MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Trzeba trochę temacik odkopać ,bo "pracowniany" ma taki zapierdol,że taczki nie ma kiedy załadować [ ojjj,kija nie ma kiedy skręcić ]. No i w końcu jest !!! Po wielu trudach i zakrętach nareszcie wyszedł - "niebieski jest ładny" . Jak na boronka to nawet nie jest taki "zwichrowany". Parę "klapsów" nowego patysia: 20150607_090906.jpg 20150607_090842.jpg 20150607_090812.jpg 20150607_091410.jpg20150607_091354.jpg 20150607_091329.jpg20150607_091257.jpg 20150607_091239.jpg 20150607_091129.jpg Te 10 lb. będzie miało pod moją ręką bardzo szerokie zastosowanie. Docelowo ma być "czerwona kropka",reszta później. Co do aspektów technicznych to trzeba zasięgać info u "krętacza",bo ja tylko "zamiatam" .I nawet w miarę prosty ten boron. Lakierek jak zwykle prima sort Edytowane 8 Czerwca 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Piotruś boron w torzitytanach to już chyba top-topów....oby wiernie służył. PS.zrobiłem ostatnio parę fajnych rzeczy,ale nie mam czasu na zdjęcia i wstawianie Wojtek znam fotografa co ogarnie temat...... za drobne gifty np. bączki xxl na wąsate Piter musisz koniecznie kopsnąć tego chrusta na testa....zobaczymy czy to nadaje się do czegokolwiek.....za tą 1/3 budżetu małego afrykańskiego państwa powinien sam na ryby chodzić i do domu oskrobane przynosić Straganowego designu nie komentuje bo po co mamy się kłócić o detale a wykonanie jak zwykle klasa ... ....jak nie masz co robić z tymi naklejkami to wiesz gdzie możesz sobie przykleić ...no chyba że utożsamiasz się z symbolem tęczy pozdro Edytowane 8 Czerwca 2015 przez czocho 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kto gra grubo wygrać musi Piotrek bardzo ładny ten niebieski a i mój niebieski też już się kręci może na ruszcie u Wojtka, muszę Kamila na przeszpiegi wysłać, niech idzie i coś tam strzeli obiektywem za pleców mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Macałem tylko goły blank....bajka i do tego ten kolor...nie wiem na jakim etapie teraz....ostatnio kombinował jak Ci podmienić dolnik od jaxona ...ale nie było takich niebieskich fotki na priva jak mistrz wyrazi pisemną zgodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Kto gra grubo wygrać musi Piotrek bardzo ładny ten niebieski a i mój niebieski też już się kręci może na ruszcie u Wojtka, muszę Kamila na przeszpiegi wysłać, niech idzie i coś tam strzeli obiektywem za pleców mistrza Przemku twoja ,,błękitna błyskawica" z jedną elytką i blaasem czekają na parę pierdółek które dziś maja wjechać na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Matagi super sea bass 9'6" -blank który zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie ostatnio... super szybka,szczytowa kosa(z bardzo subtelnym szczytem) która pod narastającym obciążeniem potrafi pięknie progresywnie zapracować po uchwyt.Obsługuje gumy 2,5-4" na główkach od 5 do 20g. Uzbrojny w uchwyt skss i w fuji torzite od 20 do 4,5 na szczycie+ szczyt też oczywiście 4,5 TZ .waga kompletu 2,6g. PS.Konrad dzięki za foty. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 STC.Legend Elite 9'6"-25lb. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 jeszcze Przemkowa zabawka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wojtuś oby był fartowny mam nadzieję że go rozdziewiczysz swoją ręką dzięki brachu do zobaczenia na ruszcie już wkrótce z kolejnym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wczoraj byłem z drobną wizytą w "pracowni".Niestety udało mi się zrobić tylko jednego "klapsa" przy robocie,bo "miszczu" tak szybko nawijał,że nie miałem kiedy złapać ostrości. Dalsze "przeszpiegi" nastąpią w najbliższych dniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ....a gdzie naklejka???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mam mam mam więcej zrobię nad wodą i nie z telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) ... c.d. następuje:Na tym niestety naklejki nie ma [ zabrakło wzorów ],musiał wystarczyć odręczny podpisik "miszcza". Edytowane 2 Lipca 2015 przez TOFIX99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ładniutko. Wrzućcie jakieś linki do filmików lub opisów jak wplatać takie ładne ozdoby (złota nitka) w omotkę. Dzięki w razie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fajnie wygląda. Lubię takie połączenia pianki z korkogumą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fajnie wygląda. Lubię takie połączenia pianki z korkogumą.Tak, tak. Zamierzenie było takie, żeby zrobić porządną gałkę coby się nie rozpadła po wspinaczce na skarpę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Kurcze, Wojtek robi gałki a ja nie mam na co kleni smużyć, zostawcie to nitkowanie na zimę ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) ....a gdzie naklejka????Jest Naklejka Edytowane 2 Lipca 2015 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Tak, tak. Zamierzenie było takie, żeby zrobić porządną gałkę coby się nie rozpadła po wspinaczce na skarpę.Bojcie się bolki... tofik z nowym batem nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Wobik.Mój jest następny (początek sierpnia). SKSS +inset już jedzie do Ciebie. A alconity zabierze Tofik jak będzie w Kraku z xf'em. Edytowane 2 Lipca 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Łoj ,dobrze naliczyłem 12 przelotek? Jest tego trochę ;-) Trzeba było aż tyle ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Wobi, jak zwykle piekna wedeczka Fuji chyba pcha z 11 przelotek razem ze szczytem w wedki 10'-11' z tego co pamietam. A moze wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Dzięki,na tym BR jest jedenaście,kij 305cm,więc normalnie No niestety Kuba z czasem tragedia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 klasa wędeczkipogratulować ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi