierzyć lub nie nie znalazłem nic a nic do czego mogł bym sie przyp....ć . Jak dla mnie wędka wykonana w sposób magiczny :) Omotki polakierowane co do milimetra , korek wyszlifowany chyba papierem o symbolu milion :) Spacing perf!!!

Naprawdę robota godna mistrza , a on podobno dopiero kilka złożył :P Na pewno trochę ściemnia , nie da sie tak zrobic kija po kilku razach :)

Reasumując ... Wojtku stokrotne dzięki , robota perfekcyjna.Aha i podziwiam cierpliwość do takich klientów jak ja :)

Kłaniam sie nisko i Pozdrawiam Pablo.

Ps. Czekam na info kiedy będą nowe blanki Lamiego u chłopaków będziemy dalej działać :)

Edytowane przez pablo208

Korek razi w oczy bo jest jeszcze " nówka " .Po paru wypadach będzie jak trzeba  ;)  [trochę brudny] i wtopi się w otoczenie.

Wracając do mojej :wub: " M " to nie wiem czy zdajecie sobie sprawę,że z 3 piętra szybko spada się w dół :D  [opcja dowolna-schody lub balkon].

Dzięki Maciek,co do korka to na życzenie klienta robię też w klasie flor tylko to trchę drożej wychodzi...

Nie lubię szpachli w korku więc raczej nie szpachluję poczciwego A+,no chyba że ktoś bardzo chce ;)

Co do Twojej żony Piotrek,to tylko koleżanka ;)

i żeby nie było OT,to teraz robię w karpiówkach.

kiedyś wyglądały tak

post-48686-0-72368200-1360249440_thumb.jpg

a teraz tak

post-48686-0-22030400-1360249451_thumb.jpg

;)

• Like 1

Jeden z mich ostatnich ST 1022 MHX,robiony na minimach od wysokiego V25 do 6tek+sic fuji.

Wyszła fajna pstrągówka.

attachicon.gifsteee (4).jpg

attachicon.gifsteee (6).jpg

attachicon.gifsteee (19).jpg

pozdr.wobi

No i sprawdzona. Na razie na małych ale i na większe jeszcze przyjdzie czas. Powiem szczerze naprawdę bardzo dobrze się nią łowi. Ładuje się pod przynętami poprawnie, przy holu ryby idealnie pracuje, estetyka wykonania również bez zastrzeżeń. Dziękuje Wojtek :D .

Uuuu i to jest właśnie crème de la crème kleniowego menu, odkryte zupełnie przypadkiem ale od razu z furgotem. Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie ciekawie bo popływamy na Belly co oznacza koniec barier związanych z niedostępnością rozległych, rzecznych rozlewisk...

No i doceniam, że uległeś w kwestii zanurzenia bo wiadomo, że idea żuka była nieco inna ... :ph34r: