WOBI Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 witamTest drugiego kija Phenix MX-S72M 3-21g .Tomek niedługo będę musiał zacząć mówić do Ciebie ,,Proszę Pana..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ...Nadejszla wiekopomna chwiła ...na warsztat wjechał wyczekiwany od czasów dinozaurów i kręcony w próżni kosmicznej w kosmicznej temperaturze.... Slim 15lb .... teraz tylko zostaje stać z batem nad Wojtkiem ...a za baty posłużą jednoczęsciówki z FA i Xzogi...które równiez niedawno zagościły na bazie ....i również baaaardzo przyjemne patyki.....jest już nawet lekka przymiarka na nastepny projekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Te teraz zdradz wiecej szczegolow o tym FA Slim 15lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 SLS 9615-2 ....kijek na Bug i Narew... na rapke z brzegu na wobki i rh....ale po dzisiejszym macanku wiem, że ogarnie ładnie też gumę...i nie bedzie bał się przyłowowych szczupłych i małych wąsów ma naprawdę mocny dół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 SLS 9615-2 ....kijek na Bug i Narew... na rapke z brzegu na wobki i rh....ale po dzisiejszym macanku wiem, że ogarnie ładnie też gumę...i nie bedzie bał się przyłowowych szczupłych i małych wąsów ma naprawdę mocny dół Kamil czemu przyłowowych szczupaków? Moim zdaniem kij jest tak samo szczupakowy jak i bolkowy... B.szybki,fajny progres z mocnym dołem,a co z tego wyjdzie ... zobaczymy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 ...oby nie wyszed Cil cast na czterech spigotach ;-) .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 ...oby nie wyszed Cil cast na czterech spigotach ;-) ....będzie trawelek boleniowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Piękne prace. Oczy się do monitora kleją . Edytowane 30 Maja 2014 przez Spinbol4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 będzie trawelek boleniowy.. ....albo jerkowa pała z samego dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wobi wszystkiego najlepszego, na prezent będziesz miał mnie do dyspozycji na pomponie do wyciągania kotwicy w tym tygodniu, damy po zedach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Paweł dzięx, ale chyba nie jestem godzien.... (a kotwicy w trollu się nie naciągasz...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 już zapomniałeś jak na siemionce kilometr na kotwicy płynęliśmy, dobrze że w trollu, a nie w ślizgu . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Spóźnione....ale w sobote opite ...stówka Wojtek zdrówka.... hajsu ....i tego wymarzonego wąsa z dwójką z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kamil dzięki,chyba bierzemy slima na warsztat... Najnowszy projekt SLF906-2, zrobiony na minimach tich od 20tki do czwórek na szczycie,skss16 na arborach grafitowych+ split,a razem wyszło 95g.Jak na kijek 2,75m to chyba całkiem nieźle.... Fajny kijek na jazie i okonie ładujący się już od 1-1,5g,a przy tym szybki.Górą max.do horneta DR 3,5cm i gumki 5cm /na 5g.Myślę że przy bolku lub szczupaku 60+ to już będzie ostra jazda....,a wszystko z akcentami wiosennej zieleni 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ladna ta wiosenna zielen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajny ten kijek.... B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajny ten kijek.... B)Dasz znać jak dojedzie Fajnie by było jak byś też porównał go w warunkach polowych z SLM908-2 i napisał parę słów o swoich odczuciach, bo tak na moje oko to jest minimalnie subtelniejszy górą i dołem,ale pamięć rzecz ulotna.... Seledyn na omotkach którego się bałem wyszedł rzeczywiście całkiem fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam Jestem pod wrażeniem wagi tak długiego kija Jaka wyszła długość rękojeści od stopki kołowrotka ? Zastanawiałem się jeszcze jaki dać uchwyt, jaka wielkość 17 czy 16 ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ten jest na skss 16,o dł dolnika to musisz Marcina zapytać (ale chyba 32 lub 33cm ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 To może w wolnej chwili Marcin krótko opisze pierwsze wrażenia i wymiary dolnika Mam chrapkę na taki lekki kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kijek faktycznie obiecujący, chyba sprawię coś podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kijaszek spoko, faktycznie waga kozacka przy tej dł. Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki ,na mnie czeka w kacie blank SLXF10'6lb.,ale wiadomo: szewc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Trzeba trochę temacik odkopać ,bo "pracowniany" ma taki zapierdol,że taczki nie ma kiedy załadować [ ojjj,kija nie ma kiedy skręcić ]. No i w końcu jest !!! Po wielu trudach i zakrętach nareszcie wyszedł - "niebieski jest ładny" . Jak na boronka to nawet nie jest taki "zwichrowany". Parę "klapsów" nowego patysia: Te 10 lb. będzie miało pod moją ręką bardzo szerokie zastosowanie. Docelowo ma być "czerwona kropka",reszta później. Co do aspektów technicznych to trzeba zasięgać info u "krętacza",bo ja tylko "zamiatam" . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Piotruś boron w torzitytanach to już chyba top-topów....oby wiernie służył. PS.zrobiłem ostatnio parę fajnych rzeczy,ale nie mam czasu na zdjęcia i wstawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi