Przemek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 To chyba teraz ja jestem w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Kuba najważniejsze że łowią ,Przemek już wystrugane.Jeszcze z tydzień, półtora i będą u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dobra Wojciu, blank obrany z przelotek i oskrobany z lakieru. Zaoszczędziłem ci trochę czasu, a teraz czas na operację spin-match . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 @Parf ta operacja została uruchomiona już dość dawno temu ciekawe, który jesteś w kolejce? jak znam życie to Tomek też już wkręca w Wojtka śrubkę hehehehe a marzec tuż, tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kuba przelotki szczytowe będę miał dziś lub jutro,jakoś nie mogłem się przybrać do robienia spacingu na zamienniku Następnie lecą kijki Tomka i Pawła (z nimi nie ma problemu bo jak coś to pożyczę im swego Long Range Chub Spina13' ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 @Parf ta operacja została uruchomiona już dość dawno temu ciekawe, który jesteś w kolejce? jak znam życie to Tomek też już wkręca w Wojtka śrubkę hehehehe a marzec tuż, tuż... Kuba,nie będę wkręcał śrubki w Wojtka i ostro popędzał choć zaraz marzec,kwiecień.... .Mam w tym nawet swój cel-jest w szafie kilka kijków około 3m i niektóre nie były nad wodą od 2lat.Jak się człowiek przyzwyczaił do długiego patyka to łowił nim na okrągło,zaniedbując inne.Zaczęły chodzić po głowie myśli o wyprzedaży zapasów ,więc może przyszedł czas aby rozpocząć sezon tylko z krótszym,3 metrowym kijem wracając po latach do korzeni?Bardziej przyłożyć się do miejscówek gdzie długi kij nie jest bezwzględnie potrzebny i może odkryć coś nowego,bo od połowy maja to już ciężko będzie mnie przekonać abym zabrał nad wodę coś krótszego niż 4m.Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tengel Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No już się nie mogę doczekać kiedy patyki odbiorę, karpióweczki wyglądają przewspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No już się nie mogę doczekać kiedy patyki odbiorę, karpióweczki wyglądają przewspaniale Kamil mam nadzieję że realu też będzie super Ja ostatnio zajmójęł się głównie adaptacją matchówek na spiningi do łowienia klenio/jazi na małe przynęty w mocno zarośniętych rzeczkach i na przelewach tych większych.Najfajniejszym wynalazkiem ostatnich lat do takich kijkow okazały się minimy PB.... dwie skończone i dwie jeszcze w budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Chyba widzę tu swoją szpadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dokładnie Paweł,ale to raczej kopia niż szpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wobi super prace i ambitne projekty.Uzbroić blank dedykowany ,żaden problem ,ale tego typu przetsięwzięcia jak przeróbki i adaptacje dają mi osobiście wiele zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Podczas pazernego rozszarpywania gilzy wywaliłem do kosza zawiniątko z żukami na szczęście telefon uratował robale od kontenera uffff mało brakowało bo pływają jak zawsze najlepiej jak tylko mogą pływać woblery. Dzięki Wojtek i mam nadzieję niedługo będzie gięcie lancy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Dzięki Rafał,ale prawda jest taka że blanki niektórych matchówek pasują sto razy lepiej na kleniowo/jaziowy UL niż długie SSy. Kuba fajnie że się znalazły,już myślałem że jakiś nadgorliwy listonosz nas ograbił... między matchówkami zaplątał się jeden normalny MLXF talona jeszcze nie skończony,a pstrągi czekają... Edytowane 5 Marca 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Przy najbliższej okazji zrobię fotkę z ugięcia przezbrojonego matcha. Co do wykonania to nie ma do czego się przyczepić , bardzo staranne wykonanie omotek i w ogóle ok. Dzięki. Miałem jechać wczoraj ale mroźny wiatr ze wschodu... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wobi jeszcze bardziej moim zdaniem pasują muchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Zgadza się Rafał, ale tylko na czysta wodę bez zielska.... W zaczepach tylko match i chamski hol dają szansę na pokonanie klenia 50+ Już to kiedyś pisałem ,to są kije pod tego typu łowiska Ostatni projekt match Tomiego (który z długim kijem i żukami spędza większość sezonu) ,nalepka i opis wykonane przez Tomka. Chciał mieć własny wkład w swój kijek. PS.Paweł dzięki za miłe słowa,czekam na info z pola bitwy. Edytowane 9 Marca 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wojtek możesz mi dać maila do Tomka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ot i maładiec ! Charaszo WOBI oczeń krasiwa rybałowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) spasiba (czy jakoś tak) moja pstrągówka skończona,teraz czekam na wiosnę Edytowane 13 Marca 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Strasznie mi się podobają te uchwyty!Szkoda że nie mam takich w swoich projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) spasiba (czy jakoś tak) moja pstrągówka skończona,teraz czekam na wiosnę IMG_3450.jpg IMG_3451.jpg IMG_3452.jpg IMG_3453.jpg IMG_3454.jpg IMG_3453.jpgPokażesz, jak się ugina? Edytowane 14 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Piknie zrobiona,chociażja reflektuje pełne rekojeści ale ta wyjątkowo mi się podoba.Zaczep do prztnęty bardzo subtelny . Ciekawy jestem gdzie taki można dostać ,no chyba że zrobiony własnoręcznie z jakiegoś cienkiego drutku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Co do gripów to tez wolałem klasyczne,ale zobaczyłem takie u mr.white'a i bardzo mi się podobają,zaczep to oczko z kwasówki 0,6mm,takie bardziej mi się podobają i są praktyczniejsze niż te klasyczne kwardatowe. @popper,gnie się jak talon ,będę miał chwilę to zapodam jakieś foty na tle ściany. Generalnie bardzo czuły delikatny szczyt ładujący się już od 2,5-3g , a dający sobie radę z agresywnym wobkiem do 6cm w nurcie i do tego tak na oko z 12 lb. w dole.Dla mnie ideał pstragówki którą fajnie się łowi trzydziestaki,a mocy na rybę z 6 z przodu też jej starcza foto z testów na łowisku przydomowym Edytowane 14 Marca 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wobi czym napis nanosiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 rapitografem 0,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi