Przemek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Im więcej na ten kijek patrzę tm bardziej mi się podoba...trafia w moje gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 rapitografem 0,5mm Pitta w to nie mieszaj "rapidograf" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Bardzo ładna ta wędeczka , postaram się zrobić coś podobnego . gratulacje Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ładny ten patyczek. Kolor Talonów był zawsze cacy taki ze smakiem i jeszcze ten ciemny korek. Poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzięx ,ugięcie (na tle ściany ,ze statywu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Zgrabne narzędzie. Gratuluję i dziękuję za pokazanie ugięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udało mi się skończyć mojego blaasa. jako ze to pierwszy kijek na blanku PL jaki zrobiłem to dodałem mu trochę dumy narodowej (choć poglądy mam skrajnie inne).waga gotowego kija 163g,balansuje się 9cm od środka stopki kołowrotka(dł.dolnika 37cm od śr.stop.koł.).niestety testy na wodzie się trochę opóźnią . jakieś dwa tygodnie temu mały przyniósł z przedszkola ospę i wczoraj się okazało że ja jej to w dzieciństwie chyba jednak nie miałem... Wiem o nim tyle co daly mi testy na próbnych spacingach:pod klasycznym new conceptem fuji nie zmiękl,jest szybki i z gumowa amortyzacją (ala lamiglas). rzucał mi od 3-do 15g (więcej jeszcze nie próbowałem).wobki boleniowe 10-12g leciały baardzo daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Starannie. - lubię to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fajna kosa będzie. Jak wyzdrowiejesz i znajdziesz czas pokaż ugięcie bo mnie ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Kij po teście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No i jak Kuba MLXF to Twój klimat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Zdecydowanie mój klimat, taka gaduła z niego, że nie można się z nim nudzić podczas łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A to mój klimat. Wykonany zgodnie z zamówieniem. Ładuje się pięknie (z naciskiem na pięknie ) od 5g a kończy się komfort od 20g, ale oczywiście rzuci dużo więcej. Obniżenie c.w. wynika z zastosowania forecastów, co było dobrym wyborem. Blank zachował szczytową pracę na przynęcie i piękny progres (znowu z naciskiem na piękny ), od środka, po dolnik pod większą rybką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A to mój klimat. Wykonany zgodnie z zamówieniem. Ładuje się pięknie (z naciskiem na pięknie ) od 5g a kończy się komfort od 20g, ale oczywiście rzuci dużo więcej. Obniżenie c.w. wynika z zastosowania forecastów, co było dobrym wyborem. Blank zachował szczytową pracę na przynęcie i piękny progres (znowu z naciskiem na piękny ), od środka, po dolnik pod większą rybką. Paweł to teraz trzeba go pozaginać na konkretnych bolesławach... i żeby nie było że moje patyki to łowią tylko u kolegów pozdr.wobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Bardzo smakowicie wyglądają Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dziś odbył się przypadkowy test woblerów jaziowych WOBI, które posłużyły mi do łowienia jeziorowych wzdręg. Na łódce było wesoło więc wraz z kolegą postanowiliśmy przy okazji nagrać kilka filmów żeby można było pośmiać się wspólnie... Film instruktażowy To był a wersja testowa No i na koniec tzw. polewka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Fajne te filmiki, wzdręgi i duze płocie wyciągam na micro jigi i muche na troka o nazwie damselfly nymph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Graty Kuba super łowienie i filmiki debest U mnie ciągle rapowanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Śliczny rapiszonek graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Brawo Wobi !Fajne foty , super filmiki ,ładne kijaszki no i RYBYMasz ładny wątek , Edytowane 10 Czerwca 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Artur dzięki Adam był też większy,ale nie na mój wobek (tzw. rapa głębinowa ).Bolki w tym roku pięknie spasione i wyglądają jak z obrazka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Talon ogarniał wszystko co chciałem łowić w Odrze... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 i wszystko z jednej miejscowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kuba,dobry kij+ dobry wędkarz=sukcezzz . Jan naprawdę piękny,graty jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi